|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:55:10 GMT 1
Rengeteg hajléktalan lakhelye
|
|
|
Post by jorg on Feb 23, 2010 20:09:05 GMT 1
Követi Sayut, a parkba, majd, amikor egy magasabban fekvő pontra pillant el is képed egy kicsit, majd elmosolyodik. - Látod azt a nagy épületet ott a domb tetején? -mutat a villa felé. - Na ott lakom. Nem gondoltam volna, hogy ez a park ilyen közel van, de jó tudni. Ekkor megcsörren a telefonja. - Bocs, egy pillanat. Felveszi és egykedvűen szól bele. - Hello Tommy. - Hol a gyászban vagy? - hallja testőre érdeklődő hangját. - Nem messze otthonról, hazamehetsz, este ütközünk. Hali. Válaszát meg sem várva leteszi a telefont. - Bocs mégegyszer. Tommy gondolom a sulinál várt... Hát tévedett. Ha gondolod felmehetünk és körbe vezetlek, nomeg bemutatom a személyzetet, érdemes megismerni őket.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 20:14:40 GMT 1
- Á szép - mondtam mosolyogva. A park ma szokatlanul békés volt legalábbis egy ideigmivel ahogy bejebb sétáltunk egy kisgyerek sírására lettem figyelmes aki felénk rohant / kitettem a lábam és pofára esett XD nem ám XD / de mikor észre vette hogy nem ismer minket megállt és ismét sírni kezdett valószínű elvesztette a szüleit tovább rohant ahogy elfutott melletünk el is esett rögtön oda siettem hozzá és felsegítettem. - Jól vagy ? - kérdeztem kedvesen a kislány keze vérzet egy kicsit így elővettem egy zsebkendőt és letöröltem közben egy másikat oda nyújtottam neki. '- Nem tudom hol van anya - mondta keservesen. - Hát majd megkeresük - mondtam kedvesen pár nem voltam biztos hogy Jörg is benne van.
|
|
|
Post by jorg on Feb 23, 2010 20:25:08 GMT 1
/Gonosz vagy! / A csendet megtöri egy kisgyerek sírása, majd mikor közelebb jön és elesik, Sayu felajánlja neki a segítségét. - Sayu, felhívom Tommy-t hogy nézzen körül a környéken egy aggódó anyuka után. Addig te tudd meg tőle, hogy hol szakadt el tőle és akkor mi meg megyünk arra. Előkapja a telefont és már tárcsáz is. Néhány csörgés után Tommy érdes hangját hallja. - Mit akarsz? - Segítséget kérni. Találtunk egy kisgyereket. Te pedig jó lenne ha tennél pár kört az Ueno park körül egy anyuka után kutatva, aki aggódik, mert nem találja a gyermekét. Igyekezz! Köszi! - Átmentél gyerekfelügyelőbe? Na mindegy.... segítek, mert ilyen jófej vagyok. Csörgök, ha találok valamit....
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 20:35:57 GMT 1
- Ez kedves tőled - mondtam mosolyogva. - Á de ha már elveszett ... megtartjuk ? - kérdeztem viccelődve majd az egyik padhoz sétáltam a kislánnyal és le ültünk közben észre vettem hogy üzenetem jött íg yválaszolotam rá. -- Sziaa ! Tökéletes és pont ott vagyok ... itt van az is aki a bulit tartja remek legalább találkoztok!! ---- elküldtem az sms-t közben a kislány elaludt. - Uh párnának jó vagyok remek - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by jorg on Feb 23, 2010 20:48:16 GMT 1
- Tartsd itt a kislányt, bár látom ezzel nem lesz gond. -mondja mosolyogva. - Én körülnézek itt a parkban. Azzal el is indul és lázas kutatásba kezd, de jó húsz perc múltán eredménytelenül tér vissza. - Sehol nem találtam és senki más sem látta. Már csak abban reménykedem, hogy Tommy sikerrel jár. Leül, hogy kicsit kifújja magát, amikor ismerős motorhangot hall és nem messze tőlük Tommy kocsija áll meg és egy nőt hoz magával. - Jörg! Lógsz egy halom szivarral, amiért el kellett viselnem a sírását! -mondja németül Jörgnek, majd mindneki más számára érthetően folytatja. - Sikerült megtalálnom és, ahogy látom a kislány is sértetlen. Jörg elégedetten elmosolyodik. - Köszönjük Tommy! Szép munka volt! Előkapja a reggeli szivart és Tommynak dobja. - A többit, majd otthon és még visszakapod a pisztolyt is, amit elloptam tőled. - mondja nevetve. Ezután újra Sayu-hoz fordul. - Nos? Akkor mi legyen tovább?
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 23, 2010 20:48:23 GMT 1
Mikor kiszálltam a park előtt elindultam befelé.
OK. Megyek be majd megtalállak.
Elküldtem az sms-t majd elindultam befelé. Intettem Sayunak majd amint az éppen ölelkező kislány kibontakozott édesanyja öleléséből csillogó szemekkel nézett rám. "-Anya anya... ő az a fiú. Akit Keiko annyira szeret!-Mondta a kislány édesanyja kezét piszkálva. Az édesanyja felém fordult és belé csapott a felismerés. Na ne... Magamra eröltettem egy mosolyt. '-Valóban ő az. Hát köszönjük szépen.-Mondta a nő kedves mosollyal Sayuékhoz fordulva. "-Vigyünk Keikonak autógrammot. '-Kicsim a nővéred majd szerez magának. Mennyünk haza.-Mondta a nő majd megköszönták újból és elsétáltak. Istenem, ha tudta volna milyen hálás voltam azért,hogy nem akaszkodtak rám. Már ínhüvely gyulladásom van a sok autógrammtól. Ráadásul az agyamat is kiradírozták ezzel... néha örülök ha találkozom ilyen emberekkel. Akik megértik,hogy van magánéletem is. Kár,hogy ilyenek csak a sötét és csúnya parkokban vannak. Odasétáltam Sayuékhoz. -Szia Sayu.-Mondtam madj a fiúhoz fordultam. -Kaurogawa Satayu vagyok.-Mondtam a fiúnak.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 20:58:13 GMT 1
- Köszönöm - mondtam Jörgnek és barátjának közben Satayu is megérkezett a kis jeleneten elmosolyodtam. - Na még itt este is megtalálnak a rajongóid ? - kérdeztem mosolyogva. - Örülök hogy eljöttél .... bár biztos voltam benne hogy nem ... nem voltál túl meggyőző - mondtam halkan mivel nem akartam megzavarni a beszélgetésüket.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 23, 2010 21:01:37 GMT 1
-Sajnos meg. De örülök,hogy tekintettel volt rám. Ritka mint a fehér holló.-Mondtam sóhajtva majd szélesen elmosolyodtam. -Hát nem akadt jobb dolgom. Csak remélem,hogy az ott lévők nem ismernek majd. Bár ez eléggé plátói remény. De azért egy kis fényt szeretnék látni az alagút végén. Úgyhogy reménykedem.-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 21:06:49 GMT 1
- Nem csalódtam .... gondoltam hogy nem akadt jobb dolgod mert amúgy elkerültél volna - mondtam viccelődve. - Hát ha akarod majd úgy teszek mintha nem ismernélek - mondtam kedvesen bár időközben viszább vettem mert már megint kezdem kicsit gyerekes lenni. - Milyen napod volt ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 23, 2010 21:11:25 GMT 1
-Ugyan már úgy beszélsz mintha csak érdekből beszélgetnék veled.-Mondtam felvonva a szemöldökömet. -Ja megköszönném...-Mondtam én is viccelődve. -Hát. Hosszú... kaptam egy újjabb tanulópárt. Nyűg ha okos az ember. Úgyhogy egész mostanáig nálunk volt..kémiáztunk.-Mondtam halvány mosollyal. -És utánna már jöttem is. Nem akartam lemaradni róla. Meg rólad.-Mondtam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 23, 2010 21:29:48 GMT 1
- Hát én azt nem tudhatom nem vagyok gondolat olvasó meg amúgy is bocs idegenekel nem beszélgetek - mondtam viccelődve. - Hát biztos jól elvoltatok .... és megtanulta a kémiát ? - kérdeztem kedvesen. - Uh hát ez ... aranyos ... várj összesítem nem akarsz lemaradni az új tanuló társadról és rólam ... na szép mondhatom - mondtam mosolyogva. - Szegény Jörg nem is tud hozzá szólni a témához - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 28, 2010 17:52:11 GMT 1
-Az aktuális anyagot már nagyjából vágja.-Mondtam félválról. -Így van.-Mondtam. Az orrom alatt még elmormogtam,hogy leginkább róla de nem akartam túl hangossan kimondani. -Még is beszélsz velem. Annyira nem lehetek idegen.-Mondtam széles mosollyal.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 28, 2010 18:52:09 GMT 1
- Akkor innentől nem beszélek veled - mondtam mosolyogva. - Ha ezt akarod - mondtam halkan közben vissza ültem a padra. - Jörg mikor kezdődik a bulid ? - kérdeztem kedvesen bár nem néztem rá csak az eget néztem. - Végre jó idő van - mondtam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 28, 2010 19:28:25 GMT 1
-Szó sincs róla. Senkivel nem beszélgetek szívesebben mint azzal aki mindig követ a csodás -nem tudom hol van a terem mert új vagyok- indokkal.-Mondtam széles mosollyal. -Egyet értek. Jó idő egyenlő még több munka.-Mondtam sóhajtva.
|
|