|
Post by Yuriko on Sept 21, 2010 11:20:37 GMT 1
NÉV: Daniel Yuriko Ishikava NEM: férfi KOR: 16 OSZTÁLY: 11/F JELLEM: Eszes, kissé önző, vadóc.
Előtörténet: Apám Yuriko Ishikava Amerikában tanult, s megismerkedett anyámmal Susan Waters-el, összeházasodtak, s megszülettem, majd szüleim elváltak, s apám visszaköltözött Japánba. Anyám nevelt négy éves korom óta, de sok szünidőt töltöttem Japánban, apám családjánál. Eleinte nehezen értettem még azt is, hogy mért vagyok anyámnál Daniel, apámnál meg Yuriko, és gyakran kevertem a két nyelv szavait, de aztán lassan kitisztult előttem a helyzet. A két nyelv megtanulása még előnyösnek is bizonyult valamilyen szinten, könnyebben vettem az iskolai akadályokat, gyorsabban tanultam meg új dolgokat. Anyám mostanában sokat dolgozik, s egyre kevesebb ideje van rám, én meg kamaszkorba lépve elkanászodtam, lógtam az iskolából, bandáztam. A szüleim a jövőm érdekében úgy döntöttek, hogy mostantól apám veszi át a nevelésemet. Eddig is hangsúlyt fektettek arra, hogy megismerjem a japán kultúrát, jól beszélem a nyelvet, olvasok, írok, és a harcművészetekkel is elég jó barátságban vagyok. Az, hogy apám most majd megpróbál rövidebb pórázra fogni, természetesen nem tetszik. Azt mondják, beírattak egy elit iskolába, amiben szorosan fogják, szigorúan fegyelmezik a tanulókat. Hát, hurrá! :S Próbálkozzanak! Kíváncsi vagyok erre a sok "eminensre", aki közé bekerültem.
|
|
|
Post by Ryota on Sept 21, 2010 12:55:03 GMT 1
Elfogadom Jó játékot
|
|