|
Étterem
Aug 23, 2009 21:57:25 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 21:57:25 GMT 1
Étterem
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 15:45:42 GMT 1
Besétáltunk az étterembe majd leültünk egy elég fiatal lány jött oda hozzánk. '- Jó napot kívánok ...mit hozhatok ? - kérdezte kedves mosollyal majd nevetni kezdett. '- Jaj Szia Takeda .... bocs ... nem is ismertelek meg . - mondta mosolyogva majd Arisára nézett. '- Szia Sachiyo vagyok - mondta kedvesen. - Szia .... te mióta dolgozok itt ? - kérdeztem meglepődve. '- Hát még csak ma kezdtem - mondta mosolyogva. - Gondolom a nővéred mondta hogy ide gyere - mondtam mosolyogva. '- Igen ... de még mindig jobb mint az előző ötlete - mondta nevetve. - Vigyázz mert még téged is elront - mondtam mosolyogva. '- Hát igen a bátyámat már elégé elrontotta pedig te is tudod hogy nem volt ilyen nőcsábász soha - mondta kedvesen. - Hát általános iskolában nem ... csak itt kezdte el - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 15:52:22 GMT 1
- Szia Arisa vagyok. - mosolyogtam rá kedvese.Miközbe ők beszélgettek én átnéztem az étlapot. ~Egyikért se vagyok úgy oda.~ - gondoltam majd becsuktam a lapot és letettem az asztalra egy sóhaj közepette.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 15:57:19 GMT 1
- Mi a baj ? - kérdeztem kedvesen. '- Hát igen de a nővérem maga az ördög ... ha apáék megtudnák mire tanít minket nagyon nem örülnének - mondta nevetve. - Az biztos ...bár a bátyád otthon olyan mint egy szent.... te is ilyen leszel ? - kérdeztem nevetve. '- Hülye én nem lépek a nyomába sem pedig a nővéremébe - mondta mosolyogva. '- Na nem zavarlak titeket - mondta kedvesen majd elsétált.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 16:02:46 GMT 1
- Nem tudok választani. - mondtam mosolyt eröltetve magamra ami fintorba ment át. - Azt hiszem azt eszek amit te.Mit eszel? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 16:21:36 GMT 1
- Én nem vagyok éhes - mondtam kedvesen. - De ha nem tetszik az étlap átmehetünk máshova is - mondtam mosolyogva. - Amúgy ő volt Ichirou húga - mondtam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 16:34:09 GMT 1
- Nem megyünk valami pizzériáshoz? - néztem rá angyalian. - Nem mondod? - néztem rá hitetlenkedve. - Azt hittem nincsenek testvérei. - mondtam pirulva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 16:42:48 GMT 1
- Pedig van ... látnád mennyire máshogy viselkedik otthon mit a suliban vagy bárhol más hol a szülei még el is hiszik hogy egy szent - mondtam nevetve. - De menjünk - mondtam kedvesen majd felálltunk és kisétáltunk szerencsére nem volt messze a pizzéria bementünk és leültünk. - na milyen pizzát kérsz ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 16:52:00 GMT 1
- Oké.Menjünk. - mondtam majd elindultunk pizzériát keresni.Szerencsére a közelben volt egy.Bementünk és leültünk. - Négysajtosat. - mondtam miután átnéztem az étlapot. - De te is egyél belőle. - néztem fel a lapból.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 16:59:46 GMT 1
- Nem vagyok éhes - mondtam mosolyogva. - Egyél csak te - mondtam közben Matsu jött be. '- Bocs hogy megzavarlak titeket de nem láttátok Ichirout ? ... a húga mondta hogy ide jöttek - kérdezte komolyan. - Nem miért ? - kérdeztem. '- Áh nem fontos .... bocs hogy zavartalak ... sziasztok - mondta majd kisétált. - Semmi baj ... biztos nem fontos ? - kérdeztem de Matsu kisétált nem is figyelt rám. ~ Miért nem mondta meg miért keresi ? ~ kérdeztem magamban .
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 17:15:27 GMT 1
- Ichirou bajban van? - kérdeztem aggodva.Közbe kijött egy pincér és felvette a rendelést.Pár perc múlva ki is hozták a friss pizzát. - Legalább egy szeletet. - néztem rá bociszemekkel.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 17:18:49 GMT 1
- Nem hinném - mondtam kedvesen bár azért aggódtam mert ha tényleg AJ-al van simán bajba kerülhetett de ez nem látszott rajtam. - Na jó - mondtam kedvesen. ~ Most már nem tudom Sacuky vagy Ichirou a nehezebb esett ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 17:45:51 GMT 1
- Rendben. - mondtam mosolyogva majd kettönk közé toltam a pizzát. Vettem egy szeletet belőle majd beleharaptam. ~De finom.~ - gondoltam. /Pár percel késöbb/ - Na milyen volt? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 17:53:55 GMT 1
- Finom volt és szerinted ? - kérdeztem kedvesen. ~ Hát holnap megszívjuk ... GD valószínű ismét ránk száll ... ráadásul most Nathali pár napig nem is jön mivel elutazik az apjájoz. ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 18:00:59 GMT 1
- Jó volt. - mondtam mosolyogva. - Nos, és most mit csinálunk? - kérdeztem nevetve.
|
|