|
Utcák
Oct 23, 2009 20:40:29 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 23, 2009 20:40:29 GMT 1
Mikzőben Satayu elmondta hogy érez Tatsuya elég szarul éreztem magam és most nem azért mert alapból rosszul voltam ha nem mert tudtam hogy így nem leszek képes kerülni őt.Nem tudtam mit válaszoljak persze hogy szeretem Tatsuyát de arra is figyelnem kellet amit Matsu mondott így csak magam elé nézte majd Satayura. - Persze hogy szeretem ... mindennél jobban - mondtam őszintén. - Satayu nem lehet mindent irányítani ... egy embernek lehetetlen ... főleg ha ennyire elfoglalt mint te - mondtam. - Kitha ? ... észre vettem ... ma küldött egy sms-t hogy találkozni akar de mikor kimentünk azt mondta hogy majd máskor elmondja elég idegesnek tűnt - mondtam halkan.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 20:45:44 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 20:45:44 GMT 1
-Ugyan már.. elfoglalt? Micsoda? Én nem lehetek elfoglalt. Nekem mindent bírnom kell.. hiszen úgy kéne viselkednem mint valami 30 éves faszinak..apám szerint...-Mondtam viccelődve és gúnyosan mosolyogva. -Úgyhogy én már felnőtt vagyok...-Mondtam megrántva a vállam. -Hmm... nem értem...lehet,hogy csak megjött neki vagy nemtom...-Mondtam mosolyogva. Persze csak palástolni akartam,hogy igen is van min aggodalmaskodnom. Nem kevés titok övezi az életem.Nem lenne jó ha kitudódnának.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 20:50:33 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 23, 2009 20:50:33 GMT 1
Közben megszólalt a telefonom és pont Kitha hívott felvettem és végig hallgattam közben kicsit távolabb mentem nem tudtam elhinni amit mondott egyszerűen nem hisz Satayu most is olyan kedves.Vissza sétáltam kicsit zavartan. ~ Mit tegyek .... rosszkor hívott ... kösz Kitha ~ gondoltam. - Lehet ... vagy csak történt vele valami otthon - mondtam mert nem igazán tudtam mit mondani közben Matsu hozzám sétált. '- Nem kéne mennünk ? - kérdezte. - Most hogy mondod - mondtam közben a földet néztem. ~ Még ha igaz is én sem vagyok egy szent .... miért kéne tőle tartanom ? ~ kérdeztem magamban és azzon gondolkodtam hogy rá kérdeztek de hamar letettem róla mivel nem akartam Kithát bajba sodorni.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 20:54:03 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 20:54:03 GMT 1
-Ekkor odajött hozzánk Ritsuko. -Szia Tsuki.-köszönt kedvesen. -Szia Ritsuko. -Otthagytad a bicskád a sikátorban.-mondta kedvesen majd odanyújtotta a bicskát Tsukinak. -Köszi.-mondta Tsuki mosolyogva,majd megpuszilta Ritsukot. -Ritsuko elpirult.-Most mennem kell.-mondta Ritsuko és elköszönt. ~Olyan helyes fiú.és szerintem én is tetszek neki különben a sikátorban nem csókolt volna meg.~-gondoltam,s a földet néztem. //Kávézó//
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 20:59:26 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 20:59:26 GMT 1
-Hát... akkor szia...-Mondtam Sacukynak. Ekkor egy fekete autó állt meg Sacukyék mögött az út testen. Lehúzódott az ablak és apám bámult rám pár nővel eggyüt. '-Fiam..te meg mit keresel itt ezekkel? Nah gyere.. hazamegyünk..mindjárt éjfél...Tya keres aggódik érted...-Mondta apám. -Óh remek... apa most nincs kedvem.. '-Miért nem limuzinnal jössz haza miért busszal?-Kérdezte apám. -Elküldtem a imóst mert tovább maradtam... '-A személyzet arra való,hogy várjon ránk..tudod bármit kérsz meg kell tenniük... -Jó akkor se akartam,hogy várjon... '-Kit érdekel.Na szállj be... -De én még... '-Ne kötekedj...felesleges...-Mondta apám.Végül is feltápászkodtam majd az autóhoz sétáltam. -Hát szia Sacuky...-Mondtam de többet nem is tudtam mondani berántottak a kocsiba és irány haza. Király. Persze le is baszott,hogy milyen a kezem.Egy sztár nem nézhet ki így.És azt is megkérdezte hol a felsőm.Inkább azt hazudtam,hogy kidobtam, minthogy odaadtam egy szegény kislánynak.Azonnal fejbe vágna,hogy mit pocsékolom a pénzem ingyenélőkre.Miután hazaértünk bedőltem az ágyamba és szunyáltam.Semmihez nem volt erőm.Még Tyahoz sem.Ez azért ritka dolog.Az ilyesmihez általában mindig van kedvem. //Iskola/Iskolakert//
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 21:05:44 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 23, 2009 21:05:44 GMT 1
Miután elment Satayu Matsu hozzám fordult. - Igazad volt .. de ne kérd tőlem hogy kerüljem Tatsuyát - mondta elég lehangoltan. '- Figyelj nem hiszem hogy jó ötlet lenne a közelükben lenned - be sem fejezte rögtön a szavába vágtam. - Nekem és Takedának is elnézed ? ... neki mért nem ?! .... mitől vagy benne biztos .... ennyi erővel kerüljetek engem is - mondtam dühösen majd elakartam menni de Matsu vissza rántott én pedig kis híján a földre estem ezen elégé meglepődőt és épp hogy elkapott. '- Mondtam hogy nem vagy jól - mondta. - Mit érdekel az téged - mondtam kicsit elkeseredve '- Most komolyan azt hiszed direkt csinálom ezt ? .... szerinted én attól boldog leszek ha szomorúságot okozok neked ? ... Tudom hogy szereted Tatsuyát csak kérlek figyelj - mondta aszem kicsit ismét kezdetem elfelejteni dolgokat. - Matsu - mondtam halkan majd átöleltem és ami elég meglepő volt hogy meg is csókoltam. - Hmm... nem jössz el velem ? - kérdeztem szórakozottan Matsu nem igazán értette mi ütött belém. '- Jól vagy ? - kérdezte aggódva. - Soha jobban - mondtam nevetve majd a többekhez sétáltam. - Taiki hogy vagy ? - kérdeztem mosolyogva közben elég furcsán viselkedtem mint aki kiakarna kezdeni velük de Matsu magával húzott. '- Sacuky .... figyelj .... mi a frászt csinálsz ? - kérdezte. - Mi a baj ? - kérdeztem majd ismét megcsókoltam ezútán a földre rogytam zokogva. '- Mi ? .... nem értelek - mondta. - Nem tudom ... nem tudom miért csináltam ... ne haragudj - mondtam halkan. '- Történt veled valami ? - kérdezte aggódva. - Mióta elütött az autó néha nem tudom mit csinálok - mondtam halkan. '- Miért nem mondtad ? - kérdezte egyre nagyobb aggódalommal. - mert nem tudtam mit tegyek .... azt hittem elmúlik de nem - mondtam majd hirtelen el rohantam.- // Kávézó//
|
|
|
Utcák
Oct 24, 2009 15:07:41 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 24, 2009 15:07:41 GMT 1
-Megláttam az utcán Sacukyt ahogy utánam jön. -Mit akarsz tőlem.Nem vertél még eleget?-kérdeztem dühösen,nem vártam meg mit válaszol,inkább tovább futottam.
|
|
|
Utcák
Oct 24, 2009 15:11:26 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 24, 2009 15:11:26 GMT 1
A kezem elégé fájt és vérzett. - Tsuki várj ... kérek - mondtam majd elkaptam a karját. - Nem akartam ... nem tudom mi van velem - mondtam zokogva. ~ Miért támadtam rá ? .... miért ? ~ kérdeztem magamban közben Matsuék is utol értek és hirtelen elrántott Tsukitól valószínű azt hitte még mindig nem vagyok magamnál. - Sajnálom - mondtam halkan.
|
|
|
Utcák
Oct 24, 2009 15:19:09 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 24, 2009 15:19:09 GMT 1
-Sajnálhatod is.-mondtam utálatosan.viszonozva a múltkori utálatosságát. -Én sem tudom mi van veled manapság de azt tudom, hogy nem vagy normális.-miközben beszéltem nem néztem Sacukyra. -Ha végre normálisabb leszel majd akkor talán beszélek veled.
-Ekkor rá néztem,arcom tiszta vér volt.A rémisztő látványra elengedte a kezem és nem szólt hozzám,én pedig tovább mentem az utcán. //Adachi állomás//
|
|
|
Utcák
Oct 24, 2009 15:24:57 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 24, 2009 15:24:57 GMT 1
- Sajnálom - ismételgettem halkan és észre sem vettem hogy hogy Matsu hozzám beszél. '- Sacuky hallasz ? - elég sokszor ismételgette mire reagáltam rá. - Matsu mi lesz ha következőleg Tatsuyával csinálom ugyan ezt ? .... mi lesz ha az össze barátommal ezt teszem .... - kérdeztem zokogva persze MAstu rögtön közbe szólt. '- Nem lesz következő - próbált lenyugtatni. - Remélem - mondtam halkan majd Matsura néztem. - Haza megyek ... kérlek ne haragudjatok rám. '- Ugyan hugi miért haragudnánk ? -kérdezte kedvesen. // Állomás //
|
|
|
Utcák
Oct 26, 2009 17:40:43 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 17:40:43 GMT 1
-Mikor kimentem az utcára folyton csak két dolog járt a fejemben: ~Annyira vártam a bált és most ez a 4 ember tönkreteszi.De vajon hogy került Hariki a Parkba?~-töprengtem, s elkezdtem sírni.
|
|
|
Utcák
Oct 26, 2009 17:47:28 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 26, 2009 17:47:28 GMT 1
Mikor az utcára siettem anyám utánam jött. - Shin ... hallgas meg !- mondta de engem egyátalán nem érdekelt de azért megálltam. - Igen ? .. miért hallgasalak meg ? ... hogy ismét õt védd ?! nyisd már ki a szemed ! .. ez az alak egy ... á hagyjuk hiába mondok bármit ... csak engem hagyjatok végre békén.- mondtam dühösen majd tovább sétáltam elég idegesen közben észre vettem egy lányt velem szembe sétálni. - Szia....Mi a baj ? - kérdeztem a szokásos kedvességgel hát igen ha dühös is vagyok azt álltalában nem mutatom ki idegenek elõtt.
|
|
|
Utcák
Oct 26, 2009 17:56:49 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 17:56:49 GMT 1
-Tulajdonképp annyi,hogy Tya barátja GD belelökött a sárba a bálon a 25.000 yen értékű ruhámban.Ráadásul mindenki előtt leégetett.És nem tudok vissza menni mert nincs jó ruhám.Ez volt az egyetlen.
|
|
|
Utcák
Oct 26, 2009 18:01:58 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 26, 2009 18:01:58 GMT 1
- Tényleg ma van a bál - mondtam kicsit meglepõdve bár nem csoda hisze elég sokat hiányoztam. - Hát ez tényleg nem túl jó ... melyik osztályba jársz ? - kérdeztem kedvesen közben azon gondolkodtam hogy mit tudnánk csinálni hogy a lány eljusson a bálba és eszembe is jutott egy ötlet. - Amit mondok ne értsd félre ... ha akarod gyereát hozzám nálam van pár ruha Ryou biztos szívesen segít- mondtam mosolyogva persze reméltem hogy nem néz egy perverz alakna.
|
|
|
Utcák
Oct 26, 2009 18:08:24 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 18:08:24 GMT 1
A 11/F-be járok.Amúgy szerintem nem lesz baj ha felmegyek. Legalábbis ajánlom neked.-Mondtam nevetve.
|
|