|
Studio
Oct 28, 2009 23:47:09 GMT 1
Post by Tatsuya on Oct 28, 2009 23:47:09 GMT 1
-Milyen szerencsés ez a csaj..ha GD itt lenne... már kiosztotta volna de úgy,hogy bepisil..ennyitől tartja nagyra magát?! Senki nem akarja széttépni őt az utcán úgyhogy még mindig egy senki...-Mondtam mosolyogva majd átöleltem Sacukyt. Megcsókoltam őt. Éppen egy hosszú és forró csók közepén voltunk amikor jött GD. És minden felgyorsult.Elég szarul volt. Tisztára be volt sokkolva, ivott valószínűleg futott is. Eléggé köhögött már. -Kicsim majd felhívlak...de most mennünk kell..szeretlek.-Súgtam Sacukynak majd megcsókoltam őt megsimítottam az arcát majd odasétáltam GD-hez és elhúztam a megdöbbent Tyatól. És már siettem is ki vele. //Sumida/Házak//
|
|
|
Studio
Oct 28, 2009 23:54:18 GMT 1
Post by Ren on Oct 28, 2009 23:54:18 GMT 1
-Jézusom...-Mondtam megforgatva a szemeimet a lányon. De nem szóltam bele. Szerencséje volt,hogy nem találkozott össze GD-vel. Ezután ennek hangot is adott Tatsuya.Igaza van.De tényleg. Ezután elég gyorsan telt az idő.Csak úgy követték egymást az események.Miután GD és Tatsuya kiment, GD epdig szakított Tyaval felkeltem az asztaltól. -Ichirou..köszi,hogy a párom voltál..Tya szabad... hajrá..ja és még valami..vigyázz magadra...-Mondtam a félig részeg Ichirounak aki a széken "ült" adtam egy puszit Ichirou homlokára majd Sacukyhoz fordultam. -Én is hívlak majd...hétfőn találkozunk..Szió...-Mondtam Sacukynak majd megöleltem őt és elindultam haza.Persze előtte hívtam egy taxit. //Toshima/Házak//
|
|
|
Studio
Oct 29, 2009 18:46:48 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 29, 2009 18:46:48 GMT 1
Nem igazán értettem mi történt Satayuval de mivel látszott hogy nincs túl jó kedvében így inkább nem szóltam hozzá abból úgyis csak veszekedés lett volna. - Sziasztok jó hétvégét... akkor várom hogy hívjatok .... én is szeretlek - mondtam kedvesen majd miután elment mindenki Ayaka ült le mellém. '- Szívás hogy végéig itt kell maradnunk nem ? - kérdezte. - Hát az de legalább nem nekünk kell takarítani - mondtam kedvesen. Hála elég hamar elmentek az emberek így mi is hamar röpke 4 óra múlva haza mehetünk. // Nakano /Házak//
|
|