|
Post by diler on Aug 23, 2009 21:32:13 GMT 1
Ezen keresztül közelíthető meg Okinawa.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 22, 2009 13:06:56 GMT 1
Leszállt a gép és apámat rögtön riporter támadták le ahogy anyámat is de apám ismét jól taktikázott hogy lerázza őket és mielőtt leléphetem volna észre vétlenül maga mellé rántott és tájékoztatta őket hogy a következő filmében velem együtt fog szerepelni. - A mostani filmemben a fiammal Shinnel fogok szerepelni ő lesz a másik főszereplő a filmben - mondta mosolyogva. - Úgy hallottuk hogy ön most egészen más szerepet vállalt a megszokott helyett ... akkor a fiával ellenségek lesznek a fimben? - kérdezte az egyik riporter. - Pontosan .... egyszer mindent ki kell próbálni... nem igaz ? - kérdezte nevetve. - A többi kérdésükre Shin felel - mondta mosolyogva majd elsétált. - Milyen a kapcsolatuk az apjával ? - kérdezte az egyik riporter és rögtön utána még egy csomóan. - Szerinted eltudod játszani Yuri szerepét ? - Persze jól kijövünk... hát szerintem nem lesz olyan nehéz mivel Yuri és az apja soha nem jöttek ki jól egymással ezért is fordultak egymás ellen .... szerintem könnyű szerep de majd kiderűl. - mondtam mosolyogva ezután pedig még többet kérdeztek és elég nehezen tudtam tőlük megszabadulni majd a szüleim után mentem . - Igazán kösz .... léccy máskor ne rám hárítsd a riportereidet - mondtam egyszerűen. - Szerintem jól elboldogultál - mondta nevetve. - Hát kösz - mondtam majd beültünk a kocsiba és elmentünk. Hát tovább voltunk mint ahogy számítottam voltunk Nahában majd kaptunk egy kis szüntettet így vissza mentünk Tokióba. // Iskola --- "A" folyosó //
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 11:11:18 GMT 1
Észre veszem, ahogy követnek, majd megszólalok. - Megérdemelte. Kapaszkodj, mert követ minket. Elvan törve a térde, így elég lassan tud menni. A lényeg, hogy ha gyorsan megyünk csak nyeli a port. Lezárom az ajtókat, majd sebességet váltok. 190... 200... 210 - Nyugi, a rendőrök erre aki meghaladja a 180 km/h sebességet azután már nem is mennek. Újra váltok, majd azon veszem észre magam, hogy 320 km/h val repesztem az utat. Én minden esetre élvezem, de Sacuky nem tudom, hogyan tűri a száguldást. Amikor megékezünk lassítani kezdek, majd bemegyünk a komplexumba. Akárkit is hívott Yasuo az épület körül a biztonsági emberek lelőnek akárkit, mivel a repülőeltérítés nem játék. Még ha nem is ez a cél. Bemegyünk a reptérre Sacukyval és felveszem az egyik felsőt a kocsiból. - Hogy érzed magad?
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 11:18:57 GMT 1
Gyorsítottak , így úgy döntöttem, hogy mivel csak az egyik térdem tört el, ezért a másik lábammal nyomom a gázt. Felvettem a tempót, de a végén lelassítottam. Besétáltam utánuk. - Mond csak mit akarsz Sacukytól?- kérdeztem higgadtan. Elég érdekesen néztek rá az emberek. Na de ki ne nézne így egy olyan pasira, aki sántít, és csupa vér?
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 12:06:12 GMT 1
- Nem érdemelte meg - vágtam rá a száguldás meg nem érdelet most valahogy semmi sem. - Nem vagyok jól - mondtam halkan ami ha úgy nézzük igaz is volt mert valaki miatt még mindig fájt a karom és már a fejem is kezdett. - Yasuo kérlek menj orvoshoz - mondtam elkeseredve nem szeretem volna ha Slice ismét bántaná bár itt a repülő téren nem hiszem hogy menne a dolog ekkor észre vetetem egy ismös alakot.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 12:12:55 GMT 1
Épp pár barátnőmmel beszélgettem akikkel itt ismrekedtem meg de kijelentem hű maradtam Geihez még mindig / Mielőtt még baltás gyilkos módra kinyír X'D //mikor észre vettem Sacukyékat és Yasuo állapotából nem volt nehéz következtettni hogy valami nagyon nincs rendben így oda sétáltam. - Valami gond van Sacu ? - kérdeztem majd Yasurora néztem. - Mi történt ? - kérdeztem Yasuotól.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 12:27:51 GMT 1
- Nem megyek orvoshoz.- mondtam komolyan. - Ezek után már az sem bánom, ha meghalok.- mondtam egyszerűen, közben Ichirou is valahogyan ide került. Rámutattam Slicere, aki nem messze állt Sacukytól.
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 12:49:41 GMT 1
Én csak néztem, hogy ez a marha még mindig itt van. Megfgom Sacukyt és elviszem a recepcióhoz. - Két jegyet Citosebe. És kérem azt a vétző úriembert a biztonságiakkal fogassa el, zaklat engemet. A rendőrök oda mentek és elzárták az utat Slice mögött, amíg felszállnak a géppel, és elrepülnek KETTEN amire már MÁS NEM FÉR FEL.
//Hokkaidō, Chitose, Új Chitose Repülőtér//
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 12:52:33 GMT 1
Elsétáltam egy percre és felhívtam a mentőket persze ezután vissza mentem. - Azzal nem segítesz semmit ha kinyíratod magad tanulság - mondtam. - Salk akarom mondta Sakk vagyis Silk na mindjárt Slice úgye ? - kérdeztem de addigra tovább állt. - Hát ez jellemző volt . - sóhajtottam. - Nyugi nem lesz baja tud magára vigyázzni - mondtam e közben a rendőrők oda jöttek. - Má elnézést de az az alak épp most rabolta el a barátunkat - mondtam komoylan na nem mintha érdekelte volna őket ezzel csak annyit értem el hogy én is célpontjuk lettem ami remek dolog. X'D
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 12:58:07 GMT 1
Mire bármit tudtam volna mondtani Slice már felrángatott egy gépre.Nem igazán értettem semmit főleg hogy minek megyünk repülővel bárhova is. - Csak hiog ytud ezt nem usszod meg ha apám megtudja - mondatm cinikusan.
//Hokkaidō, Chitose, Új Chitose Repülőtér//
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 12:59:28 GMT 1
- És mi van, ha bántja? Ez egy 120 kilós medvepapa... Sacuky nem sokat tud vele kezdeni...- mondtam feszültem, ami érthetõ volt. Megfogtam Ichirou karját, és kiugráltam vele , mivel az a Slice kölyök ugyebár eltörte az egyik térdemet XD Lebuktunk a kocsim mögé. - Na szóval... te tudsz vezetni, nemigaz?- kérdeztem komolyan. - Ha megkérhetlek, akkor húzzunk innen. Én nem tudok most gyorsan eltûnni.- modtam a térdemre mutatva.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 13:03:51 GMT 1
- Persze hogy tudok de hova megyünk ? - kérdeztem bár nem váratm mega választ beültünk egy gyors elhajtottunk. - Amúgy nyugi volt már rosszabb is na jó azt nem is úszat meg de ez most mellékes - probéltam kicsit megnyugtatni Yasuot.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 13:10:38 GMT 1
- Kórházba nem fogok menni...- mondtam határozottan. - Semmi kedvem sincs ott dekkolni, miközben a papamaci ki tudja, h mit csinál Sacuval...- mondtam idegesen. - Bár érdekes kérés volt Sacutól, hogy ne értsem félre, mikor egy meztelen alakkal van egy ágyban...- mondtam feszültem, mert nem gondolnám, hogy Sacu nem értené félre, ha egy meztelen lánnyal lennék egy szobában, és azt mondanám magyarázat ként, hogy eláztunk...
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 13:15:36 GMT 1
- Van egy kis baj az elmékleteddel és az hogy én vezetek - mondtam komoylan. - És Sacu megölne ha nem vinnélek orvoshoz most rögtön és mint már mondtam ettől jobb nem lesz most nem tudunk mit tenni meg kell várni a következő gépet ami csak 2 óra múlva jön szóval van idő az orvosra - mondtam. - Figyelj néző pont kérdés de te kinézed hogy Sacu egy ilyen alakkal van az is lehet hogy már az elején kényszerítette ezt nem tudhatjuk - mondtam sóhajtva.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 13:37:12 GMT 1
- Hát akkor kiugrok a kocsiból.- mondtam nevetve. - Jól van... Elvihetsz kórházba.- mondtam, és elővettem a telefonomat, hogy írjak egy SMS-t Sacunak. ---- Remélem nincs semmi bajod.... Órák kérdése, és újra utánad indulok. Szeretlek, és csak hogy tudd, nem haragszom rád.---- elküldtem az sms-t és eltettem a telóm.
// Tokió // Setagaya // Okusawa kórház //
|
|