|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:19:47 GMT 1
Stadion 20ezer férőhellyel. Nagyrészt focimérkőzéseknek ad otthont
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 22, 2009 19:19:23 GMT 1
Miután elértünk a Stadionhoz a színfalak mögé bekísértek a securytik majd páran az ajtó előtt vártak páran a kocsinál. Átöltöztettek,sminkes és fodrász is várt még rám. Odakint már akkor a tömeg gyűlt össze,hogy tuti telt ház lesz. Nem beszélve a stadionok körül hallgatókról akik kint ácsorogva fognak tombolni. 1 órás készülődés után végre készen álltunk. A felállított hatalmas színpad alsó részébe sétáltam. Onnan jöttem fel emelő színpaddal. Bemelegítés minden megvolt.És megkezdődött a visszaszámlálás. Hatalmas képernyőkön lehetett látnia számokat amely egy élőkép volt. Egy parkban ugyan is több ezer önkéntes rakta ki a számokat fények felvillantásával ezt vetítették le. És a tömeg visszaszámolt. '-3...-Hangzott a tömeg. '-2...-Visszhangoztak újra. '-1...-És újra.Éreztem azt a feszültséget és várakozást amit minden koncertemen. '-GD Time!!-Ordította a hömpölygő tömeg és sikoltás tört ki ahogy kiemelkedtem háttal a tömegnek. Hirtelen elsötétedett a színpad és csak egy kék neonfény világította meg a színpadot. Mivel fehér ruhában voltam a már a színpadon álló táncosokkal együtt a ruhánk kéken világított. A cipőmön pedig egy vörösen világító sáv volt. Hirtelen megszólalt a zene és a tömeg felsikoltott mikor beleszóltam a mikrofonba. -Hello...-Mondtam és szélesen elmosolyodtam amit a kamerák vettek, a sok hatalmas képernyőn persze mutatták a színpadon történteket. Ekkor a színpad oldalához sétáltam és a kezemet nyújtottam egy hölgynek. Ő énekelt a számomban egy részt. Elég híres sztár volt és amint felismerték és elkezdtünk énekelni minden elszabadult.Minden más lett. Mindig a kezdetektől már csak a rajongóimnak,a zenének és a táncnak éltem. És a tömeg mindig úgy őrjöngött, és vágyott rám a sztárra ahogy annak lennie kell.Vagy még jobban...
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 22, 2009 19:44:19 GMT 1
... Hirtelen abbamaradt a zene én megálltam a színpad közepén és elmosolyodtam. Felhúztam a felsőm mintha megnézném a hasam utána megrántottam a vállam és elengedtem a felsőm. Azonnal sikoltás tört ki. Elmosolyodtam majd a fülemhez tettem a kezem és úgy csináltam mintha nem hallanám. Erre még nagyobb lett a sikoltozás. Megráztam a fejem. Erre az egész tömeg szinte kantálni kezdte a nevem. "-GD!GD!GD!-Szélesen elmosolyodtam majd lekaptam a felsőm ekkor újból felhangzott a zene és tovább ment a show. De a tömeg úgy sikoltozott mintha nem is tudom mi történt volna. Miközben énekeltem elkezdtem ritmusra tapsolni persze csak a betanult koreográfia közben. És az egész stadion sőt még a kint állók is velem tapsoltak. Ebben biztos voltam. ...
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 13:12:57 GMT 1
... Miután az utolsó szám utolsó akkordjai is elhangoztak széles mosollyal integettem a rajongóimnak. -Köszönöm,hogy itt voltatok...remélem jól éreztétek magatokat...-Mondtam és a tömeg pedig ordítozni kezdte,hogy vissza. Ekkor a fülemhez raktam a kezem,hogy meghallgassam a technikai embert,hogy mit mond. -Hát rendben..egy utolsó számot...-Mondtam a nézőknek amire hatalmas ordítozás és sikoltozás tört ki. Miután hatalmas showal zártam és sikerült lemennem a színpadról még fél órát a helyszínen maradtam.Megbeszéltünk pár dolgot.Megvártuk amíg nagyjából mindenki elhagyja a helyszínt de azért tudtuk,hogy a legtöbben úgy is maradnak és megvárják amíg kijövök,hogy közelből lássanak és megpróbáljanak kicsikarni néhány autógrammot. ... Mikor végre beültem a limóba felhívtam Tyat, hogy indulok. Azután úgy gondoltam felhívom Kithat is. Úgy is nagy buli lesz ma, és annyira sokszor buliztunk együtt még így is ,hogy Tyaval járok. Attól még haverok vagyunk. Valahogy így próbáljuk felfogni. -Szia Kitha..-Mondtam a telefonba. ... //Adachi/Kávézó//
|
|