|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:35:07 GMT 1
49 nagykövetség található ebben a kerületben
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Sept 18, 2010 21:43:29 GMT 1
Apám már az épület előtt várt. - Már megint korán jöttél ? - kérdeztem viccelődve. - Te viszont szokás szerint pontosan így elvesztettem a fogadást - mondta nevetve majd felém nyújtott pár papírt. - Minden engedély itt van - mondta büszkén. - Már bent is voltál ? - kérdeztem meglepetten. - Na de jobb lesz menni mert gyanús hogy együtt mászkálunk bár ha eljátszod az örült rajongómat akkor maradhatsz - mondta nevetve. - Csak nem a híres és nagyszerű rendező apját látom ! - mondtam nevetve ő pedig fejbe vágott persze hülyeségből. - Amúgy meg feleségül ne vegyelek ? - kérdeztem nevetve. - Hát inkább ne oda lenen a jó hírem és amúgy sem akarok megházasodni - mondta mosolyogva. - És Vickyvel mi a helyzet ? - kérdeztem. - Megvagyunk de nem lesz hosszú távú - mondta mosolyogva. - Na ez rád vall - jegyeztem meg mosolyogva. - Pont te mondod mindent a cél érdekében úr ? Egy kis madár csicseregte hogy épp egy lányt fűzöl Kara igaz ? - kérdezte. - 1 nem fűzőm mert nem cipő 2 őt nem áll szándékomba átverni mert régi barátom 3 pedig ki a volt az a madár ? - kérdeztem kedvesen. - Jól van a te dolgod na de menj - mondta. - Hát ennyire zavarok ? - kérdeztem. - Hát jelenleg nem de mondjuk holnaptól fog zavarni ha ott leszel ahol én mert féltékeny leszek - mondta nevetve. - Holnap ? - kérdeztem meglepeten. - Igen holnap szeretnének riportott kérni és hát tudod nem mondhatam nemet - mondta bocsánat kérő mosollyal. - Ennyit arról hogy ez titok marad - jegyeztem meg halkan. - Nyugi szerintem ha nem mondod el ki vagy amúgy sem ismernek fel mert hát a fordrász meg a stilus váltás csodákra képes - mondta vigyorogva majd intett hogy kövessem. - Haza viszlek - mondta majd beszálltam a kocsiba és elindultunk jelenlegi tartozkodási helyem felé. // Házak 2 //
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 21, 2010 15:43:29 GMT 1
Natashával sétáltam fel a követségre amég ő bekopogott az ajtón és megálltam és egy festményt néztem elég fura volt nem igazán tudtam rájönni mi is ez, pár perc múlva apám sétált ki hozzám már nem tudom mikor találkoztam vele utoljára több mint 1 hónapja annyi biztos de rögtön tettem pár lépést hátra mikor megláttam Vicky-t. - Ö meg mit keres itt ? - kérdeztem ridegen. '- Pár napig itt marad és szeretném ha jól kijönnétek egymással - mondta apám kedves mosollyal persze ő nem tudta hogy ez a nő mit tett eddig. "- Persze nem lesz semmi baj igaz Sayu ? - kérdezte színlelt mosollyal. Na remek ismét kezdődik elölről az egész és mindenhez jó pofát kell vágnom csak hogy ne bántsam meg apámat remek csak hogy nem szeretném hogy itt is hazugságokat terjesszen rólam . Miközben kicsit elgondolkodtam apám element Nathasával bár ő nem szívesen hagyott vele egyedül de azt ígérte mielőbb vissza jön. "- Nem szép dolog hogy elmenekültél előlem Sayu te is tudod hogy a média elől nem tudsz elmenekülni - mondta cinikusan miközben kiindultunk az épületből. //Minato - Szálloda //
|
|