- Nem zavar már megszoktam .... olyan vagyok mint egy plüss - mondtam nevetve. - Hát igazából nem úgy értettem hogy barátnõm ...õ csak haver .... hát barátnõm volt is csak ... nos mindegy - mondtam kedvesen.
-Nos akkor most azonnal elfelejted hogy azt mondtam rád hogy helyes vagy!-mondtam nevetve. -Nem mintha nem lennél helyes.Sőt..Nagyon is az vagy.Túlságosan is. -mondtam, elpirulva,és ezen látszott hogy teljesen bele vagyok esve a fiúba. -De ebben az esetben vedd úgy hogy én ezt nem is mondtam neked. -mondtam ,és vártam hogy eltakarítsák a roncsokat az útról,de elég sok roncs volt,tehát 15 percig még eltarthat.
Last Edit: Oct 28, 2009 22:14:39 GMT 1 by Cho Masaru
-Nos lenne és nem is kicsi.-mondtam. -Remek most megint kibeszéled magadból hogy nagyon bejön neked. Ügyes vagy Cho.-mondtam magamban. -Én most megyek a báttyámhoz. -Amúgy hol laksz?-kérdeztem a fiút.
Elmondtam Chonak merre lakom közben a sor megindult. - Na most várhatom amég mindenki elmegy - mondtam nevetve és ahogy elnéztem nem lesz kisidõ. -Szóval nem kicsit ... hmm ... érdekes - mondtam mosolyogva de meg volt rá az okom hogy ne akkarjak senkivel sem igazán szoros kapcsoltott mivel az utolsó elég rosszul végzõdõtt.
-Sok ideig tart míg elmegy a sor.-mondtam a fiúnak, majd megcsókoltam.Simán beülhettem volna ezután gyors az autómba tekintettel arra hogy emiatt felpofozhatott volna,de én maradtam mert érdekelt hogy reagál rá.
Elégé meglepõdtem de visszonoztam Cho csókját és átöleltem de hirtelen hátrébb is léptem tõle. - Ne haragudj - mondtam halkan. ~ Ezt jobb ha be is fejezem mielõtt elkezdeném ~ gondoltam majd elõvettem a telefonom és írtam Ryounak egy sms-t hogy végre elindult a sor de még is elég soká érek haza.
-Nem haragszom.Tudom hogy ez váratlanul ért téged.-mondtam kedvesen és megértően.-Nos ha jól látom elindult a sor.Én megyek is. Szia.köszöntem a fiúnak,majd beszálltam az autóba és elindultam. // Shibuya/Házak//
-Mikor épp a lámpákhoz képest 15 méterre voltam pont akkor váltott zöldre a lámpa ezért nem is álltam meg hanem tovább hajtottam,a másik lámpa pirosat mutatott de a kamionos áthajtott a piroson és mikor épp az út közepén voltam bele rohant egy kamion az autómba olyan erőssen hogy az ütközés 7 méterrel arrébb sodorta az összetört autómat és én az eszméletemet vesztettem és vérzett is a fejem erősen.5 perc múlva már nyüzsögtek a rendőrök és a mentők a helyszínen, rendőrök letartóztatták a kamionost a mentők pedig engem vizsgáltak.
//Setagaya/Kórház//
Last Edit: Oct 30, 2009 16:39:35 GMT 1 by Cho Masaru