|
Post by Takeda Houjo on Feb 16, 2010 22:38:39 GMT 1
Erre azért felkaptam a fejem Sacuky hajlamos a hülyeségekre ennyire ismerem már. - Sacuky .... hallgas Tatsuyára - mondtam komolyan elégé sajnáltam de nem tudtam mit csinálni még ez volt a legészerűebb de mintha megsem hallotta volna.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 17, 2010 16:31:15 GMT 1
- Rendben. - mondtam Takedának, majd leültem az egyik padra és a jelenetet kezdtem figyelni.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 17, 2010 20:16:58 GMT 1
Ryota észre vette hogy Arisa egyedül van így oda ment hozzá. '- Ni csak ni csak ... csak nem Takeda barátnője ? .... elég hamar itt hagyott nem gondolod ? .... Bár ha úgy nézük mindig is oda volt Sacukyért nem csoda hogy amint valami van vele hozzá rohan... nála jobban senkit nem szeret .... bár valyon mit fogsz ahhoz szólni Sacuky ha megtudja ki ölte meg Matsut - mondta mosolyogva mint mindig most is épp ellenem akkarta forditani az embereket. Amint észre vettem hogy Arisánál van vissza mentem hozzá. - Ryota örülnék ha eltűnnél és nem beszélnéd teli baromságokkal Arisa fejét. - mondtam komolyan. '- Láttod Arisa amint elmondtam az igazat neked már is vissza jött mentegetőzni - mondta na erre nem kicsit kaptam fel a vizet - Mit mondtál ?! ... Arisa mit mondott ? - kérdeztem komolyan. '- Csak az igazat - mondta kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 17, 2010 21:26:18 GMT 1
Elég furcsán néztek a kocsira az emberek mikor megállt a suli előtt és most jobban meg nézve tényleg elég durván nézett ki az eleje hogy ezt hogy rejtem el apám elől azt még nem tudom tiszta szívás na mindegy ezt veheti ajándéknak amiért átvert a folyosón ismét megtalált pár hülye de most nem koptatam le őket inkább átadtam a fiú üzenetétt hogy menjenek el a partyára ekkor észre vettem GD-éket és oda sétáltam. - Uh rosszkor jöttem ... bocs csak átakartam adni egy üzenetet az új fiútól ... hogy menjetek el a buliára vagy hova ... lécci gyertek el mert nekem muszáj kicsit össze törtem a kocsiját és nem fogadta el azt hog yállom a javítást - mondtam mosolyogva bár kezdtem észre venni hogy elég feszült a hangulat és ahogy Sacukyt néztem gondoltam hogy most nem kéne őket zavarnom. - Na megyek is csak ennyit akartam .... áh képzeld Satayu tudom hol a terem ahol leszünk - mondtam mosolyogva majd intettem és tovább sétáltam és leültem az egyik padra gondoltam hogy rögtön nem leszek egyedül de most kivételesen nem zavart annyira mert így nekik is tudtam szólni visszont egyre inkább bántam mert most bele gondoltam hogy ez tisztára olyan mintha én hívnám meg őket.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 18, 2010 13:09:39 GMT 1
- Te egyáltalán ki vagy? - kérdeztem az ismeretlen embert. - Igazság?!...Ez igaz?Matsu halott? - néztem döbbenten Takedára. ~De megígérte...ez nem lehet igaz.~
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 14:53:52 GMT 1
'- Takeda unoka testvére vagyok az előbb találkoztunk csak Takedával elmentetek - mondtza barátságosan ~ Remek gondolhatam volna hogy ismét keresztbe tesz nekem ~ gondoltam. - Arisa megígértem nem ? ..... hogy nem bántom ..... vagy talán nem bízol bennem ? - kérdeztem komolyan. '- Jaj Takeda előbb utobb úgy is rájön hogy hazudsz neki .... kicsit gyanus hogy a barátotok eltűnt és nem hallani róla - mondta sunyi mosolyal. - Ne beszélj baromságokat - mondtam ridegen. '- Ugyan már ha szereted miért nem mondod el az igazságot ? .... és azt hogy miért vagy vele .... Jaj Takeda az a vicces hogy mindenkinek engem állítasz be rossznak és közben nem az én családom volt kész maffiozó meg egyebek amiket nem sorolók.... Arisa nyisd már ki a szemed ha eddig ilyen volt most miért hagyna fel ezzel ? - kérdezte komolyan. - Na jól van most már tényleg állj le ! - mondtam ridegen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 18, 2010 15:56:47 GMT 1
- Eddig biztam benned de nem tudom most mit higgyek. - mondtam. - Miről hazudsz nekem? És mi van Matsuval?- kérdeztem értetlenül. ~Most akkor melyik mond igazat és melyik nem?.~
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 16:22:55 GMT 1
Már tényleg elég mérges lettem. - Tudod mit higyj amit akarsz ! ... Gratulálok Ryota csak így tovább de akkor sem fogod elérni bármit is akarsz ! - mondtam dühösen majd megfordultam és elsétáltam így is elég ideges voltam és most ehhez nagyon nem volt türelmem Ayaka elkapta a karom. "- Mi a baj ? - kérdezte. - Ugyan mi bajom lenne ? ....a családom halott ... a barátnőm terhes Sacuky is ... Ryota elcsesz mindent ... téged is majd nem megölt á elegem van konkéren csak annyi nagyjából - mondtam kissé idegesen. "- Mi van ?! - kérdezte meglepedtem bár ezt inkább Sacuky okozta. - Jól hallotad - mondtam egyszerűen majd a falnak támaszkodtam. "- És Ryota már megint mit csinált ? - kérdezte. - Teli tömi baromságokkal Arisa fejét és elárúlta neki hogy Matsu meghalt - mondtam kedvetlenül. '- Uh kicsit felkapta a vízett bár aszem érthető - mondta Ryota. '- Mindegy amint láttom már is el van a barátnőjével - mondta mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 18, 2010 16:26:58 GMT 1
~Takeda kicsit ideges.~ - A barátnőjével? Ezt hogy érted? - kérdeztem értetlenül, majd a párost kezdtem figyelni. - Amúgy te ezeket a dolgokat honnan tudod? -kérdeztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 16:40:27 GMT 1
'- Ezt nem úgy értetem ahogy hangzott nem úgy értve barátnője - mondtam kevesen. '- Arisa ... rokonok vagyunk hahó - mondtam nevetve.ayaka Ryota és Arisa felé nézett. "- Na jó majd én beszélek vele - mondta de épp hogy elindult vissza húztam. - Hagyd - mondtam komolyan. "- Majd elmagyarázom mi volt ... Takeda csak nem hagyod Ryotával egyedül Arisát - mondta. - Nem hagyom vele egyedül .... - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 18, 2010 16:52:10 GMT 1
- Jó rokonok...de az olyanról hogy meghalt Matsu?....Amit én nem hiszek...bizóm Takedában és biztos....biztos hogy nem tett ilyet. - mondtam. - Talán csak elköltözött...vagy csak én nem találkozok vele. - mondtam találgatva. - Beszélnem kell Takedával. - mondtam Ryotának. - Majd valamikor találkozunk...szia. - köszöntem el és elindultam Takedáék felé.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 17:04:08 GMT 1
Ayaka elrántotta a karját majd Arisához sietett, elkapta Arisa kezét és magával húzta. "- Arisa beszélni akarok veled ... figyelj .... Matsu tényleg meghalt de kérlek hallgass meg .... Egyszerűen nem volt észnél elrabolta Geit és már Ichirouval is kötekedett .... Takeda tényleg nem akarta megölni ..... de mivel GD kinozta így ez volt a legésszerűbb döntés elhiheted ... neki sem volt könnyű hisz régen tök jó barátok voltak .... de vagy ők vagy Matsu ... és nem hagyja szenvedni még kitudja meddig - mondta Ayaka halkan. "- Kérlek szépen Ryotára ne hallgass ..... engem is majd nem megölt - mondta. Közben leültem az egyik padra.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 18, 2010 17:10:14 GMT 1
Míg Ayaka magyarázott végig Takedát figyeltem. ~Nem akarom hogy a gyerekem apja egy gyilkos legyen....de szeretem.~ - Most nem tudom mit mondjak...de miért kellett megölni? Ez így nem igazság. - suttogtam. - Mért ne hallgassak rá? Ha ő nincs akkor ezt még mindig titkolnátok. - mondtam felháborodva. - Nem kellett volna ma bejönnöm. - mondtam dühösen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 18, 2010 17:20:34 GMT 1
Ayaka hirtelen elégé dühös lett és egy pofottal juttalmazta Arisát. "- Mit nem fogsz fel ezen ?!.. komolyan mondom ébredj már fel ez nem egy játék ... nem minden rózsaszínben uszkál ... ha nem így törtlnt volna Ichirout Geit Sacukyt és téged is megölt volna ! .... nem lehetsz ilyen őnző - mondta szinte kiabálva hát igen ő nem volt olyan türelmes mint én. "- Miért kellet megölni ? - ismételte cinikusan Arisát. ''- Kérdezd GD barátodat jó ? - mondta undokul erre már oda megtem. - Megkérhetnélek hogy állítsd le magad ? - kérdeztem halkan és nyugodtan. - Ha ő Ryotával akar lenni legyen .... azt csinál amit akar .... azt hisz amit akar ... szóval örülnék ha még egyszer nem emelnél rá kezet - mondtam egyszerűen majd Arisára néztem. - Arisa még mindig áll amit mondtam .... természetesen bár hogy is döntesz támogatlak ..... és nekem mindegy kivel leszel - mondtam komolyan mivel már gondoltam hogy ezután nem akar találkozni sem velem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 18, 2010 17:28:31 GMT 1
- GD elmehet a picsába. - mondtam. - De ezt nem lehet felfogni...végülis nektek biztos könnyű lehet...hogy mindenkit lelőttök vagy belevágtok egy kést...de nekem nem az. - mondtam fejem fogva a sírás határán. ~Már megint a hangulatingadozás.~ - GD elmehet a picsába. - mondtam. - Én nem akarok vele lenni...én téged szeretlek...de már elegem van abból hogy szart se tudok...állandóan titkolóztok...és én így bízzak meg benned...így? - kiabáltam Takedának.
|
|