|
Tető
Oct 26, 2010 19:09:01 GMT 1
Post by Ryota on Oct 26, 2010 19:09:01 GMT 1
- Itt tartanám ha komoly baja lenne ? - kérdeztem cinikusan. - Honnan tudjam rátok pályázik vagyis azókra kik nekem dolgoztak eddig avgy 5 emberemet nyírták ki ergo nem kezdők valamiért nem szeretnek csak gondolkodom ki miatt van ez az egész - mondtam majd Dinára néztem. - Szegény kis lány bele keveredett ... biztos azt hitték hogy az a csaj akivel régen lógtál - - De nem rám tartozik a volt embereim dolga -mondtam érzelem mentesen.
|
|
|
Tető
Nov 1, 2010 8:05:24 GMT 1
Post by Dina on Nov 1, 2010 8:05:24 GMT 1
Leültem az egyik sarokbba, és figyeltem az eseményeket. Mikor Ryota megszólalt egy kicsit ideges lettem, Na nem, mintha eddig nem lettem volna az. - Te is ugyanolyan elmebeteg vagy, mint Ichirou! A volt embereid? Istenem segíts meg. Nem bírok ki ennyi elmebeteget!-
|
|
|
Tető
Nov 1, 2010 21:24:41 GMT 1
Post by Ryota on Nov 1, 2010 21:24:41 GMT 1
- Elég tiszteletlen vagy ahhoz képest hogy elégé bele keveredtél és ha nem segítünk reggelre tuti kinyírnak de ahogy akarod - mondtam láthatóan egy kicsit sem érdekelt mi lesz vele. - Oldjátok meg - mondtam nemes egyszerűséggel.
|
|
|
Tető
Nov 1, 2010 21:30:26 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 1, 2010 21:30:26 GMT 1
Bár semmi kedvem nem volt ehhez az egészhez de nyilvánvalóan igaza volt Ryotának. - Dina fogd már be ! Ha nem tűnne fel te viselkedsz úgy mint egy elmebeteg ! - mondtam dühösen. - Tudod van hogy választania kell az embernek ! És már mondtam hogy Ichirout ne mert a szádra venni fogalmad sincs róla hogy milyen te hát fogd be a kis szádat - mondtam cinikusan majd felálltam és Ryotához sétáltam bár kicsit szédültem. - Ne játssz tovább mond meg mit akarsz ? - kérdeztem komolyan. - Segíts - mondtam halkan.
|
|
|
Tető
Nov 1, 2010 21:35:36 GMT 1
Post by Ryota on Nov 1, 2010 21:35:36 GMT 1
- Segítek ha ..... vissza jöttök - mondtam egyszerűen majd Sacura néztem. - Ülj le mert nincs kedvem mentőket hívni - mondtam egy cinikus mosoly kíséretében. - Dina lenne egy ajánlatom .... - mondtam komolyan.
|
|
|
Tető
Nov 1, 2010 22:19:56 GMT 1
Post by Dina on Nov 1, 2010 22:19:56 GMT 1
- Hé, ha nem tûnt volna fel semmi kedvem nem volt belekeveredni.- mondtam komolyan. - Téged senki sem kérdezett. Legalábbis én nem kérdeztem, hogy mi a véleményed.- mondtam Sacukynak. - Azt mondok Ichirouról amit akarok, te meg úgy véded, ahogy jól esik. Ennyi.- mondtam egyszerûen, és elsétáltam tõlük. Megálltam a korlátnál, nekitámaszkodtam és felnéztem az égre. ~ Nem így képzeltem el ezt a Halloweent. Ez az oka annak, hogy nem járok ilyen rendezvényekre. Otthon kellett volna maradnom. A francba!! ~ - Mégis milyen ajánlatod van? - kérdeztem egy csepp kedvesség nélkül, pont úgy, ahogy õ beszélt velem.
|
|
|
Tető
Nov 2, 2010 20:15:51 GMT 1
Post by Ryota on Nov 2, 2010 20:15:51 GMT 1
- Mielőtt elmondanám ....Dina legyen logikád ha nemet mondasz 100% hogy megölnek és valószínű a hozzád tartozóidat is mivel nem vagy kiképezve. - mondtam majd közelebb sétáltam. - Esélyed sincs - súgtam cinikus mosollyal. - És most térjünk vissza az ajánlatomra - mondtam egyszerűen. - Ha igent mondasz több lehetőséged lesz és nem csak arra hogy túl éld - mondtam halvány mosollyal. - Garantálom a sikeredet bármiben - mondtam egyszerűen. - Csak annyit kérek hogy áll hozzánk - mondtam.
|
|
|
Tető
Nov 2, 2010 22:08:53 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 2, 2010 22:08:53 GMT 1
- Ryota hagyd ki ebből Dinát - szóltam rá mivel kezdett túl messzire menni. - Sacuky megoldjuk nem kell Ryota segítsége elég nagy bajba lehet ha már ránk támaszkodik - mondtam cinikusan. - Azóta mióta Geiéket elraboltad és több mint fele embered oda lett a kis akciód miatt igaz ? - kérdeztem ridegen.
|
|
|
Tető
Nov 2, 2010 22:10:05 GMT 1
Post by Ryota on Nov 2, 2010 22:10:05 GMT 1
- Chö tudod mit Ichirou legyen oldjátok meg rajtatok állt - mondtam egyszerűen majd lesétáltam a lépcsőn a sok jelmezbe öltözött egyénközt.
|
|
|
Tető
Nov 2, 2010 22:11:14 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 2, 2010 22:11:14 GMT 1
Leültem és figyeltem a történéseket. - Idióta ! - kiáltottam rá Ichiroura. - Most írtad alá a halálos ítéletünket ! Mi az hogy megoldjuk ?! - kérdeztem kicsit hisztérikusan bár ez annak következmény eis volt hogy nem voltam, túl jól. - Hívd vissza - mondtam halkan.
|
|
|
Tető
Nov 3, 2010 23:25:15 GMT 1
Post by Dina on Nov 3, 2010 23:25:15 GMT 1
Türelmesen végighallgattam Ryota ajánlatát. Elgondolkoztam rajta, ám mikor válaszolni akartam , Ichirou közbeszólt. Ezt is végighallgattam, az ezt követõ párbeszéddel együtt. Ichirounak hála , Ryota elment. - Ichirou, majd én eldöntöm, hogy benne akarok-e lenni ebben a dologban, vagy sem. Vagy tudsz esetleg más megoldást arra, miként érjük el, hogy ne nyírjanak ki minket és a családunkat?- kérdeztem komolyan.
|
|
|
Tető
Nov 4, 2010 23:10:53 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 4, 2010 23:10:53 GMT 1
Egyáltalán nem érdekelt hogy engem bárki is megöl viszont az sokkal inkább hogy a húgom is veszélybe kerülhet Yasuo miatt nem aggódtam mert vele nem igazán láthattak együtt. Pár percig nem szóltam semmit majd hirtelen felálltam és Ryota után siettem persze koránt sem volt könnyű megtalálni.
|
|
|
Tető
Nov 4, 2010 23:53:00 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 4, 2010 23:53:00 GMT 1
- Akkor sem hagyom hogy elkövesd életed legnagyobb hibáját - mondtam ridegen. - Ryota ezt használja ki én és Sacu sem jó kedvünkből csatlakoztunk hozzá de ha egyszer bele keveredsz onnantól már nincs kiszállás így még van esély arra hogy valamit bármit ki találjunk de ha beleegyezel hogy hozzá tartozz onnantól pokol lesz az életed - mondtam komolyan. - Valószínű nem hallottál róla mivel ő a háttérből irányít mindent de ha történik bármi rablás gyilkosság ember rablás neki tuti benne van a keze Tokió egyik legnagyobb alvilági figurája, olyan embernek ez semmi aki saját családját tette félre az útból hogy ezt elérje. Oké nem hazudik valószínű bármit elérhetsz ha vele vagy de milyen áron Dina ? - kérdeztem halkan.
|
|