|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:43:15 GMT 1
Tokió Nemzetközi Reülőtér
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 22, 2009 12:43:47 GMT 1
Leparkoltam közben "apám" hívott és megnyugtattam hogy már itt vagyok besiettem a repülő térre. - Nem ismered az órát ? - ez volt "apám első kérdése de nem foglalkoztam vele. - Bocs hogy csak most szóltam hogy Okinawára megyünk - mondta anyám széles mosollyal. - Amúgy hogy vagy a barátnőd ? - kérdezte kedvesen közben a repülőhöz sétáltunk és kicsit meglepődtem bár nem tudom miért hogy egy magánrepülőgéphez indultunk. Nem is tudom hogy feltételezhetem hogy a szüleim egy gépre szállnak a számunkra jelentéktelen emberekkel. - Barátnőm ? - kérdeztem vissza. - Szerintem hülyeség amit csinálsz - mondta cinikusan apám majd beszállt a gépbe. - Mert mit csinálok ? - kérdeztem értetlenül. - Hogy azt a senkit feleségül akarod venni - mondta undokul. ~ Jó tudni ....de most mi van ? ~ kérdeztem magamban az uton elmagyarázta nem épp kedvesen hogy miről beszél. // Okinawa --- Naha //
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 7, 2010 14:33:03 GMT 1
Megálltunk a reptér előtt ahol hatalmas tömeg volt mint később kiderült baleset történt ezért lezárták idéiglenesen a repteret. - Hát ez remek ki tudja meddig tathat ez az egész - sóhajtottam. - Amúgy most mindenkit visszünk ? Szerintem elég ha ketten megyünk nem ? - kérdeztem majd Yasuora néztem. - Persze ha egyedül akarsz menni lehet jobb addig figyelek a hadirokkantak klubjára bár a fő tag épp indulni készül de oké - mondtam viccelődve.
|
|
|
Post by Ryota on Sept 8, 2010 16:05:51 GMT 1
Mindenki meggyógyult.Szal mindenki happy és egészséges. Ergo nem kell az ellenszer sem.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Sept 9, 2010 13:15:51 GMT 1
- Szerintem sem kell Kaname és Reiko.... Rád viszont nagy szükségem van, szóval jössz velem.- mondtam mosolyogva, és leültem egy padra, aztán az sms-t olvasgattam.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 10, 2010 18:44:26 GMT 1
- Add ide a telefonod - mondtam és meg sem vártam hogy odadja elvettem tőle majd elővettem a laptopom amit mindig magamnál hordok ha hosszabb útra megyek naná mert hát a rajongóimnak szüksége van rám majd előkerestem a telefon számot Yasuo telefonjából és pár program segíteségével lenyomoztam a számot a legkevesebb hisz erre vagyok kiképezve ha úgy tetszik. - Megvan de problémás lesz egy kicsit az oda út - mondtam majd az égre néztem. - Hokkaidō azon belül Tōyako de sajnos ezen belül már nem tudom mert ehhez nem elég a felszerelés szóval lesz egy kis kutató munkák Yasos - mondtam.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Sept 10, 2010 18:52:55 GMT 1
- Hol tanultad ezt?- kérdeztem, de végüll eszembe jutott, hogy már mondta a választ egyszer, így gyorsan eltereltem a témát. Rendben. Viszont sok munkánk lesz. Mellesleg leszokhatnál errõl a telefon-elvevõs dologról.- mondtam komolyan, és elvettem tõle a telefonomat, majd eltettem.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 10, 2010 19:10:16 GMT 1
- Ryotától - mondtam egyszerűen. - Utat törünk - jelentettem ki majd elindultam a tömeg felé és reméltem Yasuo követt az embereket félre lökdöstem ekkor egy elég nagy ember állt előttem. '-Itt nem szabad átmenni - mondta egyhanguan. - Pff te egész nap itt állsz és ez hajtogatod ? - kérdeztem majd elakartam menni mellete. '- Itt nem szabad átmenni - mondta ismét és elém tette a kezét majd a vállamra. - Aha de léccinke ne ölelges me nem vagyok homokos - mondtam majd levettem magam róla karját. '- Itt nem szabad átmenni - mondta ismét és itt már kezdtem azt hinni vagyis inkább meggyőződni hogy a pasasnak nincs ki mint a 4 kereke. - Khm elleneőrízni jöttem a rendszer - mondtam komolyan. '- Átmehet - mondta majd elkapta Yasuot és neki is elmondta hog ynem lehet átmenni. - Velem van - mondtam cinikusan így átengedte. - Yaos tudsz gépet vezetni ? - kérdeztem de ekkor szembe jött velünk egy pilota. "- Elnézést de maguk nem lehetnek itt - mondta majd elént állt én pedig a karjánál fogva magunkal húztam. - Szereztempilotát szal tárgytalan. - jelentettem ki majd mielőtt még valaki észre vett volna kimentünk az egyik gép felé persze a pilota nem akart jönni de hamar meggyőztem hogy jobban jár ha együt müködit persze ezt Yasos nem tudta lehet nem, örült volna ha megtudja hogy a piliota azt hiszi mi vagyunk a bombás emberek. // Hokkaidō / Tōyako / utcák //
|
|