|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 13, 2009 19:36:06 GMT 1
- Nem tudom mit csináljak Takeda a barátaimat is ellenem fordítja - mondtam halkan. - Kösz .. legalább te pozitívan állsz a dolgokhoz .... amúgy igen miattam ő is bajban van és most már Arisa is meg te is mert nem hiszem hogy ezt jó szemmel nézi - mondtam majd átöleltem Tatsuyát és megpusziltam. - Jó hogy itt vagy .. és sajnálom - mondtam kedvesen. ~ Takeda ezt még vissza kapod csak nem tudom hogy ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 19:42:00 GMT 1
Mikor leértünk Ichirouba botlottunk. ~Ez nagyon érdekes.~ - Mit kell csinálnod? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 13, 2009 19:43:30 GMT 1
Miután kikeveredtünk az egész bandával együtt végre elszabadulhattunk. Egész jól éreztem magam a ködös napkezdés után. Mert kicsit hülyültünk. És éppen köröz minket a diri... Pedig mi nem is csináltunk semmit. Talán. Legalább is ezt kell mondani. Röhögve rohantunk ki az épületből. Miután a többi osztály közé vegyültünk és helyet foglaltunk fojtattuk a hülyéskedést. '-Na és milyen volt? -Hát szerinted? Ezt a hülye kérdést Kenji fiam...- Mondtam sokat sejtető mosollyal. '-Nem hiszem el,hogy mindig ki maradok a buliból...-Mondta durcásan Kenji. -Ez van Kenji.. majd legközelebb...-Mondtam. Ekkor vettem észre,hogy Takeda bandájából egy csaj kacsint rám. Látásból ismertem is folyton Takeda mellet volt. Úgy tűnt a csajok között ő a főnek. Elmosolyodtam majd odamentem hozzá. Amire mindenkinek elakadt a szava. A bandából. -Heló...-Mondtam féloldalas mosollyal. "-Haló...-Mondta a csaj mosolyogva. Már nem egyszer flörtöltünk amikor Takeda nem volt ott. Másképp nem mert. Most pedig nagyon is szerettem volna ha meglát. Úgyhogy azt hiszem nem érdekel más. Odaléptem a csajhoz, ő meg egyet hátra lépett így már is nekidőlt a színpad előtti falnak. A falhoz raktam a bal kezem a jobb kezemmel meg megsimítottam a lány arcát. És az az égető vágy amit a szemében láttam nekem nagyon is kapóra jött. Miután újból végigsimítottam az arcát az állánál állapodtam meg majd közel hajoltam hozzá úgy,hogy összeérjen az ajkunk. Elmosolyodtam majd egy picit megnyaltam az alsó ajkát és ezután megcsókoltam. Hosszan és szenvedélyesen. Így kell egy nőt levenni a lábáról. És az volt benne a tuti,hogy most bizony a csaj nem figyelt másra csak rám. Tehát nem veszi észre ha Takeda vagy valamelyik szuperpocka meglát.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 19:49:34 GMT 1
- Bocs Arisa kicsit elsiettem a dolgot aszem - mondtam kedvesen. - Igaz hogy én már rég óta ismerlek igaz hogy csak látásból de te engem nem tényleg sajnálom - mondtam. ~ Most komolyan azt hiszi GD hogy az a csaj számít valamit ? ~ kérdeztem magamban még ha zavart is most nem akartam Arisa miatt jelenezett csinálni majd később megbeszélem vele. - Igazából csak vennem kellet volna neki pár cucot és nem volt kedvem hozzá és most megharagudott - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 19:52:46 GMT 1
- Semmi gond. - mosolyogtam. - Értem.Amugy te merre laksz? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 13, 2009 19:56:24 GMT 1
-Nincs mit sajnálnod.Érted bármit megteszek...-Mondtam mosolyogva majd megsimítottam Sacuky arcát. -Melletted olyan nehéz egyáltalán gondolkodnom...szépség..-Mondtam majd megcsókoltam Sacukyt. Közben pedig végigsimítottam a haját.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 19:58:11 GMT 1
- Hát hol Sumidában hol pedig Nerimában szóval ez kissé változzó - mondtam kedvesen. ~ GD igazán kitesz magáért de egy olyan jelentéktelen csaj nem érdekel mit az ~ gondoltam. - Aszem az osztálytársad jól elszorakozik - mondtam egyszerűen Ichirou pedig nevetni kezdett.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 20:02:02 GMT 1
- Aha. - válaszoltam. - Ki? - kérdeztem majd odafordultam.GD smárolt egy csajjal. - Ti az ilyenekkel egymást hergelitek? - kérdeztem és Takedára néztem felvont szemöldökkel.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 13, 2009 20:03:46 GMT 1
Miután elhúzódtam a lánytól a kezébe csúsztattam egy ici-pici tégelyt. -Ahogy megbeszéltük...-Mondtam és a lányra kacsintottam. -És tudod..Takedáéba a legtöbbet...-Mondtam a lánynak majd elhúzódtam tőle és egyszerűen elsétáltam. Nos ettől majd kap Takeda bandája. Egy darabig biztosan nem pattognak. Elég erős és illegális szer van benne, nagyon erős nyugtató. Kiúti őket legalább 1 hétre. Hányás és rosszullét. Egy csók nem a világ vége ha cserébe az egész banda kipurcan. Hát ha Takeda tudna mennyi ilyen kétes ember van a bandájába meglepődne. Mikor megláttam a kapálódzó Kenjit aki Arisa felé mutogatott odafordultam. Eléggé meglepődtem de úgy döntöttem oda megyek. -Helló Arisa...nem láttad Sacukyt?-Kérdeztem úgy mintha csak ő lenne ott.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 13, 2009 20:03:51 GMT 1
Visszonoztam Tatsuya csókját majd kedvesen rá mosolyogtam. - miotta is ismerjük egymást ? - kérdeztem nevetve közben észre vettem Takedát és Arisát. ~ Nem hiszem el ~ gondoltam dühösen de inkább Tatsuyára figyeltem. - Tényleg mesélj valamit magadról - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 20:08:53 GMT 1
- Nem ezzel amit láthatod csak ő szorakozik - mondtam kedvesen Ichirou pedig még mindig nevetett. - Nem tudnál csendben lenni ? - kérdeztem egyszerűen ekkor hozzánk sétált GD Ichirou pedig rám nézett és ismét nevetni kezdett. '- Na nem zavarlak titeket - mondta nevetve majd észre vette Sacukyékat. '- Hát nem édesek ? - kérdezte nevetve majd Sacukyékra mutatott. - De nagyon - mondtam egyszerűen. ~ Na ez már jobban idegesít ~ gondoltam de nem tátszodott hogy tényleg idegesítene.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 13, 2009 20:15:36 GMT 1
-Hát..nem is tudom...-Mondtam széles mosollyal. -Hmm..hát félig Koreai vagyok...negyed részt Thai vagyok..és negyed részt japán...Anyukám egy Korai színésznő. Apám cirkuszi mágus. Sumida negyedében lakom...és folyton bajba kerülök...áhh nem amúgy jó fiú vagyok ... általában ... -Mondtam elmosolyodva. -Ná és rólad mit tudhatok? -Kérdeztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 20:18:39 GMT 1
- Aha. - válaszoltam halkan és lenéztem a földre. Lépteket hallottam így felnéztem.GD az. - Szia.Arra amerre ez a röhögőgörcs mutogat. - mosolyogtam GD-re. ~Ez az Ichirou vagy ki nagyon felvitte bennem pumpát.~ - Mond, Ichirou...te már ugy születtél hogy röhögtél vagy ezt csak nemrég fejlesztetted ki? - kérdeztem kicsit bunkón. - Idegesít hogy mindenen röhögsz. - néztem rá sötéten.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 13, 2009 20:18:50 GMT 1
-De arika..Tatsu te vén kópé...-Mondtam magamnak széles mosollyal. -Nem hiába az unokatestvérem...-Mondtam majd intettem Sacukynak és Tatsunak. -Hopsz..úgy értettem nem ismerem..ezt a hülyeséget... figyelj Arisa...állítólag jött valami új csaj..tudsz róla valamit?-Kérdeztem. -Áh..nemgáz Ichioru..csak olyan mint egy beszívott szuper pocok... de nemgáz..tudjuk,hogy az élvezeti szerek fontosak az ilyen szétcsúszott korlátolatlan alakoknak...-Mondtam fél válról. -Nem gááááz...
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 20:23:40 GMT 1
Ichirou még mindig nevetett. '- Na léptem - mondta nevetve majd elsétált. - Tényleg szed valamit - mondtam egyszerűen. ~ Végre lekopott ~ gondoltam közben Tatsuyát figyeltem. ~ Még hogy arik .... szerintem egyátalán nem ~ gondoltam .
|
|