|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 1, 2009 13:09:03 GMT 1
Arisához sétáltam majd leültem mellé. - Szia - köszöntem kedvesen. ~ Szegény ... nem tudom elhinni hogy Takeda tényleg ezt tette ~ gondoltam. - Hogy vagy ? - kérdeztem halkan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 13:50:37 GMT 1
- Szia. - köszöntem vissza. - Egész jól.Jobb ha mostanság figyeled az embereket.Valami itt még lesz. - mondtam Sacukynak komolyan. ~GD nem úgy viselkedett mintha tudna a Nathalis ügyről...de hamarosan úgyis megfogja tudni.~ - gondoltam. - Te hogy vagy? - kérdeztem tőle kedvesen majd eltettem a táskába a könyvemet.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 14:13:57 GMT 1
Sacukyhoz sétáltam. - Szerintem a barátaid nem normálisak - mondtam egyszerűen. Matsu pedig elhúzta magával Sacukyt és beszélt vele. - Arisa sajnálom ..velem tudsz jönni ? - kérdeztem komolyan. ~ Remélem hogy jön mert ha nem B terv ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 1, 2009 14:17:29 GMT 1
Kisétáltam a teremből és egy társalgó felé sétáltam. Megláttam Sacukyt és integettem neki ekkor odajött Takeda meg, Masu meg, Nathalia. Fogalmam sem volt mi történik amíg szembe nem találtam magam GD-vel. -Hello...-Mondtam neki elég furcsa grimasszal. Nem vágom mi történik.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 1, 2009 14:21:49 GMT 1
- Hát én jól vagyok - mondtam kedvesen ekkor Takedák jöttek oda hozzánk. Matsu nem mondott szinte semmit csak megtiltotta hogy GD ék közelébe menjek. - Ez baromság ... nem fogok megmondani mit csináljak ! - mondtam komolyan. "- Hát pedig most megmondom ... és jobb ha rám hallgatsz ez már nem játék Sacuky ... ha Tatsuya is be van avatva ő is csak játsza a szerepét és túl közel kerül hozzánk miattad - mondta Matsu. - De ő nincs - mondtam halkan. "- Honnan tudod ? ...épp ez a lényeg hogy te ezt hidd - mondta komolyan. ~ Nem tudom elhinni hogy ez van megint ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 14:22:17 GMT 1
-Hello...-Mondtam neki felvonva a szemöldökömet. -Van egy kis gond...-Mondtam neki amire láttam,hogy olyan fejet vág amilyet általában ilyesmire szokott. Tipikusan nem vagyok benne semmiben fejet vágott. -Ne vágj már ilyen fejet.-Mondtam majd eszembe jutott valami. -Sacuky.-Mondtam elmosolyodva. -Megígértem,hogy őt nem keverjük bele. De mint láthatod..ők már megtették...úgyhogy azt hiszem én is megtehetem...-Mondtam elmosolyodva.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 1, 2009 14:25:00 GMT 1
-Nem...szó sem lehet róla. Megígérted! Legalább a szavad érjen valamit. Sacukyt nem fogom ebbe bele keverni.Soha!-Mondtam határozottan majd elsétáltam volna GD mellet ha nem ragadta volna meg a csuklóm és nem mondott volna olyasmit amire muszáj volt megállnom. Azt hiszem ő már rég csak a nyerésre megy. Gátat sem vetve akármilyen fenyegetésnek.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 14:27:50 GMT 1
-Szegény Nita...-Mondtam elmosolyodva. Tatsuya azonnal megtorpant. Elengedtem a kezét majd megrántottam a vállam. '-Őt aztán tényleg ne keverd ebbe bele... az,hogy a te húgod benne van nem azt jelenti,hogy az enyém is...-Mondta Tatsuya a dühtől összeszorított fogakkal. -Már késő. Tudod mennyire szeret engem..én vagyok a világ legjobb unokatestvére. A szemében. És nem kell tudnia,hogy...
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 1, 2009 14:30:40 GMT 1
-Elég!-Mondtam GD-nek fojtott hangon. Sóhajtottam egyet. A fejemben úgy cikáztak a gondolatok,hogy már megfájdult tőle a fejem. -Mit kell tennem?-Kérdeztem fojtott hangon. Ahogy oldalra néztem GD-re láttam a diadalmas mosolyát. '-Majd értesítelek...csak légy a régi.-Mondta GD majd elsétált Takedaék felé. Rájuk sem nézett mintha mi sem történt volna. Hihetetlen.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 14:31:26 GMT 1
Csak kicsit később mentem a többiek után és kicsit távolabb álltam meg tőlük. ~ Mindenki mindenkit megakar ölni tiszta happy ~ sóhajtottam majd leültem. ~ Ebből lehet ki kéne maradnom ~ gondoltam de csak oda mentem én is. - Nathali magyarázatok már el mi folyik itt - mondtam. '- Ichirou elég ember keveredett már bele ... jobb ha te nem keveredsz ebbe - mondta kedvesen. - Már így is elégé benne vagyok - mondtam komolyan. '- Jó ha akarod majd elmondom de nem itt és nem most - mondta Nathali. // A termek //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 14:33:42 GMT 1
~Vajon mi történt?~ - kérdeztem magamba. - Persze. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 14:39:05 GMT 1
~ Jobban örültem volna ha nem jön ~ gondoltam majd leültem és közel hajoltam Arisához. - Figyelj le megyek az A folyosóra az első terembe pár perc után gyere le te is .... és még valami amit most fogok mondani arra ne figyelj - mondtam úgy hogy csak ő hallja majd megcsókoltam és felálltam. - Mellesleg Arisa ... bocs megszereztem azt az infot amit akartam .. emlékszel mondtam hogy annak bármit akit rám bíznak ... sajnálom de te is csak egy feladat voltál számomra - mondtam cinikusan majd elsétáltam Nathali viszont ott maradt ahogy Matsu is. //"A" termek //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 14:41:49 GMT 1
Ahogy elsétáltam Takedáék mellet az igazgatónő jött oda hozzám. '-Köszönjük szépen az apukádnak a részvételt és az adományokat.-Mondta az igazgatónő felvillanyozódva. -Hát szívesen...-Mondtam kedves mosollyal. Pillanatok alatt átváltoztam a világ legkedvesebb emberévé. '-Óh és még valami. Megnyerted a városi versenyt...-Mondta az igazgatónő lelkesen. -Igyekeztem...-Mondtam az igazgatónőnek. Ő meg tiszta boldog volt. Ekkor meglátott egy diákot és azonnal odament hozzá. '-Mi ez a szájába?-Kérdezte és a fiú piercingjére mutatott. "-Hát...piercing...-Mondta a fiú megzavarodva. Engem bámult. Elég vádoló tekintettel. hiszen nekem nem egy volt. '-Vegye ki azonnal!Az igazgatóiba.-Mondta az igazgatónő majd elindult a fiúval az igazgatóiba.Én meg elmosolyodtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 1, 2009 14:42:48 GMT 1
- jó - mondtam halkan közben észre vettem Tatsuyáékat így rögtön a földre néztem. '- Még valami te innentől maradj tőlünk távol oké ?... maradj Wataru és Yuuma közelébe jó ? - kérdezte halkan Matsu. - Jó - mondtam elég letörten. ~ De jó lesz ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 1, 2009 14:45:49 GMT 1
Oda mentem Sacukyhoz és rá mosolyogtam. -Szia kicsim...-Mondtam neki mosolyogva. Most éppen vállaltam,hogy mindjárt szétvernek. De valahogy nem igazán éltem főleg mert GD nem messze volt tőlünk.És egyébként is.Még is mitől félnék... -Valami gond van?-Kérdeztem tőle mert láttam rajta,hogy "szomorú".persze tudtam mi a szitu de nem szabad elárulnom magam.
|
|