|
Utcák
Aug 23, 2009 19:27:06 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 19:27:06 GMT 1
Utcák
|
|
|
Utcák
Sept 23, 2009 16:48:01 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 16:48:01 GMT 1
Tomoyoval az utcán sétáltunk már egy ideje nem is igazán szóltunk egymáshoz nekem nem volt semmi mondandóm Tomoyam meg valószínű elégé megsértődőt. Egy elég elhagyatott részen sétáltunk és már kezdett sötétedni. Ekkor pár alak sétált felénk és megálltak előtünk. '- Sziasztok - mondta az egyik de a hangján hallani lehetett hogy részeg nem szóltam semmit elkaptam Tomoyo karját majd félre löktem őket az útból de Tomoyot sikerült vissza rántaniuk. '- Hova hova ? - kérdezték majd ismét elém álltak. - Semmi közöd hozzá - mondtam ridegen. '- De harapos vagy kiscicám - mondta az egyik majd közelebb lépet. Hirtelen elgáncsoltam azt aki elkapta Tomoyát. - Tomoyo fuss ! - mondtam hangosan.Tomoyo gyors elfutott. '- Ez hiba volt most egydül maradtál - mondta az egyik közben elővett egy kést. - Nekem pont így jó - mondtam majd hirtelen gyomorszájba rugtam az előttem álló fickót és a ksét ami a földre esett felvettem majd a mögötem lévőt pedig hasba szúrtam. - Hozzá szoktam hogy rám támadnak szóval nem leptetek meg - mondtam egyszerűen. a másik 2 fickó egyszerre támadtak de mivel elég részegek voltak ők is simán elugrottam előlük és ők a földön kötöttek ki. '- Ki a frász vagy - kérdezte az 5. miközbe felsegitette a leszúrt társát. - Kiyoko Nakamura vagyok - mondtam egyszerűen. '- Kiyoko ? .... csak nem ... - a fickó hirtelen rám támadt Tomoyo pont ekkor jött vissza de mire megszólalhatott volna a fickó aki rám támadt a földre esett eszmélezlenül. - Kár volt vissza jönnöd Tomoyo - mondtam halkan erre ő elfutott. // Iskola / E tantermek //
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 19:22:19 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 19:22:19 GMT 1
-Tsuki egy sötét sikátorba tévedt és próbált onnan kimenni.Ilyesztő hely volt. Egyszer csak nagy koppanást hallott.Egy vele egyidős fiút akartak szétverni a sikátorba 5-en. Tsuki elbújt az egyik konténer mögé. A fiút épp oldalba rúgták.Tsuki ezt nem bírta nézni és kiugrott a konténer mögül majd elindul feléjük,s közben rájuk kiáltott:-Ti szemetek!Haggyátok békén!Öten támadtok egy emberre?!! -S közben előrántotta a bicskáját.A banda otthagyta a fiút és elindultak Tsuki felé. -Mit beszélsz kisanyám.Menj innen ha jót akarsz!! -Tsuki nem ment el ezért rá támadtak mind az öten. Tsuki az egyiket gyomron a másikat szíven a harmadikat tüdőn a negyediket hason szúrta.Végül a bandavezér elkapta Tsuki lábát mikor rúgni akarta.Tsuki elesett a lába és a szoknyája tiszta vér volt .Tsuki szájba rúgta a vezért.Erre ő elterült Tsuki elvágta a torkát.Malyd odasietett a fiúhoz aki a földön hentergett.-Jól vagy? -kérdezte Tsuki és felsegítette a fiút. -Jól.-felelte a fiú. -Mi a neved? -Tsuki Itazura.-felelte Tsuki.-És a tied? -Ritsuko Takashi.-felelte a fiú. -Nos Tsuki...Köszönöm ,hogy megmentettél. Ha te nem segítesz engem megölnek.-Legközelebb vigyázz magadra.-mondta neki Tsuki. ,-Szeretném neked meghálálni.-Mondta Ritsuko. -Ezzel megcsókolta Tsukit és elmenni készült. -Várj!-mondta Tsuki. -Ezzel ő is megcsókolta Ritsukót,malyd mindketten más-más irányba mentek. -Tsuki végül rátalált Sacukyra. És odament hozzá. -Szia. -köszönt neki kedvesen elfelejtve a múltkori incidenst.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 19:23:39 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 23, 2009 19:23:39 GMT 1
Ahogy az utcára léptem páran követni kezdtek de az egyik elágazonál el is tűntek vagyis azt hittem de nem álltam meg inkább még jobban siettem főleg azért mert egy elég sötét szakaszra értem. Hirtelen elém lépet valaki és lefogott majd a falhoz szorított. ~ Basszus csabdába sétáltam ~ gondoltam miközben próbáltam szabadulni de a férfi még erősebben fogott közben megjelentek még páran. '- Nem volt bölcs dolog egyedül erre jönnöd - mondta nevetve majd megcsókolt ekkor tényleg feldühített és sikerült elég "rossz" helyen megrúgnom így elengedett a többiek pedig dühösen indultak felém. - gyertek csak - mondtam mosolyogva de hirtelen megálltak engem pedig elégé megijesztettek mivel valaki a vállamra tette a kezét és páran elém sétáltam '- Örülök hogy ismét láttak Kiyo - mondta kedvesen Matsumoto majd ő is elém sétált. '- Remélem kiélveztétek a vágyaitokat .....kár hogy pont a vezetőnkkel húzatok újjat - mondta komolyan erre a másik banda elrohant de azt az alakot aki lesmárolt Matsumoto elkapta. '- Na válaszolj .. jól szórakoztál ? - kérdezte dühösen majd erősen egy kocsinak lökte és ököllel ütni kezdte én pedig oda rohantam és lefogtam. - Fejezd be ! ... kérlek ! .... köszönöm .... és sajnálom .... ne haragudj ... ne haragudjatok .... nem voltam jó vezető - mondtam szomorúan Matsu elengedte a férfit majd átölelt. '- Ugyan hugi .... ilyen bárkivel megesik ... nem vagy rossz vezető ... nekünk nem kell jobb - mondta kedvesen és ezzel a többiek is egyet értettek. '- Mellesleg örülnék ha távol maradnál GD-éktől .... elég gyanús - mondta ekkor hirtelen ránéztem. - Miért ? - kérdeztem. '- Elég sok rejtély van körülötte .... nem rég hallottam teljesen megbízható forrásból - mondta majd folytatta. '- És nem ártana ha Tatsuyától is távol maradnál - mondta. - De miért ? .. Tatsuya biztos nem csinált semmit ... nem értem miért kéne távol maradnom tőle?! - mondtam majd távol mentem Matsumototól. '- GD rokona igaz ? .... honnan veszed hogy ő nincs ebben benne ? ... ha ? ... Sacuky csak jót akarok ... de te döntöd el - mondta és ezen meglepődtem persze nem azon amit mondott hanem ahogy hívott. - Honnan tudod hogy itt így hívnak ? - kérdeztem. '- Onnan ahonnan azt is hogy itt vagy ... Takeda mondta el - mondta. - Takeda ?! ... Ti .... szóba álltok vele ?! .... ő egy gyilkos ! - mondtam dühösen. '- Sacuky ne felejtsd el hogy lehet hogy átvert Takeda de te sem voltál túl kedves vele .... és a gyilkos szó nem csak rá illik - mondta. - Az nem direkt volt ... én nem akartam - mondtam halkan. '- Honnan tudod hogy ő direkt tette ? .... nem tudhata hogy Tomoyo ott van ... és ha Tomoyo még oda fért hogy vissza lökjön te sem estél volna le nem ? - kérdete Matsu . - Én .... nem .. tudom - mondtam halkan. '- Segíteni fogunk .... hétfőtől én és még 2-en megyünk a Kuroi Gakkoba - mondta kedvesen. - De én nem tudom elkerülni - mondtam miközben a földet néztem. '- ezért vagyunk itt - mondta kedvesen. Matsumoto mindig úgy bánt velem mint ha a huga lennék bár ezt a többiekről is elmondhatom mindig is úgy éreztem mintha egy család lennénk ez az ami a legjobban hiányzott mióta Tokiba jöttem. Még ma sem értem miért akarták hogy én legyek a veztőjük hisz Matsu sokkal jobb mint én valaha is lehetek én mindig csak hátráltattam őket még akkor is ha a sok harc során én is megtanultam megvédeni magam de mindig úgy éreztem hogy Matsumoto jobb lenne vezérnek de ahányszor felajánlottam ő mosolyogva elutasította vitathatatlan hogy ő volt a legjobb közülünk kivételesen jól tudott harcolni noha nem járt semmi félre tanfolyamra az utca elégé megedzette és ha akarta volna még az iskolába is kitűnő lett volna de ő sosem hajtott erre . A szülei meghaltak így a húgával élt akit mindennél jobban szeretett de egyik nap mikor elküldte boltba a húgát megölték, a boltot kirabolták és az egyik rabló túsznak használta csak hogy a pisztoly elsült és a húga meghalt.Sokszor mondta hogy hasonlítok a húgára de én nem így gondoltam a húga csoda szép volt és ahogy mesélt róla én rájöttem soha nem lehetek olyan mint ő valaha is volt és ez kicsit elkeserített hisz ő kedves volt és mindenkire oda figyelt. Ahogy az utcán sétáltunk hirtelen szédülni kezdtem és köhögve a földre rogytam a többiek rögtön vissza fordultak Matsumoto legugolt mellé. '- Sacuky lázas - mondta aggodva. - Tegnap ... biztos azért mert tegnap elég sokáig voltam a viharban - mondtam köhögve Matsu felsegített. '- Elviszlek orvoshoz - mondta komolyan.
- Nyugi semmi bajom - mondtam nem épp meggyőzően. '- Na csit - mondta mosolyogva közben észre vettem Tsukit. - Szia Tsuki - köszöntem kedvesen. - Matsu jól vagyok nyugodtan elengedhetsz - mondtam kedvesen Matsu kelletlenül engedett el. '- Csak állj meg a lábadon jó ? - kérdezte aggódva. - Nyugi semmi baj - mondtam kedvesen majd Tsukihoz sétáltam. - Hogy vagy ? . - kérdeztem kicsit aggodva mikor észre vettem hogy a ruhája véres .Nem látszott de elég rosszul voltam.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 19:24:24 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 19:24:24 GMT 1
A fiú Tsukit nézni és készül megcsókolni őt. Attachments:
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 19:26:36 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 19:26:36 GMT 1
-Jól vagyok. És te?-kérdezte Tsuki kedvesen.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 19:31:30 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 23, 2009 19:31:30 GMT 1
Kedvesen Tsukira mosolyogtam de kicsit ismét megszédültem és Tsukinak estem Matsu rögtön hozzám lépet. - Jól vagyok - mondtam kedvesen. '- Örülnék ha elmennél orvoshoz ... elkísérlek - mondta aggodva. - Ugyan ... csak megbotlottam valamiben - mondtam nevetve. ~ Hogy lehetem ilyen hülye hogy órákig a zuhogó essőn sétálok ? ~ kérdeztem magamban. - Ne haragudj hogy bunkó voltam veled - mondtam halkan Tsukinak.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 19:38:50 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 19:38:50 GMT 1
-Nem haragszom.Mondta Tsuki kedvesen.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 19:42:58 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 23, 2009 19:42:58 GMT 1
- Tsuki .. nincs kedved sétálni ? - kérdeztem kedvesen. '-De - Matsu nem tudta befejezni amit elkezdett mert a szája elé tettem az egyik ujjam mard rá mosolyogtam. - Jól vagyok bátyus - mondtam kicsit gyerekesen Matsu megrázta a fejét mosolyogva. '- De ha valami baj van rögtön szólj - mondta kedvesen közben a többiek is oda sétáltak hozzánk. - Tényleg ... Tsuki .... kérlek ne mond el senkinek hogy ma itt találkoztunk- mondtam.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 19:47:28 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 19:47:28 GMT 1
-Rendben.-mondtam Sacukynak. -Tőlem mehetünk sétálni.-mondta és elővett egy fekete esernyőt.Sacuky és maga fölé tartotta,malyd megkérdezte: -Indulhatunk?
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 20:04:03 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 20:04:03 GMT 1
Miután elsétáltam egy darabig megláttam egy szétázott kislányt egy kapualjban. Elmosolyodtam majd leguggoltam hozzá. -Mi van pajtás? Szar ez a nap...ugye...-Mondtam neki de amint hozzáértem erős fájdalom hasított a tenyerembe. Hát persze tiszta seb volt. A kislányra mosolyogtam. -Hol az anyukád?-Kérdeztem tőle. '-Meghalt...a nővérem kórházban van..hozzá megyek..meglátogatom őt...-Mondta a kislány.Látszott rajta,hogy szegények még is vidám volt. Koszos volt az arca és egyszerű ruhában volt. A pénz nem boldogít... ezt már régóta tudom.A zsebembe túrtam majd odaadtam az összes nálam lévő pénzt a kislánynak. -Az enyém is... hiányzik...-Mondtam halkan és az égre néztem. A hűs esőcseppek jól estek ahogy az arcomra hullottak. Levettem a pulcsimat és odaadtam a kislánynak -Siess...meg ne fázz...-Mondtam neki. A felsőm még a térdénél is lejjebb ért. Mosolyogva meghajolt és futni kezdett. Én a hajamba túrtam az esőtől mindig olyan édes kis fiúsan kócos lett. Ahogy általában a lányok megfogalmazzák. Leültem egy buszmegállóba és a hátamat a hideg üveglapnak döntöttem. Elővettem a zsebkendőmet és megtisztítottam a sebeimet.Majd rágyújtottam. Egy pocsolyában megpillantottam a hold tükörképét. És valahogy az anyukám mosolya jutott róla eszembe. Olyan tiszta és szép mosolya volt.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 20:10:25 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 23, 2009 20:10:25 GMT 1
- Persze nyugi ... szólok ... de nem lesz semmi - mondtam kedvesen de láttam hogy nem hisz nekem főleg hogy kicsit neki dőltem mievl en voltam jól. - Mellesleg én döntöm el mit szeretnék igaz ? ... szóval akkor ezt ne kérésnek vedd ... menjünk Tsuki- mondtam kedvesen majd elindultam az utcán. '- Bocs Sacuky de így nem hagyam hogy egyedül menj a barátnőddel. - mondta majd utánunk indult és a többiek is. - Örülök hogy ilyen kedvsek vagytok de .... na jó menjünk - mondtam kedvesen majd tovább sétáltunk pont egy busz megálló előtt ahol észre vettem GD-t - Szia Satayu - köszöntem neki kedvesen persze most jutott eszembe hogy kerülnöm kéne Matsu rögtön el is húzott. '- Ha sokat fecsegsz soha nem érünk haza - mondta Matsu. - Ö igaz - mondtam halkan. ~ Miért kell nekem kerülnöm ? .... hülyeség az egész ~ gondoltam majd elhúztam a kezem Matsutól. - De ráérünk - mondtam határozottan. '-Ahogy akarod - mondta végül. - Hogy vagytok ? - kérdeztem.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 20:14:11 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 20:14:11 GMT 1
Amikor valaki a pocsolyába lépett és megszólalt felnéztem rá. Kifújtam a füstöt majd elpöcköltem a cigarettámat. felnéztem Sacukyra és a szemébe néztem. -Szerinted?-Kérdeztem keserű mosollyal. -Királyul...-Mondtam cinikusan. -Tya már biztos keres...ideges...de nem akarom látni...-Mondtam megrántva a vállam...-Mondtam Sacukynak.Vagy talán csak magamnak. Megfordítottam a jobb kezem és a tenyeremet néztem. Egy kicsit még vérzett.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 20:20:02 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 23, 2009 20:20:02 GMT 1
- Mi történt ? - kérdeztem aggódva majd oda sétáltam Satayuhoz. - Nem kellene orvoshoz menned ? .... elég csúnyán elvágtad vagy nem tudom mit csináltál - mondtam halkan. - Kérlek ..... ne haragudj .... az iskolában ... én nem akartam megint veszekedni veled - mondtam halkan Matsu közben figyelt de nem szólt semmit ahogy a többiek sem.
|
|
|
Utcák
Oct 23, 2009 20:30:12 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 20:30:12 GMT 1
-Verekedtem...mint mindig...-Mondtam halvány mosollyal. -Valahogy mindig rámtalálnak az ilyen szétverlek kicsi sztárocska címszó alatt élő emberek...-Mondtam megrántva a vállam. -Nem vészes... volt már rosszabb is...egyébként is az én hibám volt...talán ha nem veszem el tőle anno Kithat... Kitha még most is boldog..a csávó meg normális maradt volna és nem ülne sitten minden fél évben... -Semmi...az én hibám volt... csak..amikor apám megjelenik és hatalmaskodik felettem... és ha merek visszaszólni neki...akkor jaj nekem ha hazaértem...-Mondtam megrázva a fejem.Sacuky szemébe néztem majd rámosolyogtam. -Ugye tudod,hogy Tatsuya nagyon szeret téged? Mióta látott rólad áradozott... minden este felhívott vagy ha találkoztunk..nem lakunk messze egymástól..az a lány a metrón..mindig ezt mondta..és rájöttem,hogy te vagy az...mikor kimentünk a bandával a Katsushika állomáshoz csak kíváncsi voltam arra e jársz haza..nem tudtam,hogy Kage is ott lesz és elkezdi szapulni az anyámat..vagy,hogy a lányok vérszemet kapnak és rátámadnak Kithara...azt hiszem..nem tudom a kezemben tartani a dolgokat...de az a lényeg,hogy mondtam neki,hogy ha már úgy is sulit akar váltani jöjjön az enyémbe..és bingó..tényleg te voltál az a lány a metróból...-Mondtam. -Nagyon szeret téged...ha te nem szereted...akkor most mond meg neki mert én leszek a lelki szemetese de amíg nincs jobban beléd habarodva addig szólj...majd én..elintézem...-Mondtam a végét a jól megszokott mondat ként.Mindent mindig GD intéz el. Mindenkinek a szerelmi életét.Haver csináld már meg ezt meg azt a kedvemért. Vajon nekem mikor csinál meg valaki akármit is csak baráti szívességből.Barát... barát..eléggé ködös fogalom számomra. -Lehet egy kérdésem? Nem vetted észre,hogy valami fura Kithaban? Mintha kerülne engem... de nem tudom miért...mintha valami olyasmit tudna ami égbe kiáltó dolog lenne... fogalmam sincs mit fantáziál...
|
|