|
Post by jorg on Feb 21, 2010 20:02:54 GMT 1
Egy kék sportkocsi gurul a parkolóba és két ember ül benne. Jörg és Tommy, de ezúttal Tommy kocsijával, mert Lucas még alkatrészeket vár Jörgéhez. Jörg már szállna ki, amikor Tommy visszahúzza. - Ha valami kell, telefonálj, a közelben leszek. A fiú egykedvűen bólogat, majd megereszt egy hetyke választ is. - Nem gondolod, hogy kicsit sokat aggodalmaskodsz? A kérdésre Tommy elmosolyodik. - Apád azért fizet, hogy ne essen bajod, vagy kihozzalak belőle épségben. Ezután a belső zsebébe nyúl és egy szivart ad Jörgnek. - Ezzel lógtam, most legalább kvittek vagyunk. A fiú megköszöni, majd kiszáll a kocsiból és elindul az iskola felé. ~Fura, hogy nincs egyetlen ismerős arc sem, de ez élet már csak ilyen.~ Most egy kis nyugalomra vágyik, így a kert felé veszi az irányt, majd amikor odaér lát ismerős arcot is. ~Hmm... Ez a lány, aki nekihajtott a kocsimnak. A másikat nem ismerem, de itt az ideje...~ Odasétál hozzájuk, majd mosolyogva köszönti őket. - Szép napot! Ezután Sayuhoz fordul. - Nos illendőbb személyesen, mint telefonon.... Szóval a buli az Auzikában lesz este, remélem számíthatok rád. Ekkor az ismeretlen lányra pillant. - Oh... bocsáss meg, be sem mutatkoztam. A nevem Jörg von Hohenzollern, én vagyok az "újfiú".
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Feb 21, 2010 20:11:48 GMT 1
A kocsimhoz siettem mert benne felejtettem a telefonomat. És épp egy hívást vártam. Azzal voltam elfoglalva,hogy kiszedjem a zsebemből a kúlcsot de ekkor nekimentem valaminek. A földön landoltam majd megpillanottam egy lábat. Oké...valakinek. Lassan felnéztem...ennél kínosabb már úgy sem lehetett volna. Egy fiút pillantottam meg...azután mellette a padon két csajt. -El...el..elnézést...-Mondtam kínos vigyorral. Ekkor megpillantottam magam mellett a kulcsaimat. Remek...legalább kijöttek a zsebemből.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 21, 2010 20:14:00 GMT 1
AZ iskolakerbe sétáltam és leültem az egyik fa mellé és neki dőltem nem éreztem magam jól és ez most látszodt is rajtam. '- Menj haza ..... léccivel ... haza kisérlek - mondta Ayaka. - Nem akarok - mondtam majd halványan elmosolyodtam. - Most jó itt - mondtam kedvesen közben Ayaka is leült mellém.
|
|
|
Post by jorg on Feb 21, 2010 20:18:32 GMT 1
Amikor megpillantja a lányt a földön odalép hozzá és felsegíti, felveszi a kulcsokat, majd a lány kezébe adja. - Ugye nem esett bajod? Lassan járj, tovább érsz! -idézi a mondást mosolyogva. - Vigyázz magadra! - teszi még hozzá és visszatér Sayuhoz és a másik lányhoz. - Elnézéseteket kérem... de szeretek segíteni másokon.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 20:18:38 GMT 1
- Természetesen ott leszek - mondtam mosolyogva. - Majd elmondom Arisa - mondtam kedvesen. - Öh megvan már mekkora lett a kár ? - kérdeztem kedvesen. - Ja mellesleg még egyszer bocs ... tényleg kifizetecsak mond meg mennyi - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 20:29:46 GMT 1
- Hát jó. - mondom kedvesen. - Szia...Arisa Ikina vagyok. - mondtam mosolyogva az új srácnak. - Nem esett bajod? - kérdezem az ismeretlen lányt.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Feb 21, 2010 20:44:39 GMT 1
-Köszönöm.-Mondtam halkan. Azt hiszem el is pirultam. Ez a fiú igazán helyes volt. Én meg neki megyek. Tényleg ügyes vagyok. -Jól vagyok tényleg. Csak bénázok mint mindig.-Mondtam a lánynak aki rákérdezett. Ekkor egy feket kocsi parkolt le a parkolóban és a bátyám szállt ki belőle. Rám mosolygott én meg szó szerint eldobtam mindent. Szerencsére a parkolóig vezető út homokkal volt kiszórva így gyorsan lekaptam a magassarkúm és a bátyám nyakába ugrottam. -Yoshiki!-Mondtam mosolyogva és eszem ágában sem volt elengedni őt. '-Szia Niya. Egy kicsit hazajöttem.-Mondta a bátyám miközben felemelt majd letett. Mindig is 3 fejjel magasabb volt nálam. És nagyon édes arca volt. Ráadásul szeplős volt..akárcsak én is egy picit. Aprócska szeplői voltak..ami igen ritka az Ázsiaiaknál. '-Hívtalak de nem vetted fel.-Mondta. -Igen épp a telefonomért mentem a kocsiba de hát ...mindegy.-Mondtam. '-Előbb beszaladok az igazgatódhoz... ki kell kérnem téged következő hónapra 2 hétre.-Mondta a bátyám. -Oh. Értem.-Mondtam. A bátyám megfogta a kezem,hogy ne essek el miközben egy lábon eggyensúlyozok. Épp felvettem a magassarkúmat. '-Odatalálok...Ralph most elmegy anyának tortát venni. Meg lerendezni az estélyt.Ha akarsz vele mehetsz. -Áh nem.Itt maradok egy kicsit. Sayut úgy is ismerem. GD révén úgyhogy... '-GD? Remélem nem sokat lógsz vele. -Ne legyél már ilyen ellenséges. '-Jólvan. Majd megbeszéljük.Nah megyek. Aztán el ne szökj.-Mondta majd adott egy puszit az arcomra és elindult a kertbejárat felé. Kicsit meghajolt Sayuék előtt a sétálás közben. Én meg visszamentem hozzájuk. -Szóval... Szia Sayu.-Mondtam mosolyogva. -Mégegyszer sajnálom.-Mondtam a fiúnak. -Jamamoto Niya Kaorin vagyok. De barátoknak csak Niya.-Mondtam a fiúnak és Arisanak is.
|
|
|
Post by jorg on Feb 21, 2010 21:03:09 GMT 1
- Ugyan! -hessegeti el Sayu siránkozását. - Mondtam már, hogy felejtsd el. Semmi olyan kár nem keletkezett, amit nem lehetne pótolni. Eközben az ismeretlen lány, nagyon örült valakinek, majd visszatért és bemutatkozott. Jörg, halvány mosoly kíséretében bemutatkozott. - Az én nevem, Jörg von Hohenzollern. Örülök, hogy megismerhetlek. És, ha már itt vagy, akkor meghívnálak, a ma este tartandó bulimra az Auzikában, örülnék, ha ott lennél.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 21:10:58 GMT 1
- Hello - köszöntem nekik majd a fiú elment és Niya vissza jött. - Jó de ... ne légy elnéző ... komoylan most ha egy részeg bunkó pasi ment volna neki aki akkor neki si ezt mondanád ? - kérdezte komolyan majd halványan elmosolyodtam. - Szóval léccives ..... kérem a számlát vagy találj ki valamit amivel kárpótlom - mondtam bár most belegondolva ezt azért nem így kellet volna mondanom.
|
|
|
Post by jorg on Feb 21, 2010 21:31:10 GMT 1
- Nem mindenkivel vagyok ilyen elnéző. - mondja egy kacsintás kíséretében Sayunak. - Nos, az elég kárpótlás, hogy ott leszel este. Mellesleg ez egy kicsit félreérthető volt. És kérlek! Felejtsd már el. Vedd úgy, hogy semmi sem történt, oké? Egyébként is Tommy kocsija jobb, mint az enyém és legalább nem én vezetek. A részeg bunkókkal meg más a helyzet.... Akkor nem küldtem volna el Tommy-t szivarozni. ~Szimpatikus... bár valamiért nagyon ki akar engesztelni.~
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 21:37:37 GMT 1
Körbenéztem, hogy mennyien vannak kinn, és az egyik padnál megpillantottam Sacukyt és Ayakát. A vállamra tettem a táskámat és felálltam. - Hát nekem beszélnivalóm van Sacukyval...úgyhogy megyek is...Sziasztok. - köszöntem el, és odamentem Sacuékhoz. - Sziasztok...mizu veletek? - kérdeztem tőlük kedvesen. - Sacuky majd beszélhetnék veled? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 21:37:39 GMT 1
- Rájöttem ... de csak az érti félre aki félre akarja érteni - mondtam majd sunyin elmosolyodtam. - Ott leszek - mondtam ismét. - Bár szerintem a sodőröd ki fog nyírni - mondtam nevetve. - Tényleg talán ezt az egészet vele kéne megbeszélnem -mondtam kicsit elgondolkozva. - Na jó nem .. ha azt mondod nem kell akkor nem kell értem okés bocs - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 21, 2010 21:44:51 GMT 1
- Szia semmi - mondtam hallkan majd a földre néztem Ayaka sóhajtott. '- Hát akkor nem zavarlak titeket - mondta majd felállt. '- Ha kellek hívj ! ... komolyan mondom .... és több hülyeséget ne csinálj - mondta. - Nem csináltam semmit eddig sem - mondtam hallkan. '- Ha ha ha vicces volt - mondta a fajét rázva majd elsétált.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 21:48:10 GMT 1
- Hallottam egy-két dolgot az iskolában...gondolom most nem vagy a legjobb állapotban. - kéztem óvatosan. - Tudod nagyon kíváncsi vagyok egy dologra. - mondtam mosolyova. - Tényleg babát vársz? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by jorg on Feb 21, 2010 21:49:16 GMT 1
Tommy említésére, Jörg elneveti magát. - Tommy nem nyír ki senkit, hacsak meg nem kérem rá. Neki az a dolga, hogy épségben maradjak, bár néha kicsit túlreagál dolgokat, de nem kell tőle félni. Valójában barátságos fickó, mint a villában mindenki, bár a komornyikom néha kissé vaskalapos. Apropó villa... Ha egyszer ráérsz, szívesen megmutatom a Hohenzollern Villát, azaz szerény lakhelyemet.... A múltkor mondtad, hogy modellkedsz. Van valami oka, hogy pont ezzel kezdtél el foglalkozni? - kérdezi kedvesen. Úgy tűnik szeretné megismerni a lányt.
|
|