|
Utcák
Aug 23, 2009 19:32:27 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 19:32:27 GMT 1
Utcák
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 16:53:51 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 18, 2009 16:53:51 GMT 1
Egyre sötétebb lett és egyre hidegebb is az esőt már felváltotta a lágy havazás és egyre jegesebbek lettek az utak pár gyerek futott el mellettünk és az úton csúszkáltak. - Cho neked nem kellene már haza menned ? - kérdeztem kedvesen majd észre vettem Ryout a barátjával csak ültek egymás mellet egy padon és nem szólt egyikük sem a másikhoz Chot magammal húztam az egyik kisebb épület mögé ahonnan mindent jól lehet hallani persze a semmiből sok mindent nem lehetett hallani szóval pár percig csak a néma csendet hallgattuk majd Ryou végre megszólalt. - De miért ? .... én ... szeretlek - kérdezte Ryou a fiútól. - Te is tudod hogy nekem ehhez egyátalán nincs kedvem .... és jobb szeretek szabad lenni nem fogom magam elkötelezni miattad - mondta nem sok érzelemmel ami érzelem volt a hangjában az is csak utálat volt. - De nem kell elkötelezned magad ... csak ne mond ezt ... miért változtál meg ?! ... régen sosem voltál ilyen velem .... annyi mindent terveztünk te pedig ennyivel lezárod ?! - kérdezte dühösen Ryou erre viszont rögtön oda siettem mivel észre vettem hogy a fiú elég sunyin viselkedik vele és jól is sejtettem mit tervez már mind2-en felálltak én pedig a földre löktem és elejtett egy kést Ryou ledöbbenve nézet rá. - Ezt nagyon rosszul tetted Shin - mondta majd felvette a kést a földről. - Te .... komolyan .... megakartál ölni ? - kérdezte kicsit sokkosan Ryou. - Szerintem ez nyilvánvaló volt kiscicám - mondta a fiú cinikusan. - Neked elment az eszed - mondtam komolyan közben szirénázás törte meg a csendet a fiú pedig dühösen nézett rám. - Te hívtad a rendőröket ?! - kérdezte dühösen. - Szerintem ez nyilvánvaló nem ? - kérdeztem úgy ahogy az előbb ő tette. - Ez nem fogod megúszni ... csak találjalak meg ! - mondta a fiú majd elrohant persze rossz irányba mivel ott már rendőrök várták és el is kapták. - Mikor hívtad őket ?! ... ha most akkor nem értek volna ide ! - kérdezte dühösen. - Szerinted csak úgy unalomból sétálgattam ? ... Jó kapcsolataim vannak ..... és arra számíthatsz hogy soha többé nem engednek el - mondtam ridegen majd magamhoz húztam Ryout és a rendőr kocsihoz vezettem ahol egy rendőr állt. - Ryou kérlek őszintén válaszolj nekik .... nem szeretném hogy ez folytatódjon .... otthon megvárlak - mondtam kedvesen miközben a rendőr kinyitotta az ajtót és Ryou beült majd elmentek én pedig vissza sétáltam Chohoz és átöleltem. - Kösz mindent - mondtam neki kedvesen majd megcsókoltam. - Ezzel aszem tartoztam .... mivel múltkor elhúzódtam és nem szeretek adós lenni - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 17:13:46 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 18, 2009 17:13:46 GMT 1
-Nem hiszem hogy mennem kéne.-mondtam kedvesen ekkor Shin behúzott egy kis épület mögé amin kicsit meglepődtem.Meg Ryouék beszélgetésén és persze azon is mikor a fiú elejtette a kést,de mikor elkapták a rendőrök megnyugodtam.Az hogy Shin átölelt és megcsókolt váratlanul ért,de jól esett.-Volt rá okod hogy elhúzódj -mondtam kedvesen.-Ez jól esett.-mondtam mosolyogva. -Mondtam hogy Ryou jól lesz.-mondtam kedvesen.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 17:31:11 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 18, 2009 17:31:11 GMT 1
Kedvesen Chora mosolyogtam. - Igen meg lett de nem sokon múlt - mondtam kedvesen. A hó egyre jobban esett és az eddig kopasz fákra már vékony hóréteg került. Mi az egyik lámpa oszlop melletti fánál álltunk. - Milyen gyönyörű ahogy a lámpa megvilágítja a hópelyheket ... majd nem olyan mint tavasszal mikor a virág szirmok hullanak a cseresznye fáról és a lágy napsugár megvilágitja - mondtam halkan.Mikor Ninával voltam sokszor néztünk a lehulló virágokat és ez most kicsit olyan volt bár soha nem beszéltem arról hogy hiányzik de aszem ez csak természetes közben kicsit jobban magamhoz öleltem Chot. - Gondolom Ryou elmondta igaz ? .... sajnálom én csak nem akarok ismét olyan lenni és valakit ismét a halálba kergetni - mondtam halkan majd a kezemet Cho hajára tettem és lekotortam róla a havat majd óvatosan megsimogattam az arcát. - Annyira hasonlítasz rá - mondtam halkan majd a fához toltam gyengéden Chot és ismét megcsókoltam.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 17:36:32 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 18, 2009 17:36:32 GMT 1
-Igen.Gyönyörű.-mondtam halkan de kedvesen utána Shin megcsókolt. -Ezt miért kaptam?-kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 17:47:03 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 18, 2009 17:47:03 GMT 1
- Kicsit elragadtattam magam ne haragudj - mondtam kedvesen. ~ Na én is tudok ... nem akarok ismét olyan lenni mint régen és még is ugyan azt csinálok - sóhajtottam majd elengedtem Chot közben pár gyere hógolyózott a közelben és az egyok hógolyó Cho felé szálltak akit hirtelen elhúztam onnan de mivel a föld elégé csúszott hátra estem és magamra rántottam Chot. - Jaj ne haragudj - mondtam nevetve közben 2 kisgyerek oda futott hozzánk. - Jól vannak ? - kérdezte az egyik. - Bocsánat - mondta a másik. - Semmi baj - mondtam kedvesen a két kisgyerek pedig elfutott tovább játszani.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 17:51:31 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 18, 2009 17:51:31 GMT 1
Mikor még a földön feküdtünk megcsókoltam Shint aztán felálltam. -Nem haragszom.-mondtam kedvesen.-Te ne haragudj emiatt. -mondtam a csókra célozva,közben eléggé fáztam és kirázott a hideg.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 18:01:52 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 18, 2009 18:01:52 GMT 1
-Nem szoktam ilyenért haragudni - mondtam mosolyogva majd felálltam én is és leporoltam magam. - Nekem viszont haza kell mennem ... de ha ... akarsz átjöhetsz - mondtam kedvesen persze tudtam hogy ez nem épp jó ötlet mivel inkább el kellene kerülnöm Chot mivel elégé felkeltette az érdeklődésemet és félő hogy ismét elölről kezdem amit régen pláne hogy nem rég még Kithának mondtam hogy fontos nekem.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 18:06:35 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 18, 2009 18:06:35 GMT 1
-Oké.Szia.-mondtam kedvesen Shinnek. -Szerintem nem lenne baj ha felmegyek de biztos nem zavarok? -kérdeztem kedvesen.-és...Kitha nem haragszik??-kérdeztem,mert úgy gondoltam hogy a barátnője.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 18:20:11 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 18, 2009 18:20:11 GMT 1
- Ugyan mi baj lehetne? - kérdeztem kedvesen bár ez elég hülye kérdés volt részemről közelebb sétáltam Chohoz majd elég közel hajoltam hozzá. - Kitha nem a barátnőm - mondtam kedvesen majd majd még közelebb hajoltam Chohoz és halványan elmosolyodtam és hátrébb léptem tőle. - Nem zavarsz - mondtam kedvesen.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 18:30:03 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 18, 2009 18:30:03 GMT 1
-Én azt hittem hogy..-mondtam,de be is fejeztem a mondatom. -Akkor szerintem nem baj ha elmegyek veled.-mondtam kedvesen. -Csak hajnali 6-ra haza kell mennem de gondolom addig nem leszünk ott.-mondtam nevetve.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 18:41:41 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 18, 2009 18:41:41 GMT 1
- Felőlem maradhatsz addig... vigyázz el ne csússz - mondtam kedvesen. - Tényleg eszedbe jutott már mi volt a bálon ? - kérdeztem majd elindultunk az utcán.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 18:46:38 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 18, 2009 18:46:38 GMT 1
-Oké.Majd vigyázok.De te is vigyázz-mondtam kedvesen. -Nos kezd részletenként beugrani.Például addig már eljutottam,hogy te oda jössz hozzánk,de...ezeket mindig álmodom szóval nem igazán hiszem hogy így volt.-mondtam kedvesen.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 19:12:59 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 18, 2009 19:12:59 GMT 1
- Nem csalk álom volt mert mikor már tényleg elég bunkó voltál velük oda mentem - mondtam kedvesen miközben sétáltunk. - Nem fázol ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Utcák
Nov 18, 2009 19:55:07 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 18, 2009 19:55:07 GMT 1
-Hát igen.Sajnálom.-mondtam kedvesen. -De. Egy kicsit fázok.-mondtam mosolyogva.
|
|