|
Post by Kara Takanori on Nov 11, 2009 17:53:20 GMT 1
Név: Kara Takanori Kor:16 Nem:Nő Osztály:11 / V Jellem: Makacs ,és önfejû. Nem hagyja , hogy (jó értelemben) irányítsák. Kinézet: Hosszú barna haj, barna bõr , átlagos kinézet. Előtörténet: Õszi napon születtem. Az anyám az egyik legbefolyásosabb TV stúdió egyik elnöke. Másszóval a TV Tokyo egyik elnöke. Ezt az elõny sok mindenre felhasználhattam volna, de nem, ha valamit akarok egyedül szerzem meg. Az apám boxoló volt, és én õt akartam követni, nem az anyám. 6 évesen kezdtem el iskolába járni, mint minden átlagos gyerek. Magántanárt akartak a szüleim ,de é erõsködem a rendes iskoláért. Végül aztán belementek. ) évesen elkezdtem boxolói pályafutásom, és 14 éves koromra szinte profi voltam. Amin a legkevésbé járt az eszem, azok a fiúk. Nagyon nem tudtak érdekelni, kivéve az a fiú, aki ellen egyszer box meccsem volt, az aranyos volt,és õ lett az egyik legjobb barátom. Nekem nem igazán voltak lány barátaim, mert nem sok lányos dolgot csináltam , mert boxoltam, és értettem a jármûszereléshez is. 16 évesen beirattak a Kuroi Gakko-ba. Megrémisztett a neve : Fekete iskola. De mint kiderült nagyon jó hely, de a legtöbb ember sztár, vagy köze van a sztárokhoz , és ezek szerint sok normális emberrel nem fogok találkozni.
|
|
|
Post by Ryota on Jun 29, 2010 15:35:51 GMT 1
Elfogadom
|
|