|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 16:13:04 GMT 1
- Nem mivel egy zsarnok - mondtam nevetve majd vészesen közel hajoltam Arisához. - Elég idegesítő tud néha lenni - mondtam mosolyogva. - Am az előbb ott jártunk hogy unatkozol - mondtam sunyi mosollyal majd megcsókoltam Arisát. - Hmm ... lehet lassan mennem kéne még a végén GD észre vesz - mondtam kedvesen. - Öh Tsuki tudod hol az osztályod ? - kérdeztem
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 16:17:18 GMT 1
~Vajon meddig tart még a riadó?~-kérdeztem magamban majd Takedára néztem. -Nem.Majd megkérdezem valakitől. Vagy valami... -Miért kérdezed?
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 16:25:27 GMT 1
~Kicsit melepődtem hogy megcsókolt.~ - Miért lenne baj ha észrevenne?Amugy mér kaptam? - kérdeztem Takedát.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 16:32:25 GMT 1
-Gond lenne ha pár percre elmennék körülnézni az udvaron? -kérdeztem, miközben megakadt a szemem egy helyes fiún...
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 16:33:44 GMT 1
- Az F-es ott vannak - mutattam meg Tsukinak közben Arisára mosolyogtam. - Találd ki - mondtam sunyi mosollyal. - Mellesleg már mondtam hogy GD-vel alapból nem vagyunk jobban meg történt pár dolog amiért nrm kedvel. - mondtam kedvesen. - Amúgy ma mit csinálsz Arisha ? - kérdeztem kedvesen. - Tsuki nem tudod milyen órátok lesz ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 16:36:52 GMT 1
-Nem.És azt sem tudom hol fogok ülni.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 16:40:02 GMT 1
- Persze én lassan úgy is megyek - mondtam majd felálltam. - Hát szívás.... az osztályelnők Sacuky szóval szerintem hozzá nyugodtan fordulhatsz ha valami baj van - mondtam egyszerűen. ~ Ha össze barátkozna vele még több ember lenne ekit féltenie kell ráadásul ez az új kölyök elég idegesítő ... de most kapora jön Tsuki ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 16:47:30 GMT 1
-Sacuky a barátotok?-kérdeztem érdeklődően.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 16:53:38 GMT 1
- Fogjuk rá - mondtam sunyi mosollyal. - Szívesen segítek megkeresni - mondtam. - Arisa jössz ? - kérdeztem majd elé léptem. ~ Ha Arisa is jön és ráadásul az új csaj is nem hiszem hogy jelenetett rendez ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 17:09:00 GMT 1
- Nem tudom. - mondtam. -Jó de attól még gondolom nem rendezne itt jelenetet mert te is itt vagy.Elvégre ebbe a suliba jársz. - ~Ebbe igazam van.~ - Suli után egyből haza mert ki kell takaritanom mert hamarosan meglátogatnak a szüleim. - mondtam. - Sacuky nekem a barátom. - mosolyogtam. - Aha.Megyek.De ne balhézzatok majd. - mondtam tettetett szigorral.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 17:15:38 GMT 1
-Tetszik a felsőd. -mondtam, és már indultam volna,de előtte titokzatosan hozzátettem: -És sok sikert.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 17:15:53 GMT 1
- Hmm ... most azt hiszed van választásod igaz ? - kérdeztem sunyi mosollyal majd megfogtam Arisa kezét és felhúztam a padról. - Pedig nincs - mondtam nevetve majd elindultunk az udvaron ahol elég nagy tömeg gyűlt össze bár nem csoda hisz az iskola összes diákja ide tömörült. '- Takeda várj egy kicsit - az egyik osztálytársam jött oda hozzám és mivel a bandámon kívül csak 1 ember mer ilyen egyszerűen megállítani rögtön tudtam ki az így csak megálltam de nem fordultam meg. - Mondjad Kaiji - mondtam ridegen de Kaiji elém állt. '- Csak gondoltam szólok hogy figyelni foglak - mondta elég fenyegetően. - Ugyan rendőr úr mi rosszat tennék ? - kérdeztem cinikusan. '- Nem sokáig fogsz ezen nevetni Takeda már az is épp elég amit tegnap csináltál - mondta komolyan. - Ugyan hisz az csak egy ártatlan baleset volt .... de ezt te is tudod igaz ? - kérdeztem mosolyogva bár egyátalán nem volt jó kedvem de színészkedni még mindig jól tudtam. '- Én nem lennék ebben olyan biztos - mondta. - Én viszont igan - mondtam majd tovább sétáltam. - Szóval ma ilyen elfoglalat vagy Arisa ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 17:22:24 GMT 1
- A tied is nagyon jó.Köszi Tsuki. - mosolyogtam rá. - Pedig azt hittem van. - nevettem.Majd elindultunk.Közbe Takedát megállította az egyik ismerőse. ~Baleset?Milyen baleset volt?~ Tovább sétáltunk. - Igen de csak ezen a héten.Milyen baleset volt? - kérdeztem kiváncsian.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 17:25:02 GMT 1
~Takeda és Arisa közt lesz valami...Talán így akar közelebb jutni GD-ékhez?~-töprengtem és közben nagy magabiztosan néztem előre. -Magabiztosságomban orra is estem. -ÁÚÚÚÚÚ! -kiáltottam, közben a lábamból folyt a vér.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 13, 2009 17:32:28 GMT 1
-Valaki segítene felállni?-kéredztem dühösen.
|
|