|
Post by Ryota on Apr 16, 2010 21:16:59 GMT 1
Sumida a Japán főváros, Tokió folyója. A folyó valójában egy ága az Arakawa folyónak, és a Tokiói-öbölnél éri el az óceánt. További mellékfolyói a Kanda és a Shakujii folyók.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jun 26, 2010 9:28:27 GMT 1
Lesétáltam a partra ahol kivételesen egy lélek sem volt talán már mindenki aludt hisze elég késő volt de én mindig is szeretem az éjszakát így nem is igazán érdekelt mennyi lehet az idő de már biztos lehet hajnali 3 még sem voltam fáradt. Leültem az egyik padra és a csillagokat néztem.
|
|
|
Post by Seiya on Jun 26, 2010 9:56:27 GMT 1
Egy buliból kísértem haza az egyik haveromat aki tök részeg volt bár már kezdtem megszokni ő soha nem tudott mértéket tartani és nem igazán akartam hogy bárki is így lássa bár ezen a késői órán nem sokan mászkálnak kint főleg nem a parton. '- Engedj már el Seiya - - Nem szeretek éjjel úszkálni tehát elfelejtheted . - '- Akkor énekeljünk - meg sem várva hogy válaszoljak elkezdett énekelni.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jun 26, 2010 10:26:44 GMT 1
Arra lettem figyelmes hogy valakik beszélgetnek és énekelnek gondoltam hogy biztos részegek lehetnek így felálltam hogy arrébb menjek nem szeretem volna az útjukba kerülni de mikor közelebb értek fel ismertem őket legalábbis Seiyát igen. - De jó kedvetek van - mondtam mosolyogva. - Mintha a haverod kicsit kilenne ütve nem ?
|
|
|
Post by Seiya on Jun 26, 2010 11:58:22 GMT 1
Hazudnék ha azt mondanám nem számítottam rá hogy ismerősbe futok de azt nem hittem volna hogy pont Sacukyba. - Ha nem mondod rá nem jöttem volna - nem sok kedvem volt beszélgetni vele ami azt hiszem érthető elvégre az utóbbi időben nem volt a legkedvesebb és nem szeretem ha hülyére vesznek. - Ha megbocsájtasz haza kell kísérnem Rint -
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jun 26, 2010 12:46:18 GMT 1
- Értem ha ennyire sietsz nem is tartalak fel - mondtam kedvesen. - Szerencsés haza érést - mondtam majd elindultam én is haza felé amúgy sem volt sok kedvem bárkivel is beszélgetni más külömben nem itt mászkálnék tök egyedül. Nem volt kedvem még haza menni így csak távolabb sétáltam tőlük és leültem egy másik padra.
|
|
|
Post by Seiya on Jun 26, 2010 12:54:17 GMT 1
- Igazán kedves vagy kösz - tovább indultam persze már bántam hogy hagytam elmenni Sacukyt így elégé örültem mikor össze találkoztam a többiekkel és elvállalták hogy haza viszik Rint bár ahhoz már késsõnek találtam az érkezésüket hogy utána menjek. Lassan sétáltam vissza fele. - Nincs jobb dolgod mint tök egyedül itt a sötétben mászkálni ? - sóhajtottam mikor észre vettem Sacut. - Elég veszélyes lehet nem gondolod ? - leültem mellé a padra.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jun 26, 2010 12:56:54 GMT 1
Az éjszaka egyre hidegebb lett de ezt egészen idáig észre sem vettem talán mert nem érdekelt ahogy az sem hogy bármi történhet itt velem. - Jól tudom hogy veszélyes - vallottam be majd Seiyára néztem. - Azt hittem sietsz -
|
|
|
Post by Seiya on Jun 26, 2010 13:03:27 GMT 1
Nem lepet meg az amit mondott már hozzá szoktam és tudtam hogy hiába mondanám neki azt hogy ne foglalkozon vele úgy sem hallgatna rám. - Kezd hideg lenni nem ? - - Ha akarod haza kisérlek nem szeretném hog yegyedül járkálj ilyenkor lehet hogy neked mindegy de nekem nem - mosolyogtam rá Sacukyra.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jun 26, 2010 13:08:54 GMT 1
- Miért pazarolnád arra az idődet hogy haza kísérj úgy sem történik semmi ahogy eddig sem történt - sóhajtottam majd Seiyára néztem. - Nyugi nem lesz semmi bajom én még nem akarok haza menni itt jobb - mosolyogtam pedig nem volt hozzá kedvem majd ismét a csillagokat néztem.
|
|
|
Post by Seiya on Jun 26, 2010 13:17:51 GMT 1
- Értem de tudod ha kicsit gondolkodtál volna most nem lenne ez te megbocsájtanál neki ellenkezõ esetben ? - fogalmam sem volt arról miért hozzom ezt fel de már kezdett zavarni hogy egyfolytában Tatsuya után sovárog. - Ne haragudj csak nem értelek. Mindegy is hagyjuk - felálltam hogy induljak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jun 26, 2010 13:25:00 GMT 1
Seiyának teljes mértékben igaza volt észre sem vettem hogy mióta nyafogok már talán ideje lenne tovább lépnem bár ez nem olyan egyszerű.Elkaptam Seiya karját mikor észre vettem hogy elakar menni majd felálltam. - Nem tudom mi lenne ellenkező esetben de ő már nekem nem fog megbocsájtani igaz ? - kérdeztem inkább csak magamtól majd halványan elmosolyodtam. - Úgy emlékszem haza akartál kisérni áll még az ajánlat ?
|
|
|
Post by Seiya on Jun 26, 2010 13:27:06 GMT 1
- Természetesen - montam mosolyogva. - De csak akkor ha nem akarsz közben öngyilkos lenni - viccelõdtem bár lehet hogy õ nem találta ezt annak. - Merre is lax ?
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jun 26, 2010 13:59:15 GMT 1
- Nakano szinte az első utca de majd mondom merre - mondtam kedvesen majd elindultunk. - Bocs hogy köcsög voltam veled - sóhajtottam miközben hazafelé sétáltunk.
|
|
|
Post by Seiya on Jun 26, 2010 14:10:17 GMT 1
- Rosszkor voltam rossz helyen semmi baj - nevetem. - Segitek ha akarod kicsit lenyugtatni az iskolában a kedélyeket persze ha te azt szeretnéd hogy mindenki beléd kössön rajtam ne múljék -
|
|