|
Post by jorg on Feb 28, 2010 19:31:44 GMT 1
Türelmesen hallgatja Sayu és GD beszélgetését és közben Tommy-val elszívja a "békepipát"/ /. - Nem tudom pontosan, de valamikor sötétedés után. A szervezés nem az én dolgom. De úgyis értesülni fogsz róla és úgy tűnik, hogy valószínűleg még mindig velem fogsz lógni, ha így folytatjuk. -mondja nevetve. - Bár engem nem zavar, ha téged sem.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 28, 2010 19:39:18 GMT 1
- Az nem csak indok volt tényleg nem tudtam ráadásul most még az órarend is már van olyan terem amiről még nem is hallotam - mondtam sóhajtva. - De nem akarok a nyakadon lógni majd megtalálom mi hol van Arisa azt mondta segít - mondtam kedvesen persze azt is mondta hogy ő sem tudja most mi hol lesz de az mellékes. - Hát oké ... nem zavar ... majd addig kitalálunk valamit így 3-man - mondtam mosolyogva bár hogy mit arról fogalmam sem volt. - Bár a te nyakadon sem szeretnék lógni - sóhajtottam. - Hát részvétem Satayu ha az alvással van bajod még mindig áll hogy csak szólj és alszom helyet is - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Feb 28, 2010 19:51:13 GMT 1
-Nos az most elkélne 48 órája le sem hunytam a szemeimet. Úgy hogy kérlek aludj helyettem is mondjuk majd holnap este. Ma nem hinném, hogy aludni fogsz.-Mondtam mosolyogva. -Ugyan. Imádom ha kísérgetsz. Addig se nyomul rám senki.Tudom, hogy tényleg szükséged volt a segítségemre. Ahogy akkor is a folyosón.-Mondtam komolyan. Akkor amikor emgcsókoltam Sayut. Nem tudom, hogy ő mit gondolt mindenesetre úgyvélem azthiszi csak színjáték volt. Lássa ahogy akarja. Majd alakul. Már csak azért se lenne jó ha mi ketten...mert az anyja rögtön kavarna. Nem akarom, hogy szar legyen neki e miatt a nő miatt. Mindenester az is biztos, hogy nem akarom megismerni.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 28, 2010 20:01:32 GMT 1
- Rendben alszom helyetted is holnap - mondtam kedvesen. - Hát elismerem tényleg jól jött a segítséged - mondtam kedvesen bár aszem a mai elszólásom után ismét rám száll mindenki de ezt inkább nem mondtam. - Hát legalább van valami hasznom - mondtam kedvesen. - De ti nem ültök le ? - kérdeztem mert kicsit zavart hogy így is mind2-en magasabbak voltak mint én ami persze természetes és most így még kisebbnek éreztem magam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 2, 2010 18:42:23 GMT 1
-Elnézést.-Mondtam Sayunak mert csörögni kezdett a telefonom. Odébb sétáltam, hogy Sayuék inkább ne halják amit beszélek. -Mivan már Kenji? '-Szarvan. Elkapták AJ-t és nem tudjuk hova vitték. -Bassza meg. Oké...szólj a többieknek találkozunk az EGE-nél.-Mondtam majd letettem a telefont. Visszasétáltam Sayuhoz és a fiúhoz. -Sajnálom..de sajnos közbe jött valami. Váratlan munka. Talán...beugrok ha hamar végzek. Jó bulizást.-Mondtam majd hívtam egy kocsit. Hazamentem, átöltöztem majd elingultam az EGE-be. //Bunkyō/Nippon Egészségügyi Iskola//
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 4, 2010 15:03:19 GMT 1
-Kár .... hát akkor szia ...várlak vagyis várunk- mondtam majd felálltam miután GD elment és Jörghőz sétáltam majd elkaptam kezét és a padhoz húztam. - Akkor is leülsz mert így kisebbségi érzésem van - mondtam halvány mosollyal. majd megszokásból vagy inkább csak azért mert kicsit fáradt voltam Jörgnek dőltem és az eget néztem. - Kezd kicsit hideg lenni .... á mikor lesz már nyár? - kérdeztem kedves mosollyal
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 20, 2010 16:13:18 GMT 1
Egy ideig nem szóltam semmit mivel rájöttem hogy megint túl gyerekes voltam hát sajnos sokszor fordul elő de most már tényleg komolyabban kellene viselkednem miközben ezen gondolkodtam észre vettem egy fiút pár ő még valószínűleg nem vett észre rögtön fel álltam. - Bocs Jörg de mennem kell ne haragudj - mondtam kedvesen majd elindultam de mielőtt kiértem volna a parkból a fiú észre vett. '- Sayu várj - mondta én pedig felé fordultam majd sóhajtottam. '- Reméltem hogy megtalállak.... bocs hogy köcsög voltam a telefonban de kicsit mérges lettem hogy el sem köszöntél - mondta kedvesen. - Sajnálom ... mondtam .... nem volt szép tőlem .... de te mit keresel itt ? - kérdeztem mivel elégé meglepődtem mikor észre vettem. '- Kérlek költözz haza ... ha anyád miatt jöttél ide elintézem hogy ne zaklasson ... - kezdte kedvesen de közbe vágtam. - Sajnálom John nem megyek ..... nem miatta jöttem ide ... - mondtam de közbe vágott. '- Tehát komolyan gondoltad a barátságot ? - kérdezte csalódottan. - Én már régóta elakartam mondani de tudod milyen vagyok nem szeretem volna haragba lenni veled ezért is nem akartam ezt az egészet mert féltem hogy elveszítem a legjobb barátomat - mondtam halkan. '- Értem - mondta lehangoltan. - Tényleg sajnálom - mondtam ősszintén. '- Viszont ahogy téged ismerlek már körül zsongtak a suliban mi ? .... egy ideig itt maraduk szal ha segítség kell itt vagyok ha persze még mindig a barátodnak tartasz ... már mint érted - mondta mosolyogva én pedig átöleltem persze szigoruan barátilag. - Naná a legjobbnak ne felejtsd ....am igazad van tényleg van pár ember aki zaklat- mondtam mosolyogva. - Ha már maradsz igazán fedezhetnél apám legalább nem nyírna ki - mondtam kedvesen majd elindultunk ki a parkból. // Szálloda //
|
|