|
Büfé
Dec 29, 2009 19:05:48 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Dec 29, 2009 19:05:48 GMT 1
-Aha.Tudom.-Mondtam de mire kinyöghettem volna,hogy hol vagyunk egy lánycsoport jött oda. És egy bátrabbnak tűnő lányt toltak oda elém. '-Bocsi.Kérdezhetek valamit?-Kérdezte. -Aha. '-Ez kontaklencse?-Kérdezte a szememre utalva. -ÖÖÖÖ...nem.-Mondtam. És kellőképpen hülyének néztem a csajt. '-Jaj...hát köszi...gyönyörű a szemed. -Ja mondták már.-Mondtam. Erre a lányok gyorsan hátrébb vonultak. Na nemár micsoda zsenik. Magamtól is tudom,hogy az ázsiai vérvonalra egyáltalán nem jellemzőek a világos szemszínek. Illetve,hogy itt mindenkinek leginkább barna a szeme. Tessék megint csak egy kivételezés. Yeah! Király.
|
|
|
Büfé
Dec 29, 2009 19:18:13 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 29, 2009 19:18:13 GMT 1
Elég hülyén éreztem magam így inkább nem kérdeztem rá még egyszer hol leszünk. '- Sayu nincs kedved eljönni velem szívesen körbe vezetlek - ajánlotta fel az egyik srác de egyátalán nem volt kedvem hozzá főleg a hátsó szánd miatt mert már nem egyszer fáztam rá hogy túl közvetlen voltam mindenkivel. - Köszönöm most nem - mondtam komolyan persze rögtön ajánlkozott helyette más. - Kösz mindenkinek de nem szeretnék az iskolába mászkálni mivel biztos eltévedek és én csak azt osztályomat szeretném megtalálni - mondtam egy fokkal kedvesebben.
|
|
|
Büfé
Dec 29, 2009 19:27:38 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Dec 29, 2009 19:27:38 GMT 1
-Kenji hozd majd a kajám.-Mondtam Kenjinek de Kay intett,hogy vette. -Nah gyere Sayu elkísérlek...-Mondtam és mikor elindultunk utánunk jött az egész pereputty. -Óh de nélkületek.-Mondtam a többieknek. Nagy nehezen elhúztak csak mert tudják,hogy nálam nem jó kihúznia gyufát. -Ejha sok dolgom lesz veled.-Mondtam Sayunak megcsillantva azt a bizonyos sztármosolyt. De ez már csak ilyen..volt egy olyan tulajdonságom,hogy ahányszor mosolyogtam nem voltam olyan tipikusan kedves. Eddig még mindig az összes csajom azt mondta,hogy nem tudok kedvesen mosolyogni csak sexyn. Lehet,hogy a szemeim teszik vagy mi...majd kiderítem. Általában persze ez jól jön főleg ha egy ilyen bomba nővel vagyok de én azért szeretem megkapni amit akarok. Erre való a külső.
|
|
|
Büfé
Dec 29, 2009 19:46:47 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 29, 2009 19:46:47 GMT 1
- Köszönöm ..... bocs hogy már megint a nyakadon lógok... igyekszem megjegyezni a dolgokat csak nekem ez kicsit szokatlan - mondtam és örültem hogy végre nem követnek viszont tudtam hogy sajnos kombinálni fognak ~ Remek .. csak így tovább Sayu ezt már le nem mosod magadról ~ gondoltam bár már kezdett nem érdekelni higgyenek amit akarnak hiába mondom el újra és újra az emberek már csak ilyenek azt hiszik el amit látnak képtelenek a látszat mögé látni vagy bármit is jobban megvizsgálni mielőtt baromságokat mondanak ki de már hozzá szoktam nagyjából de muszáj lesz ehhez teljesen hozzá szoknom mert ha ez nem megy eláshatom magam már most.GD mosolyától viszont ezekről megfeledkeztem ismét csak arra gondoltam hogy lehet valaki mindenben ennyire jó az biztos hogy a nyomába sem érhetek soha és ettől kicsit ismét irigykedni kezdtem de ahogy mondtam már ez nem az a faja irigység volt amit általában az emberek értenek ezen a szón mivel nem voltam sem dühös az miatt és rosszat sem kívántam neki inkább csak még jobban tiszteltem.
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 0:22:03 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Dec 31, 2009 0:22:03 GMT 1
-Ugyan nem gáz. Szeretem ha a nyakamon lógsz. Elvégre nem mindenki olyan szerencsés, hogy ilyen nőkkel társaloghat.-Mondtam komolyan. -Mellesleg nekem semmi kedvem bemenni órákra szóval csak megmutatom a termet és onnantól le is válok rólad. Ha fogalmazhatok így.-Mondtam megköszörülve a torkom majd elmosolyodtam. Inkább olyan shy feelingel, de azért természetesen magabiztosan.
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 0:31:36 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 31, 2009 0:31:36 GMT 1
Nem kicsit lepődtem meg azon amit GD mondott. - Nap mint nap mászkálsz sokkal jobb nőkel hisz teli van az iskola olyan lányokkal akik jól néznek ki. - mondtam miközben a terem felé sétáltunk közben ismét kicsit elgondolkodtam így egy darabig csendben voltam. - Látom itt szeretnek az emberek lógni az órákról ... ennyire szigorúak a tanárok vagy csak szimplán unalmasak az órák ?- kérdeztem kedvesen persze nem akartam túl kedves lenni igazából nem tudtam hogy kellene viselkednem GD rajongói elég csúnyán néztek rám nem csodálkoztam rajta és bele sem mertem gondolni hogy mit gondolhatnak most rólam.
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 0:39:20 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Dec 31, 2009 0:39:20 GMT 1
Elnevettem magam Sayun majd mikor abbahagytam a nevetést Sayura néztem. -Nem figyeled a médiát? A címlapokon van,hogy már megint kaptam valami kivételeset az élettől. Szidalmazásokkal vagy istenítésekkel vegyítve. Az tök mind1 mivel körítenek.-Mondtam. -Szóval én megtehetem,hogy nem járok be. Úgy is az én vizsgám lesz a legjobb. Szóval a tanárok nekem nem szoktak szólni érte. A többieknek meg már úgy is mindegy. Elsők már nem lehetnek.-Mondtam viccelődve. -Na nemár. Azért az itt lévő lányok akik annyira bombák már megvoltak de azért tudod én se tehetek akármit. Mert még felkerülünk a címlapokra aztán ajjaj GD-nek meg a lány rajongók 40%-nak.-Mondtam sóhajtva. -Nem igazi freedom...
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 0:48:59 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 31, 2009 0:48:59 GMT 1
- Örülhetsz amíg nincs egy olyan anyád jobban mondva mostoha anyád aki minden baromságot ír rólad és szánt szándékkal akar neked keresztbe tenni .... most tiszta ciki hogy mindenkinek azt mondja azért jöttem ide mert te itt vagy pedig azt sem tudtam hogy ide jársz - mondtam kedvesen bár nen akartam ezt GD-nek elmondani mert ki tudja ő mit hisz főleg hogy most is a nyakán lógok de ha már elkezdtem akkor be is fejezem legalábbis én mindig így voltam ezzel lehet hülyeség.
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 0:52:42 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Dec 31, 2009 0:52:42 GMT 1
-Hetente új mostohaanyám van. Úgyhogy nem tudom milyenek. Engem nem nevelnek...de azt hiszem azzal már el is késtek.-Mondtam kissé halkabban majd elmosolyodtam. -És most nem örülsz,hogy ide jöttél?-Kérdeztem magabiztosan.
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 1:06:12 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 31, 2009 1:06:12 GMT 1
- Legalább nem fárasztanak - mondtam persze én máskép nem is tudtam a szüleimre gondolni jelen pillanat mint hogy hazugok hisz szépen átvertek és még most is ők akarják eldönteni mit tegyek. Elégé zavart hogy mindenki minket néz vagyis többségben bár nem csodálkoztam mert GD minden szempontból tökéletes volt bár gondoltam hogy a legtöbb rajongója inkább azt nézte hogy milyen jól néz ki. - De örülök mert itt legalább békés ... leszámítva mikor majd nem megöltek meg hogy a tanárok többsége elégé kiszemelt szerintem utálnak ... bár nem csoda hisz szinte mindig elkések ha csak nem találkozunk mert nem szoktam hozzá ehhez a vándorláshoz már mint hogy minden óra máshol van és más tanárral meg ez a sok ember .. nem baj majd bele jövök - mondtam persze rájöttem hogy megint túl sokat beszéltem és elhatároztam hogy innentől csak a kérsére válaszolok mert nem akarom halálra untatni GD-t.
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 1:10:23 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Dec 31, 2009 1:10:23 GMT 1
-Tudod. Furcsa,hogy ennyit beszélsz. Már ne,hogy rossz néven vedd.. csak általában a közelemben lévő nők kivéve a családom tagjait csak makogva tudnak beszéli a közelemben. Jellemző rájuk,hogy legyezik közben magukat,rám sem néznek és valamivel feltűnően megpróbálják elfoglalni magukat, piros az arcuk és folyton elcsuklik a hangjuk.-Mondtam halvány mosollyal. -Nos talán most jön az a korszak,hogy minden 2. fiú rád fog mászni. Jól van minden másfeledik.-Mondtam mentegetőzve.
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 1:18:47 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 31, 2009 1:18:47 GMT 1
- Sosem értettem azokat akik így viselkednek persze nem azt mondom hogy én nem szoktam ilyen lenni csak egyszerűen megpróbálom ezt nem mutatni mert az nem túl izgi ha csak hallgatunk mit a sír nem igaz ? - kérdeztem kedvesen persze már megint sokat beszéltem nem hogy csak azt mondtam volna hogy jól van ezt van. - Rám biztos nem - mondtam halkak mivel kissé zavarban voltam. - Lehet hogy nem látszik de nem szoktam mindenkivel szóba állni főleg ha már nagyon nyomulnak - mondtam kedvesen.
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 1:23:04 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Dec 31, 2009 1:23:04 GMT 1
-Oh.. értem. Hát akkor velem miért állsz szóba?-Kérdeztem mosolyogva. Nos mindig értettem az ilyen zavarbahozó kérdések feltevésében. De ugyanakkor mindig kimondom amit gondolok, akármilyen megbotránkoztató is legyen. Végül is általában mindenki a karomba borul akitől úgy akarom, mégis könnyedén túllépek a kevésbé kedvező dolgokon is. Nem mintha lett volna már olyan, de szerintem túl tudnék rajta lépni. Vagyok olyan egoista bízok magamban. Végül is annyira fényes az egóm,hogy arról aztán minden vissza pattan.
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 1:29:44 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 31, 2009 1:29:44 GMT 1
Kicsit gondolkodtam hogy erre hogy válaszoljak de hamar kitaláltam. - Mert nincs más aki megmutassa hol lesz óránk - mondtam viccelődve persze az igazi ok az volt mert szeretem GD-vel lenni persze ki nem de én nem azért mert sztár csak szimplán mert kedves pár lehet csak én ismerem félre hajlamos vagyok ilyesmire és szívtam is már ilyesmi miatt de ebből valahogy nem igazán tanultam.
|
|
|
Büfé
Dec 31, 2009 1:36:12 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Dec 31, 2009 1:36:12 GMT 1
-Tökéletes válasz.-Mondtam mosolyogva.Ekkor becsengettek. -+később+ Miután végigszenvedtük az egész napot végre elengedték az osztályt vakációzni. Ezután már csak "pihi" meg "buli" van. Már azoknak akik megtehetik. Persze csak a pihenés felére gondoltam. A folyosó másodpercek alatt kimerült. Én meg éppen büfé felé sétáltam amikor észrevettem Sayut. Megint körbefogták a fickók. Nem is kicsit. Most mondja valaki,hogy nem volt igazam. Én megjósoltam még a nap elején. Mondjuk nem lenne utolsó segítenem neki de hát lehet,hogy nem akarja...ha most szemét akarok lenni ezt gondolnám. Na mindegy azért lassabbra vettem a "vonulós" tempómat.
|
|