|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 21, 2010 21:54:31 GMT 1
Mikor Arisa megemlitette nem bírtam válaszolni nem tudtam hogy honnan tudta meg ő is a kezemet ökölbe szorítottam mert már túl sokan tudják vagy sejtik csak mindig elfelejtettem a vágásokat rajta így kicsit felsziszentem a kezem megint vérezni kezdett. - Ez hülyeség - mondtam alig hallhatóan de nem néztem Arisára. - Nos megtudtad amit akartál válthatnánk témát ? - kérdeztem komolyan
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 21, 2010 22:00:22 GMT 1
- Ohhh...kár...azt hittem te tudsz nekem segiteni...öhhh mármint nem azt akarom hogy legyen babád vagy valami csak tudod azt hittem te talán...mindegy haggyuk. - mondtam zavartan. - Okkkééé...mi történt a kezeddel? - kérdeztem aggódva a bekötözött kezet bámúlva. - Szerintem el kéne menned a korházba. - mondtam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 22:02:29 GMT 1
- Szóval csak ha megkéred ... hmm akkor nem szeretnék veled rosszban lenni - mondtam nevetve. - Hát ez esetben én pedig szívesen megnézném - mondtam kedvesen. - Hát ez jó kérdés ... talán mert a kiképzőm - kezdtem igen én azt a csajt csak így hívom és hála most nincs itt. - Benevezett egyszer egyre utána több versenyre is és egyszer csak felkerestem - mondtam nevetve bár aszem a magyarázásomon kicsit csiszolni kellene.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 21, 2010 22:10:33 GMT 1
- Miben ? - kérdezte meglepődve majd Arisára néztem. - Semmi csak egy pohárral elvágtam - mondtam majd a kezemre néztem és kicsit szédülni kezdtem talán nem tett jót a tegnapi vihar. - Úgyan már csak egy kis vágás ... semmi bajom - mondtam hallkan. ~ Úgy kénne viselkednem mint régebben ez így feltűnő de hogy tudnék mosolyogni ha egyszer alig birom ezt az egészet megállni sírás nélkül ... szánalmas amit csinálok .... de ahányszer ezt felhozza valaki Tatsura gondolok de őt elveszítettem örökre ~ gondoltam .
|
|
|
Post by jorg on Feb 21, 2010 22:10:55 GMT 1
- Tommy egy két lábon járó hadsereg... Szerintem neki külön tanították, hogy hogyan NE lőjön le valakit, aki nem tetszik neki. Mindig azt mondja, hogy Olaszországban farkastörvények uralkodnak. Bár én legfeljebb falkavezérként tudnám elképzelni. - mondja nevetve. - A kiképződ? Ez érdekesen hangzik, ez leginkább valamiféle hajcsárra hasonlít, legalábbis így említés alapján. De úgy tűnik nem kedveled túlzottan, ahogy szemmel láthatóan azt a másik fickót sem, aki ott volt a kis balesetnél. Ő talán testőr volt? Mert, ha igen, akkor nézz valaki határozottabb után, mert kissé ijedtnek tűnt, amikor Tommy kirohant az Auzikából. Vagy csak egyszerű sofőr? Bár ahhoz kissé nagy volt a szája. - mondja mosolyogva.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 21, 2010 22:17:12 GMT 1
- Ő csak helyetesíti az igazit és az valóban egy hajcsár ... hála most apám haza hívatta - mondtam nevetve. - Az igazi egy csaj de katonaságnál volt kiképző nem épp kellemes vele lenni - mondtam nevetve. - Hát ő nem hagyta volna hogy vezesek .... csak az a köcsög majd nem nekünk jött szemben á nem ér és én lettem leszidva - sóhajtottam. - Mellesleg ha megtudja hogy csak így lelépek nekem nyek szóval majd kérnék egy szívességet ha nem gond - mondtam sunyi mosollyal hát valjuk be tőlem minden ki telik attól mert nem viselkedem úgy elégé el vok kényeztetve hozzá szoktam pár dologhoz.Közelebb léptem a fiúhoz és átöleltem persze ez így tényleg félre érthető volt. - Nagy baj lenne ha azt mondanád .. ha valaki keres hogy nem vagyok ott ? .... a másik pedig hogy nem tudom meddig tart ez az egész ..... de ha nem lenne túl nagy gond maradhatnék nálad este ? - kérdeztem hallkan majd hátrébb léptem és kedvesen rámosolyogtam mivel láttam hogy megleptem. - Bocs erről lekénne szoknom .... nálunk mindenki ölelgetet mindenkit ezért szoktam rá - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 22, 2010 15:57:07 GMT 1
- Most már nem érdekes...szerintem nem tudnál segíteni. - mondtam mosolyogva. - Egy kis vágás nem vérzik ennyire. - mondtam. - De ha nem akarsz menni akkor nem erőltetem...de azért ne erőltesd meg. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 22, 2010 20:30:21 GMT 1
Egy ideig néma csend volt és mivel most semmi nem terelte el a figyelmem ismét egyre elkeseredetebb lettem de ezt próbáltam nem kimutatni elővettem a telefonomat és mivel nem tudtam Ayaka számát mert véletlenül kitöröltem az üzeneteknél kerestem ki persze ez nem segített mivel ha nem is direkt de Tatsu egyik régebbi üzenetébe olvastam be hirtelen a földhőz vágtam a telefonomat és felálltam. - Nem vagyok túl jól .... asszem haza megyek - mondtam halkan de igazából haza sem akartam menni így egyhelyben álltam egy ideig szótlanul még ha Arisa mondott is valamit egyátalán nem reagáltam rá közben Ayaka is vissza jött rögtön észre vette a telefont a földön. '- Nem csoda hogy nem érlek el - sóhajtott. - Ne haragudj - mondtam halkan majd leültem. '- Arisa ha nem bánod maradok - mondta.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 22, 2010 20:58:45 GMT 1
Elég sok időm volt elgondolkozni ezen az egész helyzeten és rájöttem hogy tényleg elég nagy köcsögség amit csináltam így megkerestem Arisát. - Sziasztok .... látom egymásra találtatok - mondtam halvány mosollyal bár láttam hogy Sacuky elégé maga alatt van annak visszont örültem hogy Arisa nincs ennyire szarul. '- Takeda jókor jöttél ..... ez így nem jó ... már azt sem tudom mi van - kezdte Ayaka. - Tudom ... remélem most már több baj nem lesz ... majd később megbeszéljünk- sóhajtottam. - Hogy vagytok ? - kérdeztem kedvesen nem itt akartam Arisával beszélni legalábbis arról nem amiről szeretem volna.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 22, 2010 21:10:10 GMT 1
Mire bármit is tehetem volna Gei már cselekedet aszem kicsit levagyok lassulva. - Grat ez szép volt - mondtam kedvesen. - Ugyan már miért mennék ha itt vagy te ? - mondtam kedvesen majd átöleltem. - Na milyen volt az órád ? - kérdeztem mosolyogva. ~ Na jól össze gyűltek ~ gondoltam mikor észre vettem Arisa körül azt a sok embert.
|
|
|
Post by jorg on Feb 22, 2010 22:02:24 GMT 1
Ahogy Sayu beszél a nőről, Jörg nem tudja megállni, hogy ne nevessen. - Akkor bizonyára reménykedsz benne, hogy vissza sem jön. A lány következő lépésén meglepődik, de megérti, hiszen kicsit mások a szabályok, mint Jörg-nél. - Természetesen nem jelent gondot, ha pedig valaki nagyon kérdezősködne, akkor majd kiszöktetünk a másik bejáraton és még mindig ott van Tommy, ha valaki nagyon erőszakos lenne. A következő kérdésre, már inkább mosoly mögé rejti meglepett arcát. - Természetesen maradhatsz. Sok a hely és senkit sem zavarsz. - mondja kedvesen. - Egyébként nem tudom, hogy bírod, hogy mindig meg akarják mondani, hogy mit csinálj, de díjazom a türelmedet... Egy darabig Franz is megpróbálta, de rájött, hogy, amíg Tommy a közelemben van, ezzel semmire sem megy, így már ő is elfogadja, ami van és nem akadékoskodik. Lehet, hogy neked is találnod kellene valakit, aki "elront". -teszi hozzá egy nevetés kíséretében.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 22, 2010 22:11:39 GMT 1
- Hát nekem sokkal jobb ha a börtönőröm itt van ... múltkor képes volt bejönni a suliba mert nem vettem fel a telefonomat - sóhajtottam. - Ami azt illeti régen nem parancsolgattak ennyit csak volt pár dolog ami miatt ez így alakult .... ráadásul holnap hajnalban jön vissza apám de délután le is lép...és nincs kedvem végig hallgatni a prédikálását a kocsiról - mondtam nevetve. - És jobb ha megvárom még elmegy - tettem hozzá. - Mellesleg köszönöm - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by jorg on Feb 22, 2010 22:21:38 GMT 1
- Hát, ha neked jó így, akkor örülj, ha visszajön. Én nem tudnám naphosszat Franz papolását hallgatni. Tommy-tól legalább tanulok valami érdemlegeset, bár néha ő is fárasztó tud lenni. Attól nem félek, hogy apám megjelenik. Ő túl elfoglalt, ahhoz, hogy megtegyen egy ekkora távolságot. Nem véletlenül adta mellém az útra fél Szicíliát. Bár ez néha cseppet sem tud megnyugtatni. Nem szeretnék egy reggel golyózáporra, vagy valami hasonlóra ébredni. A köszönetre még jobban elmosolyodik. - Igazán nincs mit. Ez csak természetes.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 22, 2010 22:29:04 GMT 1
- Apám rengeteget foglalkozott velem régebben is bár mindig is elég elfoglalt volt ... de azt szeretem hogy előttem soha nem politalizáslt - mondtam mosolyogva. - Bár mindez a büntudata miatt szerintem - mondtam kedvesen. - Tényleg .. nem tudom kérdeztem e már .. te melyik osztályba jársz ? - kérdeztem kedvesen. - Üljünk le - mondtam kedvesen majd megfogtam a karját és az egyik padhoz húztam.
|
|
|
Post by jorg on Feb 22, 2010 22:37:58 GMT 1
- Én úgy tekintek apámra, mint a legnagyobb támogatómra. Mindig segített mindenben és, bármi áron, de mindig egyengette az utam. Ezt nem igazán értem.... Bűntudat miatt nem politizál? De mindegy is. Eközben egy pillanatra, mintha Tommy kocsiját látta volna elhúzni, de nem foglalkozik vele túl sokáig. - Nem kérdezted még. 12. E-be járok... vagy legalábbis fogok, ha egyszer eljutok odáig, hogy megnézzem belülről az osztálytermet. -neveti el magát ismét. Ezután pedig hagyja, hogy Sayu a padhoz húzza, majd leülnek. - Ha már itt tartunk, te melyik osztályba jársz?
|
|