|
Post by Yasuo Ikari on Dec 26, 2009 21:59:03 GMT 1
Leültem Sacuky mellé, ésegy ideig hallgattam és néztem a hóesést úgy 3 percen át, de nem állhattam ki , hogy ne szóljak hozzá. - Szép a hóesés nem?-kérdeztem kedvesen.-Nem fázol?-tettem fel a másik kérdést.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 22:01:18 GMT 1
- Igen szép - mondtam kedvesen. - Nem ... egész jól idő van - mondtam szelíd hangon. - Tiszta unalmas ez az egész nem ? - kérdeztem kedvesen. - Nem akarok Tatsu nyakán lógni a barátaimmal pedig össze vesztem .... azt is csodálom hogy Ayaka kölcsön adta a telefonját mivel az enyém tönkre ment - sóhajtottam majd kedvesen Yasuora mosolyogtam majd hirtelen felálltam. - Gyere el velem - mondtam lelkesen. - Úgy sem veszi észre senki ... mi pedig elmehetnénk valami jó buliba - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 26, 2009 22:23:12 GMT 1
-Hát én kicsit fázok. - mondtam nevetve. -Hát igen.. unalmas... Amúgy megértelek... mármint a "nyakon lógás" miatt. - mondtam.- De azt nem tudom felfogni, hogy mi lehetett az oka annak , hogy össze vesztél a barátaiddal.- mondtam kedvesen , de aztán Sacuky lelkesedése meglepett egy kicsit. - Nekem jó. - mondtam , aztán felálltam. - A haveromnál van egy jó buli. - mondtam kedvesen. - Menjünk oda. - mondtam mosolyogva. ( Ha akarsz jönni ha nem leírom hol folytatódik XD ) //Adachi / Házak 2 //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 22:30:49 GMT 1
- Hát az oka .... uh inkább azt hagyjuk - mondtam kedvesen. - Tényleg ? ... akkor menjünk itt uncsi nem kicsit - mondtam gyerekes lelkesedéssel . - Persze csak ha nem gond - mondtam kedvesen. - De persze úgy kénne lelépni hogy ne vegyél észre .... milyen szerencse hogy ismerem az iskolát hála a lógos osztálytársaknak akiket nekem kellet megkeresni - mondtam nevetve majd magammal húztam és szerencsére senki nem vett észre. //Adachi / Házak 2 //
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 28, 2010 10:42:23 GMT 1
Miután John haza vitt nagyjából kibékültünk bár idő kérdése hogy újra össze vesszünk ez már egy ideje így ment és ez elégé elkeserítő volt nem akartam a legjobb barátomat elveszíteni pedig jelenlegi állás szerint nagyon is úgy tűnt. Nem igazán éreztem jól magam így inkább kisétáltam egyből az udvarra valószínű a tegnapi buli tette meg hatását sőt biztos mert elégé fájt e fejem pedig már gyógyszer is vettem be reméltem hogy hamar elmúlik. Az udvaron sétáló lányok elégé furcsán néztek de már megszoktam viszont annak örültem hogy a suliban elkerülnek a fiúk hála GD-nek na jó annyira azért nem kerülnek el csak szimplán nem nyomulnak.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 28, 2010 19:58:11 GMT 1
Leültem a padra és az eget bámultam. Nem volt még kedvem bemenni. Kellemes meleg délelõtt volt. ~Nem akarok órákra menni...Olyan fáradt vagyok. elõvettem a telefonom és a háttérképet néztem. Hárman voltunk rajta:Han, én és...Takumi. ~Miért tûntél úgy el, Takumi? Eltakartam a szememet és elvesztem az emlékeim között.
|
|
|
Post by Ren on Mar 28, 2010 20:03:51 GMT 1
Kisétáltam az udvarra. Kapásból az első órám lyukas volt. Az edző megkért, hogy jöjjek vissza a csapatba de azt mondtam még előbb kipróbálom magam. Rég játszottam nagy pályán. Az első órában viszont foglalt volt a tornaterem így maradt a kosarasoknak a lyukas óra. Felültem az iskola mellett húzódó kőfal tetejére és az iskola falának dőlve az eget kezdtem bámulni.
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Mar 28, 2010 20:05:18 GMT 1
Meleg délelőtt volt. Azt gondoltam, hogy első napomat az új suliban lógással kezdem, nemvolt kedvem egyből a sok kis mitugrász hülyegyerek közelében lenni. ~Majd megtanulják a nevemet később, ráérek ezzel foglalkozni. Ahogy ezen, és hasonló dolgokon gondolkoztam mintha egy ismerőst láttam volna meg az egyik padon. Közelebb léptem hozzá. -Szia Reiko! Te vagy az? -szóltam meg hirtelenjében.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 28, 2010 20:15:05 GMT 1
Elvettem a kezem a szemem elől. Pislogtam párat, és amikor már nem káprázott a szemem, kiakadtam. Az, akire alig egy perce gondoltam, most ott állt előttem. Felkeltem a padról és szembe fordultam vele. Egyik kezemet a mellkasára tettem és a szemébe néztem. Aztán hirtelen löktem rajta egyet. -Te meg mi a fenét keresel itt?! Különben is, hol voltál eddig?! Annyira hangosan beszéltem, hogy szinte már kiabálásnak hatott. Remegtem, annyira ideges lettem. Mélyeket kezdtem lélegezni, hogy visszanyerjem az önuralmamat.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Mar 28, 2010 20:17:27 GMT 1
Kisétáltam az udvarra de alig tettem pár lépést kiabálásra lettem figyelmes. Megpillantottam Rent és inkább odamentem hozzá. Felsegített a falra majd láblógatva figyeltük a jelenetet. -Hát ez fura. Egyáltalán kik ezek?-Kérdeztem felvonva a szemöldökömet és tovább követtem az eseményeket. Elég feltűnően bámultunk rájuk Rennel.
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Mar 28, 2010 20:23:57 GMT 1
-Neked is szia. -feleltem gúnyosan. -Örülök, hogy láthatlak. Hát így kell üdvözölni egy barátot? -mondtam, miközben felkeltem a földről. -Azthittem örülni fogsz, hogyha énis ebben a suliba járok, mint Te. Meglepetésnek szántam. ~Egészen jól néz ki. Megfogtam a kezét. Ugyanolyan selymes, mint régen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 28, 2010 20:27:51 GMT 1
Kisétáltunk a hangoskodó társasággal. Azonnal kiszúrtak a 2 új húst. '-Hééé Lepkefiú. Sziiiaaa...-Mondta Yomi vigyorogva egy buzis kézmozdulattal. Persze mindenki röhögni kezdett a fiún. "-Sata figyuzd már itt turbékolnak. A mi padunkon.-Mondta Minka sokat sejtető hangsúllyal. "'-Héé párocska. Az a mi részünk. Kopjatok onnan.-Mondta Tora. -Alig jutok szóhoz... Hogy ide már minden jöttment bekerül...-Mondtam félválról. Persze csak a magam nyugodt érdektelen stílusában. Nem szoktam olyan szinten szívatni valakit mint a társaság tagjai. Ők megteszik helyettem. Én csak akkor ha megsértenek.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 28, 2010 20:31:14 GMT 1
Elvörösödtem. Nem volt jogos a kirohanásom. Mély levegőt vettem, le kellett nyelnem a büszkeségemet. -Sajnálom...-Néhány pillanat csend.-Te miattam jöttél ide? Kérdőn néztem fel rá. Még mindig jóval magasabb volt nálam. Végignéztem rajta, hogy lássam, mennyit változott. ~Milyen jól néz ki... A fülem mögé tettem a hajamat zavaromban.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 28, 2010 20:36:11 GMT 1
Mivel már elég sokan jöttek ki vége lett a békés csendnek amiért ide jöttem de hála a fejem már nem fájt annyira elég sok új arcot véltem felfedezni bár nekem még több mint fele iskola új szal erről ennyit hátra dőltem a padon és becsuktam a szemem közben zenét hallgattam így nem volt annyira zavaró a hangzavar.
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Mar 28, 2010 20:38:45 GMT 1
-Nincsen semmi baj. Meglepődtél.- mondtam mosolyogva, miközben magamhoz öleltem. ~Milyen jó illata van. Vajon egy üdvözlő szexben benne van?- Ezen, és ehehz hasonló dolgokon gondolkodtam. -Mégis mi más miatt jöttem volna ide? A előző sulimból megint kirúgtak, úgyhogy vettem a bátorságot, és megkerestelek. Egyébként üzenetet is küldtem. Ezekszerint nemkaptad meg. És mesélj, mi történt Veled, mióta nem találkoztunk?- és leültünk a padra.
|
|