|
Étterem
Aug 23, 2009 22:16:59 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 22:16:59 GMT 1
Étterem
|
|
|
Étterem
Sept 17, 2009 21:44:49 GMT 1
Post by Ren on Sept 17, 2009 21:44:49 GMT 1
-Kim Csholszu!!-Ordítozta a főnököm az ajtóban állva mikor meglátott kifelé futni az aluljáróból. -Elnézést..elnézést...-Mondtam bőszen hajlongva mikor odaértem. Persze Kourotsu úr csak mérgesen bámult rám és dologra intett. Ma a zárás egy ünneplés miatt csak jól van éjfél után történt. Még ott maradtam takarítani Momokoval. Ő volt az egyetlen hozzám korban közel álló ember az étterem személyzetében. Épp tegnap töltötte be a 19-et. Csak mi maradtunk az étteremben ilyenkor takarítani. Miután mindent elrendeztünk, átöltöztünk a személyzeti öltözőben és bezártunk elindultunk hazafelé. Momoko egy megállóra lakott a mi bérházunktól. Ő is szintén egy lepukkant bérházban. Ez a rész eleve egy lepukkant hely volt. '-Bocsi Kitha..még egyszer...de nem tudtalak tovább fedezni... -Nem gond Momoko... így is túl sokat várok el tőled...-Mondtam megigazgatva a táskám pántját. '-Nem szó sincs róla... baráti kötelesség.. -Köszönöm...-Mondtam halvány mosollyal. '-Na és ...mi van azzal a híres fickóval?-Kérdezte Momoko kíváncsi szemekkel. -Hát...semmi.. '-Óh..azt hittem..hiszen még.. -Vissza adom neki...csak ma nem találkoztunk...-Mondtam mentegetőzve és megálltunk.Itt váltak el útjaink. Nekem innen még 5 perc séta és otthon vagyok. '-Hát..te tudod Kitha...csak vigyázz magadra...-Mondta Momoko majd intett nekem és elsétált az ellenkező irányba. Elővettem az IPodomat, bekapcsoltam és elindultam a sötét utcán a bérházunk felé. //Utcák//
|
|
|
Étterem
Oct 20, 2009 20:07:15 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 20, 2009 20:07:15 GMT 1
Megálltunk egy étterem előtt már kívülről is elég vonzónak nézett ki, kinyitottam Arisának az ajtót majd bementünk és leültünk egy pincér rögtön oda jött hozzánk és adott étlapot majd elsétált. - Ez a legjobb étterem a környéken - mondtam kedvesen. '- Az biztos ... bár én még itt nem voltam - mondta Ichirou. - Nem csodálom - jegyeztem meg halkan. '- Na ne legyél már ilyen rossz indulatu - mondta Ichirou. - Én nem vagyok .... de ha valaki rád néz már látja hogy nem jársz étterembe inkább valami gyors kajáldába - mondtam egyszerűen. '- Persze mivel én magam mondtam - mondta komolyan Ichirou. - Jé tényleg - mondtam nevetve erre ő is nevetni kezdett szokásunk volt hogy minden hülyeségen nevetünk.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 17:06:55 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 21, 2009 17:06:55 GMT 1
Én is nevettem velük együtt, de közbe az étlapra is koncentráltam. ~Kajában mindig is válogatos voltam.~ - Én sushit szeretnék enni.Kicsit válogatos vagyok. - mosolyogva fordultam Takedáékhoz. - Ti mit esztek? - kérdeztem tőlük.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 17:14:40 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 21, 2009 17:14:40 GMT 1
- Én ugyan azt - mondtam kedvesen. '- Akkor én is - mondta Ichirou majd letette az étlapot közben a pincér hozzánk sétált és felvette a rendelést a pincér egy lány volt akit elég jól ismertem. "- Szia Takeda - mondta mosolyogva majd a többieknek is köszönt. - Szia - köszöntem közben Ichirou felállt és elsétált és pedig Arisa mögé sétáltam. - Bocs most jutt eszembe hogy nem válaszoltam neked - mondtam kedvesen. - Igen járni szeretnék veled... persze ha te is szeretnéd - mondtam kedvesen.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 17:44:07 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 21, 2009 17:44:07 GMT 1
- Szia. - köszöntem a csajnak. Takeda kijelentésére teljesen elvörösödtem. - Hát...rendben.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 17:49:57 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 21, 2009 17:49:57 GMT 1
Kedvesen Arisára mosolyogtam majd hosszan megcsókoltam és vissza ültem a székre közben Ichirou is megjelent. '- Valami történt ? - kérdezte mikor Arisára nézett. '- Beteg vagy ? - kérdezte Arisától én pedig nevetni kezdtem de nem szóltam semmit. ~ Ez tényleg nem normális ~ gondoltam közben kihozták az ételt és az üdítőket ( tudom hogy nem rendeltek üdítőt de mindegy XD ). "- Jó étvágyat - mondta a pincér majd elsétált.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 18:11:53 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 21, 2009 18:11:53 GMT 1
Még pirosabb lettem a csóknál.Takeda visszaült és Ichirou is megjelent.Első kérdésére nem válaszoltam. - Igen. - majd Takedára mutattam aki még mindig nevetett. '- Mit csináltál? - kérdezte Ichirou Takedát.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 18:24:57 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 21, 2009 18:24:57 GMT 1
- Oh én igazán semmit - mondtam erre Ichirou még furábban nézett. - Mondtam velemit Arisának csak ennyi - mondtam kedvesen majd enni kezdtem Ichirou most Arisára nézett kérdően. ~ Jó Ichirout idegesíteni ~ gondoltam. '- na mondjátok már el - mondta Ichirou közben a pincér nő vissza jött és Ichirouhoz hajolt. "- Ne légy hülye Ichirou csak rájuk kell nézni . - súgta Ichirounak. '- Á nem mondjátok ... terhes Arisa ? - kérdezte erre majd nem hátra estem a pincérnő meg nevetni kezdett. - Hé te nem vagy normális - mondta nevetve.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 18:32:55 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 21, 2009 18:32:55 GMT 1
Már lassan felöltötte az arcom a rendes szín mikor Ichirou a hülyeségével ismét piros szinre festette. ~Na már biztos cékla lehetek.~ - Igen, csak az lehetek.Csak azt nem tudom hogy ez alatt a pár nap alatt hogy történhetett meg. - mondtam neki.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 18:39:25 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 21, 2009 18:39:25 GMT 1
'- Tartsak felvilágosító órát ? - kérdezte mosolyogva én pedig fejbe vágtam. - Idióta - mondtam majd tovább ettem. '- Jól van bocsi kicsit túlzásba vittem amúgy gratulálok - mondta kedvesen.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 18:45:14 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 21, 2009 18:45:14 GMT 1
- Köszi, de nem kell. - mondta monoton hangon majd folytattam az ebédet. - Mi lenne ha Takeda nővérét vinnéd a bálba? - kérdeztem kedvesen Ichiroutól.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 18:49:47 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 21, 2009 18:49:47 GMT 1
'- Megörültél ? .... még élni szeretnék - mondta nevetve. '- Inkább Tya lenne jó csak nincs kedvem ahhoz hogy GD kinyírjon - mondta mosolyogva. - Vidd el Akayát - mondtam kedvesen. '- Te ismered ? .... honnan ? - kérdezte kíváncsian. ~ Na ez ügyes volt ~ sóhajtottam. - Hahó Sacuky barátnője és bemutatta amikor Tatsuyával beszélt - mondtam. '_ Lehet nem figyeltem - mondta.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 18:56:12 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 21, 2009 18:56:12 GMT 1
- Én nem ismerem de akkor vidd el őt. - mondtam és ittam egy kicsit. - Amugy mi a gond a nővéreddel? - kérdeztem Takedát.
|
|
|
Étterem
Oct 21, 2009 19:01:16 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 21, 2009 19:01:16 GMT 1
- Talán a legnagyobb gond hogy Ichirou egyszer mikor nem volt magánál elégé nyomult és nem felejtette el - mondtam nevetve. '- Nem vicces - mondta színlelt sértődöttséggel. - Nem mert miattad is engem oltott le - mondtam közben befejeztem az evést. ~ Vajon GD következőleg hogy akar bosszantani .... ez is Nathaliék hibája .... többször sem segítek nekik amíg nem tudok mindent az illetőről ~ gondoltam
|
|