|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 21:22:21 GMT 1
Ezen keresztül lehet közlekedni Hokkaidō-ban
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Dec 29, 2009 12:00:42 GMT 1
¤A fürdő nagyon jó volt , de ideje lenne már vissza menni a suliba , mert nagyon le fogok maradni...¤ - gondolta Tsuki ,majd felszállt a metróra , és vissza utazott Tokióba. A metrón elég sok vandál gyerek ült , és a metró szaga , és belseje sem volt elég nyugtató , de végül is mindegy... a lényeg az , hogy vissza érjek... // Tokió / Itabashi / Itabashi állomás //
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 16:22:15 GMT 1
Egy limuzin várt minket, amikor kiértünk. Beszállunk, majd kényelembe helyezem magam, úgy hogy lefekszek. - Úgy nyafogtál mint egy kislány. Mondom nevetve, majd egy háromnegyed órás út veszi kezdetét. - Jobban vagy?
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 16:35:11 GMT 1
- Mert már unom az utazgatást és azt sem tudom Yasuo hogy van - mondtam majd úgy döntöttem piszkálódni fogok. - Tudod a hugommal én soha nem utazgattam egész napokat jah bocs mi magán gépel jártunk. Bár mondjuk Tatsuyával sem utaztam sosem ennyit jah bocs vele nem is voltam sokáig meg mert alapból nem hurcolt át az országom sőt Yasuoval sem mert ő sem hurcult át az országon. - mondtam egyszerűen. - Jah mellesleg nem rég sértegeted Tatsut szerintem nem olyan mint ahogy azt te látod és Yasuo sem olyan amilyenek mondtad bár mondjuk egyikük sem vágott rá az ágyra úgy hogy még most is fáj a karom ami nem mellesleg nem rég gyógyult meg és nem is teljesen na de mi az a pár hónap még nem igaz ? - mondtam egyszerűen. - Mond csak a Ha Tatsut és Yasuot nem kedveled miért vagy most velem ? - kérdeztem föle hajolva na ne hogy már pihenni tudjon.
|
|
|
Post by Slice on Aug 30, 2010 0:05:04 GMT 1
Türelmesen végig hallgatom, majd csukott szemmel válaszolok. - Nem tudom, mi az összefüggés a napokig utazás és a magángép között. Meg ha nem mozdultál ki még hálás is lehetnél, hogy bemutatom az országot, annak ellenére, hogy te nem figyeled meg. - Ha szólsz, hogy fáj a kezed, azt nem mondom, hogy nem löklek az ágyra, de gyengébb lettem volna. Mellesleg, ha nem olyanok, akkor amikor szidtam őket, mért nem védted meg őket? Ez azt jelenti, hogy egyet értesz velem a szíved legmélyén. - És ismét nem látom az összefüggést. Mellesleg nem mondtam, hogy nem kedvelem őket, csak szar a munkájuk. Jah és, te teljesen más ember vagy, mint ők. Ezután elfordulok előle, bár a szemem még mindig csukva volt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 30, 2010 0:12:41 GMT 1
- Jah bocs majd mikor a pasimat agyon vered és megszeretném akadályozni szólok hogy bocs ne erősen vágj az ágyhoz mert nem rég találkoztam a lépcsővel és nem kedvelt - mondtam majd kinyújtottam a nyelvem. - Amúgy meg mert ittas voltam drága ha nem tűnt volna fel mert elégé utáltad ahhoz hogy azt mondjam képzelt Tatsuya az exem amúgy meg csak azért kérdeztem akkor mert elég nagy zűrzavart csaptam azzal hogy megcsaltam hopsz - mondtam nevetve majd felráztam hogy ne aludjon. - Ne aludj - mondtam majd lehúztam az ülésről egy kicsit felpörögtem persze annak is meg van az oka.
|
|
|
Post by Slice on Aug 30, 2010 0:22:11 GMT 1
- Hát annyira részeg biztos nem voltál. Ekkor kicsit nevettem, majd a földre rántott. Megfogtam a kezét, és magamra rántottam. Átöleltem erősen, hogy ne tudjon mozogni, de ne fájjon neki. - Jó éjt anyu. Adok egy puszit az arcára, majd becsukom a szememet, és a kocsi padlóján fekszek, Sacukyval a szorításomban.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Aug 30, 2010 9:20:53 GMT 1
Kiszálltunk a limuzinból...megint tömeg. '-Menjenek az útból!-Mennydörögte a kétajtós szekrény. Elindult hátrafelé, hogy ezzel is bevédjen minket. Láttam a fényeket ahogy kattognak a gépek...hátranéztem Tatsuyara. Egy limuzinra meredt...Összeszorítottam a fogaim...az nem kifejezés, hogy dühös voltam. -Te meg még is mit csinálsz?-Kérdeztem összeszorított fogaim között kipréselve a szavakat. Megfojtom...már így is késésben vagyunk, nem viselkedhet úgy mint egy őrült. Ráadásul a nyilvánosság előtt... -Hagyd már ezt abba...-Forgattam a szemem. Oké, mostanában rá járt a rúd de ez van. Haza kell mennünk, még ha nem is akar...
|
|
|
Post by Tatsuya on Aug 30, 2010 9:39:55 GMT 1
Én szálltam ki utoljára a limuzinból, minden gondomat tetézte az amit láttam...Sacuky-t egy számomra idegen fickóval beszállni egy limuzinba. Csak el akartam sétálni onnan, vissza se nézni. De a tömeg nem így akarta...Tomas és a többi testőr igyekezett visszaszorítani a tömeget. Közvetlenül a limuzin mellett álltunk, én csak bámultam az éjfekete ablakban a tükörképem. '-Menjenek az útból!-Mordult fel Tomas, a 2 méteres brazil testőröm. Persze senki sem mozdult, az emberek ujjongtak. Végre hazaértünk...bárcsak ne értünk volna haza. Az életem felfordult...és most még ez is. Újból látnom kellett őt. Gei szólt hozzám...kezdi, megint kezdi. -Mit?-Kérdeztem lassan és halkan. Az unokatestvérem szemi szikrákat hánytak...nem bírtam elmosolyodtam. Annyira hülyén néz ki ha dühös, ez egyszerűen röhejes. Még is mit várt? Vigyorgok amiért hazatérhetek a kishúgomhoz aki miatt anyám meghalt, mert újból látnom kell majd azt a nőt akit elvesztettem, szembe kell néznem a sajtóval és mosolyognom anyám sírja felett. Ennél undorítóbb viselkedést, még nem tapasztaltam. Na most kell csak alakítanom igazán....
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 30, 2010 16:49:48 GMT 1
Hiába próbáltam szabadulni nem igazán ment ráadásul az is kissé zavart hogy már képzelődök vagy tényleg láttam egy másodpercre Tatsuyát mikor követtem Slicet a kocsiba. - Ez nem ér - mondtam nyafogva. - Mikor leszünk már ott ? - kérdeztem mert már tényleg kezdtem aggódni hogy mi van a többiekkel. - Amúgy te mindenkit agyon szoktál verni ? Biztos azért kellet veled jönnöm hogy megölj mi ? - kérdeztem kicsit elgondolkodva. - Tudod mit izé bocs az Okinawai viselkesésem miatt oké ? - kérdeztem. - Amúgy most igazából mi a célod ezzel az egésszel ? - kérdetem halkan.
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 0:02:32 GMT 1
//Bocs Tatsuya, mi más időben mozgunk mint tik, perpill. // - Nemsoká. Ekkor már rájöttünk, hogy egész nap utaztunk, és már már hajnali 2 az idő. - Aham. De utána kibelezlek és kiszárítalak, majd kiteszlek dísznek... Elkezdek nevetni, majd még most sem engedem el. - Amúgy viccelek. Mért is kérsz elnézést? Kérdem vidáman. - Majd meglátod.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 31, 2010 7:08:56 GMT 1
Nagy szerencséje volt hogy lefogott. - Ez nem vicces ! - mondtam komolyan és igazság szerint már elég fáradt voltam. - És amég nem érünk oda el sem fogsz engedni ? - kérdeztem. - Pedig kiakartam ugrani a kocsiból - mondtam sóhajtva.
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 8:12:21 GMT 1
- Le van zárva galambom. Mondom vidáman. - De a mellkasomon van elég hely, pihenhetsz. Csak kedvesen vigyorgok, hogy megtudja nincs semmi hátsó szándékom. - De úgy tűnik, hogy hosszabb lesz az út. Mondom kicsit elhúzott szájjal, mert én is oda akarok érni már.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 31, 2010 10:53:03 GMT 1
- Nem ér ez nagyon gonosz dolog tőled - sóhajtottam. - Kösz de nem vagyok fáradt - mondtam makacsul. - Ne már ennél is hosszabb ? - kérdeztem ismét nyafogva. - Yasuo most tuti haragszik rám ami jogos - sóhajtotta. - Valószínű ő sem fog velem szóba állni - tettem hozá.
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 11:05:14 GMT 1
- Aham aham. Válaszolok minden feltevésére, majd oldalra fordulok, de őt is tartom a kezemben, és alszok. A fejem a mellkasára tettem, hogy eltudjak aludni, mert puha. Elmosolyodok, majd utazgatunk, így hajnali 2 kor.
|
|