|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:30:37 GMT 1
Oji Szentély
|
|
|
Post by Dina on Sept 21, 2010 17:15:32 GMT 1
Kiszálltunk a limóból, ekkor rögtön megtámadtak a rajongók ,de hála Shinjinek, a két méter, 60 centis, 165 kilós ,izmos testõrömnek,sikerült visszaverni a támadást. Végig sétáltunk a vörös szõnyegen, majd eltûntünk a szentély mögötti kertben. Út közben Sissy egyfolytában nyaggatott. - Felesleges dolog egyáltalán megpróbálnod ezt a fotóást. Tudod, hogy úgyis én nyerek.- mondta Sissy nagyképûen. Sissy a vetélytársam , régebben a legjobb barátnõm volt. - Nem tudom, hogy te hogy vagy Sissy, de én ezzel az egoval inkább az EgoHercegnõk választására küldenélek. Biztosan megnyernéd.- mondtam egyszerûen. A fotózás úgy 20 percig tartott. - Remek volt lányok. Most neki állunk a képek elemzésének. A végeredményt sms-ben küldjük el nektek. További szép napot.- mondta Josh, aki a menedzserünk, egyben fényképészünk is volt. - Kár az idõt pazarolni. Úgyis én nyerek.- mondta Sissy. Inkább nem mondtam semmit. - Én inkább gyalog megyek. Eszembe jutott, hoy ott hagytam valamit a suliban.- mondtam. - Shinji elkísér, nehogy bajod essen. - Ó, nem kell.- mondtam kedvesen. Az igazság az volt, hogy nem hagytam semmit a suliban, csak el akarta menni egy olyan elyre, ahol nincs senki, és egyedül lehetek végre. - Ragaszkodom hozzá.- modta Shinji. Bizony vele nem ellenkezhettem , mert ketté tört volna. - Hát jó.- mondtam, és elindultunk a suliba. // Iskola / Iskola udvar //
|
|