|
Utcák
Feb 21, 2010 16:01:43 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 21, 2010 16:01:43 GMT 1
Amint Ayaka elaludt én leléptem most sem öltöztem túl bár a vihar még mindig elégé tombolt és már elég sötét is volt kint de egyszerűen nem bírtam bent maradni a házban bár tudtam ha ezt Ayaka megtudj akinyír de igazából talán még örültem is volna neki. Az utca teljesen elhagyatott volt csak pár kocsi járt az utakon is a lámák fénye tompán villágitotta be az utcákat rendes esetben inkább a házban maradtam volna mert hát ki az a hülye aki ilyenkor kint sétál ráadásul még kabátott sem vesz fel nos igen hajlamos vagyok a hülyeségekre. A kezem elégé fájt még mindig de nem is bántam legalább elvonta egy kicsit a figyelmem a többi dologról.
|
|
|
Utcák
Feb 21, 2010 16:56:01 GMT 1
Post by sora on Feb 21, 2010 16:56:01 GMT 1
Az utcán megláttam Sacukyt , Tatsuya volt (vagy esetleg mostani?) barátnőjét. Oda mentem hozzá , és kedvesen szóltam hozzá: - Szia Sacuky... Hogy vagy?- kérdeztem mosolyogva. Reméltem kiszedek belőle 1-2 dolgot.
|
|
|
Utcák
Feb 21, 2010 16:59:45 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 21, 2010 16:59:45 GMT 1
Az idegenre néztem kissé szédültem már nem is tudtam hogy mi miatt vagyok rosszul bár ez nem is érdekel sokkal inkább az kénysztette erre az egészre hogy egyfolytában csak a jelenlegi helyzetre tudtam gondolni Tatsuja többé nem hisz nekem és örökre elveszítettem ráadásul még terhes is vagyok tőle de nem tarthatom meg semmi kép nem is akarnám főleg mert azzal tönkre tenném az ő életét is és csak azért fogadtam meg amit mondott mert ezt nem akarom bár lehet nem sokat segítek azzal hogy ilyen időben itt kint mászkálok de valahogy nem birtam ezzel az egészel megbékélni. - Honnan tudod kivagyok ? - kérdeztem halkan a kérdésre még nem válaszoltam csak ezútán. - Semmi bajom teljesen jól vagyok - mondtam hallkan bár nem épp úgy néztem ki.
|
|
|
Utcák
Feb 21, 2010 17:02:54 GMT 1
Post by sora on Feb 21, 2010 17:02:54 GMT 1
- új diák vagyok az iskolátokban , de mindenkit ismerek. Mi a helyzet Tatsuyával?- kérdeztem ekkor észre vettem , hogy nem igazán van jól. - Nem úgy nézel ki , mint aki jól van .- mondtam , és észre vettem valamit a hasán. - Hm... - mondtam , és a hasát néztem.
|
|
|
Utcák
Feb 21, 2010 17:14:11 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 21, 2010 17:14:11 GMT 1
Mivel Tatsuya azt mondta szinleljünk így nem akartam elmodani az igazságot. - Minden rendben van vele - mondtam de közben elcsuklot a hangom nem akartam rágondolni sem mert fájt rágondolni a földte néztem örültem hogy esik az eső mert nem igazán tudtam vissza tartani a könnyeimet . - Teljesen jól vagyok ! - fakadtam ki elégé feltűnő volt hogy valami nincs rendben nem bírtam nyugtot leni és kedvesen válaszolni. - Nem akarok rá gondolni sem ...... tökre tettem mindent ! - mondtam a közben a földre rogytam és zokogni kezdtem nem akartam elmondani még is elmondtam. - Nem akartam ... megígértem neki .... hogy többé nem okozok csalódást .... miért nem tartottam be ? - kérdeztem elkeseredve mivel már elég régóta voltam kint elégé lázas is voltam így nem csoda hogy furcsán viselkedtem. - Mit csináljak most ? .... nem tudok nélküle élni .... nem is akarok ..... ha végre meghalnék nem lenne gondja a gyerekel sem ... semmi gond nem lenne - mondtam bár ez elégé betegesen hangzott ismét.Elégé megviselt ez az egész ökölbe szorítottam a kezem ami ismét vérezni kezdett mert csak most fogtam fel hogy elmondtam egy idegennek ezzeket. - Kérlek .... ne mond el senkinek - mondtam aggodva közben felálltam letöröltem a ruhámat ami most véres lett a kezem miatt. ~ Francba ... hogy lehetek ilyen hülye ? .... ha ez kitudodik ..... nagy bajban leszek és Tatuyáék is ~ gondoltam.
|
|
|
Utcák
Feb 21, 2010 18:17:39 GMT 1
Post by sora on Feb 21, 2010 18:17:39 GMT 1
~ Ezaz!! Megvan a sztori. Főcím: Tatsuya és barátnője babát vár. A tini botrány. Ezért kétszeres fizetést, és előléptetést várok.~ - gondoltam ,és nem igazán hatott meg a csaj zokogása, de úgy csináltam , mintha nem akarnám elmondani senkinek. - Nyugodj meg. Csöndben maradok.- mondtam. Az egész beszélgetést felvetem egy videomagnóra, és itt a bizonyíték. Benyúltam a táskámba, és közben kikapcsoltam a magnót, és kivettem egy zsepit. Olyan volt , mintha csak egy zsepit vennék ki , de ez nem volt igaz. - Gyere haza kísérlek.- mondtam kedvesen , de belül ördög voltam, hiába tűntem angyalnak. ~ Vajon mit szedhetek még ki belőle?~-kérdeztem magamban.
|
|
|
Utcák
Feb 21, 2010 18:59:39 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 21, 2010 18:59:39 GMT 1
- Lehet tényleg jobb lenne haza menni - mondtam halkan majd haza felé indultam nagyon rossz érzésem volt és egyátalán nem voltam nyugodt sem közben észre vettem Ayakát és a lányt magammal húztam az egyik parkoló kisbusz mögé majd amint eltűnt tovább indultunk. - Sajnálom - mondtam hallkan. - Csak kicsit túl sok minden történt és ...... nem viselem túl jól - mondtam hallkan. // Házak //
|
|
|
Utcák
Feb 21, 2010 19:30:35 GMT 1
Post by sora on Feb 21, 2010 19:30:35 GMT 1
- Semmi baj.. Megértem. - mondtam kedvesen. - Akkor szia.- mondtam, majd elindultam az utcán. ~ Érzed még ennél is rosszabbul magad, ha minden kitudódik. Végre keresztbe tehetek a suli populációjának.~- gondoltam , majd haza mentem. / Házak//
|
|
|
Utcák
Aug 5, 2010 21:57:32 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Aug 5, 2010 21:57:32 GMT 1
Kint pont jó idő volt aminek örültem mert elég volt a kánikulából egy ideig sétálgatunk majd egy padhoz húztam Yasuot. - Várj fel hívom Sayut - mondtam kedvesen de nem vette fel így eltettem a telefonom. - Hmm hát ez nem jött össze - mondtam mosolyogva. - Elég borús az idő de legalább nem tűza nap nem igaz ? - kérdeztem mosolyogva. - Bocs Yasuo de mennem kell - sóhajtottam majd megcsókoltam és felálltam. - Holnap ráérsz ? -kérdeztem kedvesen majd vártam 1 percet és elindultam de megfordultam és mosolyogva integetem neki. - Szeretlek ! - mondtam mosolyogva. //Tengerpart, Okinawa//
|
|
|
Utcák
Aug 27, 2010 15:44:49 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Aug 27, 2010 15:44:49 GMT 1
- Nos azt hiszem ráérek.- mondtam kedvesen. - Jaj nemár... máris? Hát jól van. Szia. Én is szeretlek.- mondtam kedvesen, és néztem, ahogy elmegy.
|
|