|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:49:06 GMT 1
TV Tokyo székhelye
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 22, 2009 19:06:46 GMT 1
Miután kiszálltunk a kocsiból zsebre vágtam a kocsikulcsot és elindultunk a bejárat felé. Fotósok tömege fogadott minket mi meg olyan tökéletesen mosolyogtunk és vonultunk kézen fogva ahogyan a vérünkben volt. Persze mielőtt idejöttünk megálltunk a stúdióban ahol átöltöztettek minket a stylistok, sminkesek sé fodrászok hada vett körül minket. Mindössze 1 óra alatt elkészültünk.Egész gyorsan. Így si sietős volt mert 3 óra múlva elkezdődik a koncertem. Miután sikerült átverekedni magunkat a tömegen a securityk segítségével bementünk a TV szákházába. Fél órás konzultálás után kezdődött az adás. '-Itt Kayara Osutori. És nálunk láthatják először a listákat hódító párt. Japán egyik legszebb sztárpárját.Köszöntsük hát G-Dragon-t és Hoan Tya-t...-Mondta a műsorvezetőnő. És bevonultunk széles mosollyal integetve. Meghajoltunk a műsorvezetőnek meg a kamerának persze csak így lazán azután leültünk. '-Nos Tokyo legégetőbb híre vagytok. Csodás pár. Mindent szeretnénk tudni...Hogyan találkoztatok? -Egy díjátadón egy hónapja.-Mondtam határozottan. '-Egy hónap? Sokáig el tudtátok titkolni az biztos. Na és végül is hogy lett ebből párkapcsolat.. "-Találkozgattunk egyszer-kétszer...és most már szinte nem is tudunk egymás nélkül élni...-Mondta Tya mosoylogva és megsimogatta a kezem. //1 óra múlva// '-Köszönjük,hogy itt voltatok és ilyen szenzációs hírekkel szolgáltatok nekünk...Viszlát ...öröm volt. Ne felejtsék a műsor után G-Dragon újabb pazar showját tekinthetik meg.-Mondta a műsorvezető aminek a végét már csak a színfalak mögül hallottuk..Elbúcsúztunk majd kisétáltunk. Én megcsókoltam Tyat és elbúcsúztam tőle. Odaadtam a kocsikulcsot, hogy mennyen azzal hozzánk, hozzám vagy 10 security csatlakozott és elkísért a limómig. Azonnal indultam a koncertre. //Edogawa/Stadion//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 27, 2009 20:49:25 GMT 1
Megérkeztem a Tv Tokyo székházába. Fel lifteztem a 34. emeletre majd bementem a 2313-s ajtó mögé. Azonnal kezelésbe vett egy stylest, sminkes és fodrász. Én meg közben írtam egy sms-t Tatsuyanak. Meg elfoglaltam magam. A kezembe nyomtak egy szöveget...a következő ft. szám. Valami Kaorin nevű csajjal. Hát amíg ráértem addig is tanulmányoztam majd a haverommal készítettünk a videónaplómba egy pár felvételt a mai napról.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 27, 2009 22:31:28 GMT 1
Miután túl voltam egy megbeszélésen és egy fotózáson plusz egy reklámfilmen egy kicsit leültem szusszanni a büfébe. Már ma túl sok minden történt és még csak 11 óra volt. Simán elérem a 4.-5. órát. Úgy döntöttem,hogy még be is megyek. Miután ezt eldöntöttem lelifteztem. Persze előtte átbeszéltük,hogy mikor jöjjek legközelebb. Ezután elindultam a suliba. //Iskola/C folyosó//
|
|
|
Post by reny on Dec 1, 2009 19:23:59 GMT 1
Mikor kiszálltam a limóból egy csomó fotós és egy csomó riporter vett körül. -Reny! Milyen érzés , hogy ön Tokio 3. legjobb énekese? -kérdezte az egyik. -Remek. -mondtam kedvesen. -Miről szól a mostani klipje? -kérdezte egy másik és majdnem a számba nyomta a mikrofont. - Nos.. -kezdtem , majd kicsit arrébb toltam a mikrofont a számtól. -Egy szellem kastélyba kezdődik az egész. A lényege az , hogy van egy lány benne vagyis én , aki egy hirdetésre gyalogolt el a kastélyhoz , és ott a hirdetés feladója egy boszorkány , aki minden áron meg akarja ölni a lányt. De majd meglátják. -mondtam ,majd arrébb mentem , és próbáltam bejutni , de mindig elém állt egy egy riporter , és nem hagytak elmenni. pár perc múlva sikeresen bejutottam , és megkezdtük az előkészületeket. Megcsinálták a hajam a sminkem , és a ruhám is csak 10 perccel azután lett kész , hogy a sminkem és a hajam elkészült. már eléggé sietnem kellett ahhoz, hogy ne késsek , és ne csesszen le a forgató... // 1 óra múlva// A klippel elég gyorsan elkészültünk. Kint még több riporter volt , mint amennyi akkor , mikor bementem. Egyiküknek sem válaszoltam , mivel siettem a suliba.
//Iskola/A tantermek//
|
|
|
Post by Tatsuya on Apr 6, 2010 20:35:37 GMT 1
Miután elkészültünk az interjúra beküldtek a stúdióba. Sajnos itt volt az ideje válaszolni az összes kérdésre. Nem vagyok én olyan híres mint az unokatestvéreim még is folyton felkap a média. Csak egy egyszerű TandP modell vagyok ennyi az egész. '-Miért hagyta el Sacukyt?-Érkezett az első válasz. -Ahogy fogalmazni szoktak elmúlt a szerelem.-Mondtam könnyedén. '-És a gyermek? Igaz? -Természetesen nem. Az egész valami rossz akaróm agyszüleménye.-Mondtam. "-A szülei mit szóltak ehhez? -Jól fogadták és persze tudták, hogy ez az egész csak fantáziálgatás. //Fél óra múlva// Miután véget ért a szünet tovább folytatták a faggatásomat. "'-Na és mit szólt amikor megtudta, hogy Sacuky meghalt?!-Kérdezte az egyik riporter. -M...m...mi?-Kérdeztem összezavarodva. Ez meg miféle hülyeség. A riporter a többi riporterre nézett aztán mindenki engem kezdett bámulni. "'-Nos Sacuky...halálhíre. Hiszen mindenhol erről beszélnek és...-Mondta az újságíró. De nem akartam végig hallgatni azonnal felkeltem és kisétáltam a stúdióból. ""-Tatsuya! Héhééhé...ezt vágják ki! Frank...-Mondta a managgerem de nem tudott megállítani. Kirántottam a kezéből a kabátom és besétáltam a liftbe. Megnyomtam az 1-es gombot és a számokat kezdtem figyelni. Az nem lehet...ez az én hibám. Sacuky...kicsi szerelmem. Megcsörrent a telefonom. Apám volt az. -Igen? De apa...hogy? Anya?? Azonnal megyek.-Mondtam majd összecsuktam a telefont. //Setagaya/Okusawa Kórház// //
|
|