|
Kávézó
Aug 23, 2009 21:49:42 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 21:49:42 GMT 1
kávézó
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 18:34:46 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 18:34:46 GMT 1
Az utcákon már minden lámpa égett az utakon pedig nagy volt a forgalom így szinte egy öröké valóság volt az út. A kávézóhoz sétáltunk ahonnan épp egy férfi jött ki aki kinyitotta az ajtót én pedig hirtelen felemeltem Arisát és bevittem a kávézoba majd ismét megcsókoltam Arisát. - Ha már az barom kinyitotta az ajtót kénytelen voltam ehhez folyamodni - mondtam nevetve.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 18:43:03 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 18:43:03 GMT 1
- Semmi...csak elötte figyelmeztess mert egyszer miattad fogok szivrohamot kapni. - nevettem én is. - Üljünk le abba a boxba jó? - mutattam rá egy üres boxra.
(olyan kis 4 személyes elkeritett ülés a falnál és olyan az ülő része mint a régi vonatokon vagyis inkább hasonlo)
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 19:12:57 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 19:12:57 GMT 1
~ Ez már sehonnan nem tudják hanyagolni? ~ sóhajtottam mikor észre vettem hogy a tv-ben GD van. '- Hello .. már megint össze futunk ? - kérdezte Ichirou a szomszédból ( nem szó szerint a szomszédból XD ). - Úgy tűnik - mondtam közben átkaroltam Arisát. '- Mindjárt jönnek a többiek is - mondta nevetve. - Akkor a legjobbkor vagyok itt Arisával - mondtam hallkan. '- Jah legalább megismerik Arisát és akkor biztos nem szállnak rá - mondta Ichirou. - Amúgy sem szállnának rá - mondtam erre Ichirou nevetni kezdett. '- Ezt komolyan gondolod ? .... vicces .... tudod hogy mindenkire függetlenül attól hogy jól e néz ki vagy nem rászállnak csak úgye bár az indok más ... Arisára jól néz ki szóval nem lesz jó sorsa ha nem tudják hogy velünk van. - mondta nevetve. - Eh igaz - mondtam. - Várj csak Nathali úgye nem jön ? - kérdeztem hirtelen mivel eszembe jutott amit Ayaka mondott hogy jobb ha figyelek rá. '- Nem hiszem - mondta Ichirou csak ekkior vette észre a tv-t '- Nézd ... ott van Tya és GD ... á de jól néz ki Tya ... nem hiszem el hogy azzal az elmebeteggel van - mondta. - Szerintem ne mondj róla ilyet mert még valaki meghalja és elmondja majd mehetünk a temetésedre- mondtam egyszerűen.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 19:21:26 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 19:21:26 GMT 1
Ichirou a szomszéd boxban ült. - Kik azok a többiek? - kérdeztem tőlük értetlenül. - És miért szállnának rám? - kérdeztem tőlük ismét. - Takedának igaza van...meg amugy se szeretem a temetéseket. - mondtam nekik a végét kicsit szomorúan. Ekkor megjelent egy pincér. - Jó estét hozhatok valamit nektek?Ma a ház vendégei. - mosolygott ránk a 20 év körüli csaj.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 19:28:06 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 19:28:06 GMT 1
Ichirou rám nézett majd Arisára. '- A haverjaim - mondta persze ez nem volt igaz mert azok akikről beszélt a bandám tagjai de Ichirou rájött hogy Arisa erről még nem igazán tud. - Arisa végig maradj mellemet - mondtam komolyan Ichirou közben sms-t írt. - Hello ... először kérj te Arisa - mondtam kedvesen a tv-ben közben elkezdődött GD koncertje egy csomó ember GD nevét üvöltőzte mintha azt hinnék hogy meghallja tisztára mint egy foci meccs. Naná hogy a legtöbb ordibáló ember csaj volt.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 19:33:43 GMT 1
Post by Ren on Oct 22, 2009 19:33:43 GMT 1
Iskolából hazamenet betértem a kedvenc kávézómba. Sokat járnak ide sztárok de persze én ezt csak belsős információ ként tudom. Ahogy beléptem megláttam Arisat és Takedat meg Ichirout is. Csak reméltem,hogy nem vesznek észre de ekkor a mellettük álló pincérnő odaszólt nekem. '-Kitha! Úristen de rég láttalak!-Mondta és intett nekem,hogy jöjjek oda.Nem volt mit tenni oda sunnyogtam ő meg melegen átölelt. '-Úgy hiányoztatok..mizújs? Nagyon jól tolja...a elgújabb száma... -Hé Rona... nem mi nem..már...nem járunk... '-Mi? Ja tényleg azzal a modellcsajjal jár...pedig te sokkal szebb vagy..oké most mi van? Hosszú a lába... de látom én GD szemében,hogy csak arra használja,hogy jól meghúzza aztán ennyi... '-Héhéhéhé... Rona légyszíves... talán nem előttük kéne....-Mondtam súgva. Eléggé zavarban voltam ettől az egésztől de Rona mindig is nyílt lány volt.Nagyon jófej csak néha túl nyílt. Akárcsak itt az egész személyzet.Ezért volt ennyire kedvelt ez a kávéház.Családias volt. '-Jah okés szívem...na csüccseny le...úúúh..figyeld de jó segge van...de segberaknám....-Mondta elismerően,megfogta a karom és visszarántott mikor pont elakartam sétálni,hogy leüljek ahol még volt hely.Tiszta vörös lettem a szégyentől.Miért is firtatja a tévében látható GD fenekét éppen előttük? Istenem segíts!Miért én? Én vagyok a gázság királynője...
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 19:39:38 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 19:39:38 GMT 1
- Én egy cappucinot kérek. - probáltam túlharsogni az üvöltözök hagját.Azt már nem hallotam hogy Takedáék mit kértek mert nem figyeltem oda. ~Mér kellene mellette maradnom?Ha a haverjai akkor biztos nem bántanának vagy valami.~ Ekkor láttam hogy Kitha bejön a kávézóba.A pincérnő ismerheti mert idehivta.Odafordultam Takedához. - Miért kéne egész végig melletted maradnom?Veszélyesek? - súgtam a fülébe.Majd visszafordultam Kitháékhoz. - Szia Kitha.Nem ülsz le ide? - kérdeztem tőle kedvesen.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 19:48:57 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 19:48:57 GMT 1
Egyáltalán nem figyeltem Kithára Ichirouval ellentétben. '- Szia Kitha ! - köszönt neki lelkesen közben az ajtón pár elég fura alak jött be inkább néztek ki valamilyen gengsztereknek mint sem Ichirou haverjainak rögtön észre vettek minket hála Ichirounak és hozzánk sétáltak. "- Csátok - köszöntek közben én magamhoz húztam Arisát. "- Ki ez a kiscsaj ? - kérdezte az egyik érdeklődve. '- Velünk van - mondta nevetve Ichirou. - A barátnőm - pontosítottam Ichirou válaszán közben leültek páran. "'- Egész jól néznek itt ki a csajok - mondták én pedig Ichirouhoz hajoltam. - Ichirou kinyírlak ha valami történik ... Kithával avgy Arisával világos ? - kérdeztem halkan. '- Nyugi - mondta nevetve.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 19:55:15 GMT 1
Post by Ren on Oct 22, 2009 19:55:15 GMT 1
-Hát...köszönöm..igen...bár nem szeretnék zavarni...-Mondtam Arisanak mosolyogva. Mikor bejöttek a gengszter féle barátok tisztára megijedtem. És igazán megbántam,hogy ma nagyon jól néztem ki. Éppen egy fotózásról jöttem.Csak kisebb fotózásokra jártam nehogy feltűnjön a szüleimnek pedig GD többször is ajánlotta,hogy bejuttat a modellek közé.És szerinte simán lehetnék szuper modell. Persze tudtam,hogy ez csak álom. Még szerencse,hogy a szüleim nem olvasnak Japán újságot.Nem is tudnak japánul olvasni.Mindenből csak a koreai megy otthon így nem vehetnek észre sehol. És jó pénzkereseti forrás.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 20:03:46 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 20:03:46 GMT 1
''- Oké és ki a másik csaj ? - kérdezte ismét Shun mivel nem tudtam mit mondani elég nagy hülyeséget válaszoltam. - Ö Ichirou barátnője - Ichirou elég furán nézett rám. '- Te hülye vagy - mondta halkan. - Bocs de nem volt jobb ötletem - mondtam halkan erre Ichirou felállt és Kithához sétált. '- Hát igen szóval keresetek mást - mondta büszkén. "- No para Ichirou nem akartam lenyúlni tőled bár ha nem lenne a barátnőd - mondta nevetve de nem folytatta én pedig elég ridegen néztem rá erről már tudták hogy kicsit viselkedniűk kellene. "- Bocs kicsit túloztam - mondta. "- Hogy hívnak titeket ? - kérdezte a többiek közben egymásal beszélgedtek kivéve 1-2 akik Arisát és Kithát figyelték.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 20:07:23 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 20:07:23 GMT 1
Választ ismét nem kaptam.Kihozták a cappucinot és azt kezdtem el kavargatni.Nem akartam felnézni mert tudtam hogy engem néznek.Odafordultam Kithához. - Kicsit zsufolt a hely.Nem megyünk ki sétálni? - kérdeztem töle feszüten.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 20:08:57 GMT 1
Post by Ren on Oct 22, 2009 20:08:57 GMT 1
Fasza. Kösz Takeda. Még jobb... Ha elmondom a nevemet tuti úgy fognak rám nézni mint akit meg kell nyúzni. Ugyan is gondolom még az ilyen gengszterek is olvasnak újságot, vagy TV-znek..ilyesmi.És nem keveset szerepeltem még pár héttel ezelőtt is ott. Mint GD szerelme. Király. -Kim Csholszu...De csak Kitha...-Mondtam nekik.Hülye hülye hülye.Persze,hogy elmondtam a nevemet.Nem tudok hazudni főleg amikor félek. Tessék. Király lesz. -Még 2 percet várjunk..túl feltűnő lenen most elhúzni..hidj nekem..van tapasztalatom az ilyen gengszter bandákkal...-Mondtam súgva Arisanak és biztatóan rámosolyogtam.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 20:14:19 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 20:14:19 GMT 1
Mikor már kezdték túlzásba vinni a dolgott felálltam és magammal húztam Ichirout kicsit távolabb a többiektől. - Ichirou küld el őket - mondtam komolyan. '- Te nem vagy normális rám biztos nem hallgatnak - mondta. - Én meg most nem tudok hogy szólni nekik - mondtam közben az egyik "genszter" Kithát és Arisát zaklata. - Ichirou .... nem hiszem el - mondtam majd vissza sétáltam. - Jól van elég volt ! ... menjetek Ichirouval - mondtam komolyan erre kelletlenül kisétáltak a kávézóból. - Ezer bocs Ichirou aszem nem normális - mondtam majd leültem és átkaroltam Arisát majd közel hajoltam hozzá. - Igen ők veszélyesek - súgtam neki mosolyogva. - Gondoltam ha elmondom lelépsz - tettem hozzá. - Szia Kitha - köszöntem neki mivel az előbb enm köszöntem.
|
|
|
Kávézó
Oct 22, 2009 20:22:13 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 20:22:13 GMT 1
~Remélem soha többé nem találkozok ilyen alakokkal.~ - gondoltam miközbe azt figyeltem mikor jön vissza Takeda mert közbe félrevonult Ichiruval.Mikor visszajöttek elküldte öket Ichirouval. - Hát még szép hogy lelépek. - mondtam neki felháborodva. - Nem szeretem az ilyen embereket. - mondtam halkan. - Ő velük vagy jóba?Velük szoktál lógni?A nagy titok amiről nem tudok az az hogy te is ilyen "gengszter" vagy? - hadartam el egy szuszra a kérdéseket. Majd a TV felé fordultam és nézni kezdtem a koncertet. - Szeretem ezt a számot. - mondtam.
|
|