|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:30:03 GMT 1
Ha valamelyik diák rosszul van vagy megsérült ide küldik vagy kísérik ezt persze egy csomó diák kihasználja és itt log tanítási idő alatt ha persze jól tud színléleni vagy jó barátságban van az orvossal.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 19:25:02 GMT 1
Miután felértem az egyik függöny mögött megláttam Tsukit amint épp pihen.Odamentem hozzá. - Tsuki Sacuky mondta hogy ma elmaradnak az orák a riadó miatt így hazamehetsz. - mondtam neki. - Takeda hova tűnt? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 13, 2009 19:28:31 GMT 1
Az ablakból láttam Arisát és Sacukyt majd besétáltam az iskola orvoshoz és Arisához sétáltam. - Valami baj van ? - kérdeztem kedvesen majd Arisa füléhez hajoltam. - Szeretnék mondani neked valamit - mondtam kedvesen. - Szeretlek - mondtam kedvesen majd elengedtem Arisát. - Nah én megyek jössz ? - kérdeztem kedvesen. - Hagyjuk Tsukit aludni - tettem hozzá. // Iskola kert //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 13, 2009 19:36:31 GMT 1
Kicsit megilyedtem mikor Takeda megszólalt. - Nem, nincsen semmi baj. - mondtam és egy erőltetett mosolyt küldtem felé. - Mi az? - kérdeztem. - Aha. - ~Mi az hogy szeret?Hisz csak ma ismert meg.~ - Ömm...hazalehet menni így én inkább hazamennék.De lekisérlek a kertbe. - ~Jóbb is ha hazamegyek.~
//Iskola kert//
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 25, 2009 17:35:57 GMT 1
Az orvosnál csak rosszabb lett az állapotom.Nehezebben kaptam levegőt és a kezem is görcsben volt.A mellkasom meg volt feszülve és elgyengültem Tatsuya karjaiba.Talán majd az orvos tud segíteni rajtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 25, 2009 17:47:07 GMT 1
Az orvos megvizsgálta Mayát majd így szólt. '- A lány elkapta a H1N1-t .... még talán gyógyítható ha beadom neki a vakcinát csak hogy az elfogyott .... csak pár óra múlva ér vissza a segítőm .... de nem ártana ha ti is megkapnátok az oltást mivel a közelében voltatok - mondta az orvos nekem pedig rögtön eszembe jutott hogy Tatsuyát lesmárolta Maya. ~ Na jó ha a vírus nem öli meg én teszem meg ! .... miatta lehet mi is elkapjuk ... király ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 25, 2009 17:54:07 GMT 1
Miután leraktam Mayat az ágyra az orvos megvizsgálta. -Mi van? Na nemár!-Mondtam dühösen. Hát ez kész. És még tegnap le is smárolt. Nemáár. Sacuky meg ma... hát ez imádnivaló. -Én én én..nem lehetek beteg.Forgatásom van ma!-Mondtam az orvosnak.Na hopsz elszóltam magam...de mind1. Ma fejezzük be a filmet amit közel másfél éve forgatunk. GD is szerepel benne. Én egy elég jelentős mellék szerepbe vagyok...GD pedig az egyik főszereplő. Mind1. Ezt se tudta senki,hogy pont én meg a hírnév. De mostmár mind1. Akkor sem lehetek beteg! Francba már.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 25, 2009 18:21:20 GMT 1
Már kezdtem jobban lenni.Miután magamhoz tértem még vártam kb. 10 percet aztán kinyitottam a szemem és kedvesen Tatsuyára néztem és halványan elmosolyodtam.-Mi történt velem?-kérdeztem kedvesen Tatsuyától aztán megfogtam a kezét persze nem azért hogy Sacukyt bosszantsam csak jól esett.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 25, 2009 18:34:19 GMT 1
- Forgatás ? - kérdeztem meglepeten közben Maya magához tért és mikor megfogta Tatsuya kezét elég erősen a falba ütöttem Gyülölkőzve néztem Mayára ha eddig nem utáltam elégé most igen. - Azt ajánlom most azonnal hagyd békén Tatsuyát ! - mondtam dühösen. - Nem elég hogy miattad mi is elkaptuk ezt a vackot ? .... elegem van belőled ! .... még is mit képzelsz magadról ? ..... szánalmas vagy rá száll más pasiára .... keres magadnak mást - mondtam dühösen egyszerűen már nem birtai tovább bár aszem ez érthető volt hisz mindennél jobban szeretem Tatsuyát és nem bírtam nézni tovább ráadásul az még jobban febosszantott hogy miatta Tatsuya is beteg.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 25, 2009 19:46:34 GMT 1
-Oké...mind1 hagyjuk...-Mondtam majd elhúztam a kezem Mayatól. -Most komolyan erre megy ki a játék?Istenem... Maya! Szeretem Sacukyt és soha nem váltanám le rád. Biztos lehetsz benne.-Mondtam Mayanak. Ezután Sacukyhoz fordultam és megráztam a fejem. -Ennyire bízol bennem? Mondhatom aranyos vagy...-Mondtam Sacukynak majd épp ki akartam sétálni de az rovos elkezdett motyogni. '-De..de a vakcina!-Mondta az orvos megfordultam és elég dühösen néztem a szemébe. -Nah idefigyelj dokikám. A szüleim bármikor beszerzik...és mivel most szükségem van rá..felhívom a szüleimet és 10 perc múlva leparkol a kocsink én hazamegyek...beolt a magánorvosom..és estére már nyoma sincs semminek. Ennyit erről...úgyhogy miattam ne aggódjon. A hölgyekkel meg vigyázzon mert még netalántán megölik egymást. Csak nem tudom miért...-Mondtam és kisétáltam. Elég erősen becsapva magam mögött az ajtót. Leültem az orvosi előtt és felhívtam a szüleimet.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 25, 2009 19:58:05 GMT 1
A földet néztem tudtam hogy már megint elszúrtam kisétáltam a folyosóra megvártam amíg Tatsuya telefonál. - Tatsuya .... ne haragudj ... én nem benne nem bíztam ... csak .... mond te mit tettél volna ? ..... persze hogy féltékeny voltam de csak mert szeretlek .... és Maya mindenáron elakar tőlem venni ...... nem attól féltem hogy te támadod le mert tudom hogy te ilyet nem tennél de az a lány megtenné ismét .... elég volt egyszer végig nézni - mondtam halkan. ~ Hogy lehetek ilyen hülye ? ..... mindig megbántom .... pedig nem akartam .... tényleg nem .... direkt sosem bántanám meg ~ gondoltam majd letöröltem a könnyeimet épp hogy vissza kaptam Tatsuyát és már megint haragszik rám. - Ráérsz valamikor ? - kérdeztem halkan.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 25, 2009 20:04:56 GMT 1
~-Nah végre elértem amit kellett~-gondoltam majd kiugrottam az ágyból. -Kösz a megható szerepet...Legalább be is vált a terv.-mondtam nevetve de cseppet sem kedvesen a dokinak majd felhívtak telefonon... Persze hogy össze jött....Egy forgatásra megy...Kövessétek..-mormogtam a telefonba majd zsebre tettem. Nah ide a vakcinát és pás...mondtam majd az orvos beadta a vakcinát amiből természetesen eleve volt csak a terv része volt a várakozás. Kimentem Sacukyékhoz és megálltam.-Na pás.-mondtam nevetve majd beszálltam egy fekete autóba ami csak bekanyarodott a sarkon és vártuk hogy Tatsuya elinduljon.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 25, 2009 20:06:39 GMT 1
-Tudod.. nem erről van szó. Nem bíztál bennem...abban,hogy azt mondom csak téged szeretlek. Nem hiszel nekem vagy mi?! Persze,hogy visszautasítom és ha legközelebb letámadott volna hidd el már reagáltam volna...és az elég ciki lett volna neki.-Mondtam kissé dühösen. -Bízz bennem...sosem hazudnék neked. Miért mondanám,hogy szeretlek ha nem így van? Márpedig akit szeretek...azt nem szoktam elhagyni.-Mondtam Sacukynak. Felkeltem a padról odasétáltam hozzá majd a falhoz toltam és megcsókoltam. -Rád bármikor ráérek...-Mondtam elmosolyodva majd újból megcsókoltam Sacukyt. Az egyik kezemmel a haját simogattam a másikkal átkaroltam őt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 25, 2009 20:27:37 GMT 1
Viszonoztam Tatsuya csókjait közben átöleltem. - Bízok benned .... csak ne haragudj - mondtam kedvesen majd megcsókoltam. - Át jössz valamikor ? - kérdeztem mosolyogva majd ismét megcsókoltam Tatsuyát és kedvesen rá mosolyogtam. - Szeretlek ... mindennél jobban ..... és bocs ha néha tényleg hülye vagyok .... sosem bántanálak meg szánt szándékkal ... és figyelek hogy innentől véletlenül se - mondtam kedvesen közben a hátát simogattam gyengéden.
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 25, 2009 20:36:19 GMT 1
-Nyugi kicsim.-Súgtam Sacuky fülébe majd aprócska puszikat adtam a nyakára. -Persze majd felhívlak ha vége a forgatásnak..és inkább te gyere hozzánk. Majd elugrok érted autóval...-Mondtam Sacukynak mosolyogva. Ekkor csörgött a telefonom. -Nah mennem kell..a sofőr az...szeretlek. Majd hívlak és megyek érted csak küld el sms-ben a címed...-Mondtam Sacukynak és még utoljára hosszan megcsókoltam majd kisétáltam és beültem az autóba majd elindultunk a forgatás színhelyére. GD-írt,hogy késni fog kicsit. A doki bent volt a limóba úgyhogy beadta gyorsan a vakcinát majd kiszállt és fogott egy taxit és visszament hozzánk. Én meg kértem egy kis gyümölcslevet, csak semmi alkohol munka előtt majd beraktak valami zenét és el indultunk a forgatásra a limóval. //Bunkyō/Nezu Szentély//
|
|