|
Utcák
Aug 23, 2009 19:33:46 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 19:33:46 GMT 1
Utcák
|
|
|
Utcák
Oct 16, 2009 18:28:04 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 16, 2009 18:28:04 GMT 1
Kaiji egy ideig elkísért de amint elment rögtön irányt váltottam és messzire elkerültem a házat amiben jelenleg laktam igaz az eső még mindig esett és már elég sötét volt de nem igazán zavart legalább nem volt senki az utcán mivel az emberek inkább autóval mentek mindenhova az utakon nagy volt a forgalom de ez sem zavart egyszerűen átsétáltam a túl oldalra talán körül sem néztem már nem tudom és leültem egy padra ami egy fa alatt volt.
|
|
|
Utcák
Oct 17, 2009 11:51:55 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 11:51:55 GMT 1
Észre sem vettem hogy egy férfi beszél hozzám csak amikor a vállamra tette a kezét. '- Hallod ? .... Jól vagy ? - kérdezte . - Persze jól - mondtam kedvesen. '- Hol laksz ? .... haza visszlek - mondta kedvesen. - Hol ? .... hát ö .... haza találok egydül is - mondtam kedves mosolyal. '- Biztos nincs semmi baj ? - kérdezte komolyan. - Nincs ... de siesen még a végén teljesen elázik - mondtam kedvesen mikor észre vettem az út szélén álló autot. ~ Képes volt félre állni és a szakadó esőbe ide jönni ? ~ kérdeztem magamban majd a férfira néztem akin egy fekete öltöny volt valoszinű valamilyen renedvényre ment vagy épp jött onann külföldinek látszodt de egész jót tudta a nyelvet. '- Ugyan nem fontos maximum kicsit ázzótan megyek a tárgyalásra... tudod hasonlitasz egy lányra akivel máe elég rég találkoztam. - mondta kedvesen. - Milyen rég ? - kérdeztem kedvesen. '- Mikor utoljára Tokioban voltam és az már van egy 18 éve - mondta nevetve. - Az tényleg elég rég volt - mondtam kedvesen. '- Hát igen .... csak mivel elég sok munkám volt elkellet mennem persze ő is velem jött de nem bírta hogy alig volt időm rá így vissza jött . - mondta kedvesen. - Hogy hívták ? - kérdeztem halkan közben felálltam a padról. '- Ai Nakamura - mondta kedvesen erre hirtelen rá néztem és hátrébb léptem tőle. ~ Ez csak véletlen .... biztos másról beszél ~ gondoltam majd szó nélkül elsiettem majd mikor már elég messze voltam elővettem a telefonom de mikor már majd nem felhívtam anyámat inkább még is eltettem. //Házak//
|
|
|
Utcák
Nov 6, 2009 19:59:27 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 6, 2009 19:59:27 GMT 1
Az utcán sétálva ismét kicsit magam alatt voltam így leültem egy padra. Már elég régóta ültem ott mikor Matsu jelent meg és leült mellém. '- Mi a baj ? - kérdezte persze nem válaszolhattam őszintén láttam hogy így is elég ideges. - Semmi - mondtam halkan és a földet néztem. '- Nem úgy nézel ki - mondta kedvesen. - Hát csak az hogy .... nem akarom megbántani Tatsuyát - mondtam halkan erre viszont olyat válaszolt amit nem akartam elhinni. '- Szakíts vele - egy csepp érzelem nélkül mondta ki én pedig rá néztem. - Hogy ? - kérdeztem vissza értetlenül. ~ Mi történt ? ... Miért ilyen velem ? .... Matsu teljesen megváltozott ~ gondoltam. '- Jól hallottad ... szakíts Tatsuyával - ismételte meg ismét ugyan úgy én közben felálltam. - Nem fogok ! - mondtam dühösen. '- Nincs választásod - mondta . - Hazudtál ! ... Utállak ! .... Azt mondtad mindent megteszel azért hogy boldog legyek ! .... Én pedig elhittem most pedig azt kívánod tőlem hogy szakítsak azzal akit szeretek ?! .... Nem ! ... Remélem megértetted - mondtam elég dühösen. '- Tatsuya is benne van és hidd el ha kell én ölöm meg hogy távol tartsalak tőle - mondta ridegen. - Te megörültél - mondtam dühösen. '- Ha ez az ára hogy megvédjelek megteszem - mondta. - Téged egyáltalán nem érdekel hogy én hogy érzek csak ez a baromság ! ... ha hozzá érsz Tatsuyához én ölek meg ! .... a közelébe se merészelj menni ! - mondtam dühösen. '- Nem vagy elég erős hozzá hogy megölj bárkit is - mondta.
|
|
|
Utcák
Nov 6, 2009 21:43:54 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Nov 6, 2009 21:43:54 GMT 1
-Végre találtam egy nyugalmasnak tűnő utcát ahol sétálgathattam anélkül hogy valaki rám támadt volna,vagy valakik verekedtek vagy veszekedtek volna.Miután sétáltam eg y picit leültem egy padra egy fa alá és nézelődtem,mert még arra sosem jártam.Elég érdekes környék volt de nem volt rossz.
|
|
|
Utcák
Nov 6, 2009 21:54:07 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 6, 2009 21:54:07 GMT 1
- Utállak- mondtam kiabálva erre Matsu elégé feldühödött . '- Hmm az nem a barátnőd ? - kérdezte egyszerűen rögtön tudtam hogy mit akart hirtelen előjöttek még kb 10 -en egyikőjüket sem ismertem oda mentek Tsukihoz és lefogták. - Most ugye csak viccelsz ? - kérdeztem halkan elégé ledöbbenve. '- Nem ... komolyan gondoltam - mondta ismét érzelmek nélkül majd Tsuki felé sétált egy késsel. - Matsu ne ! ... kérlek ! - mondtam elkeseredve erre megállt. '- Na most mi lesz ? - kérdezte ördögi mosollyal én pedig hiába akartam kimondani hogy szakítok vele egyszerűen nem tudtam így ismét Tsuki felé sétált. '- Szia szia ..... ilyen későn egyedül ? ... hmm merész dolog - mondta majd a torkához fogta a kést közben a többiek lefogták. '- Vajon hogy dönt a barátnőd ? - kérdezte nevetve. - Enged el ... nem találkozok vele ... csak hagyd békén - mondta halkan.
|
|
|
Utcák
Nov 6, 2009 22:01:50 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Nov 6, 2009 22:01:50 GMT 1
-Egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy Sacuky kiabál Matsuval. Ezután lefogtakengem Matsu pedig a torkomhoz fogta a kést. Nem mertem megszólalni,mert úgy gondoltam jobb ha csendben maradok mielőtt elvágja a torkom.Sacuky próbáta rábeszélni Matsut hogy hagyjon békén de nem igazán ment neki.~Miért kell nekem szinte mindenkivel jóba lennem...olyanak kéne lennem mint Cho vagy Maya.Nem hiszem el hogy ilyen ügyekbe keveredek.~-gondoltam, közben próbáltam levegőt venni,de nem ment.Miközben levegőt akartam kapni,Matsu annyira hozzászórította a nyakamhoz a kést,hogy nem is picit megvágta a nyakam és folyott a vér.
|
|
|
Utcák
Nov 6, 2009 22:10:58 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 6, 2009 22:10:58 GMT 1
- Fejezd már be ! - mondtam elkeseredve. '- Hogy mondtad ? - kérdezte egyszerűen. - Nem találkozom Tatsuyával fejezd be kérlek ! - mondtam halkan. '- Bocs nem halom ... megismételnéd ? - kérdezte nevetve. - Miért csinálod ezt velem ? ..... Mitől változtál meg ennyire ? - kérdeztem közben Matsu sunyin elmosolyodott én pedig meg sem mertem mozdulni mikor észre vettem hogy Tsukit megvágta. - Matsu megígérem ! ... kérlek ... hagyd békén Tsukit - mondtam már szinte könyörögve ekkor még páran megjelentek de őket már ismertem az én bandámból voltak de féltem hogy ők is ellenem fordulnak de szerencsére tévedtem. "- Matsu hagyd azt a lány... hallod ... nyugodj le - mondta az egyik majd lassan oda sétált de ennek eredménye hogy elég erősen hasba ütötte közben Tsukit a földre lökte. '- Még mindig nem voltál meggyőző - mondtam egyszerűen én közben Tsukihoz siettem. - Jól vagy ? - kérdeztem aggódva. - Mit vársz mit tegyek ?! ..... Mi ütött beléd ?! ... Nem vagy normális ! - mondtam kiabálva és elégé meglepődtem mikor a többieknek kellet lefogniuk Matsut hogy ne jöjjön nekem. ~ Mi folyik itt ? ~ kérdeztem magamban.
|
|
|
Utcák
Nov 6, 2009 22:20:13 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Nov 6, 2009 22:20:13 GMT 1
-Mikor a földre lötek hatalmasat estem a betonon ekkor oda jött Sacuky is,de nem tudtam válaszolni mert a számból is folyt vér és az orrom is vérzett.A betonon egy kissebb vértócsa volt.Mikor Sacukyra néztem akkor látta csak hogy azért nem válaszolok mert a számból folyik a vér.Rá 5 másodpercre elájultam.A fejem pont a vértócsába landolt és tiszta vér volt a hajam és a fejem is,de közben még vérzett a torkom,viszont a számból és az orromból már nem folyt a vér.Teljesen kíhűltem és alig kaptam levegőt.
|
|
|
Utcák
Nov 6, 2009 22:30:06 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 6, 2009 22:30:06 GMT 1
A 2 banda össze verekedett és páran lefogták Matsu-t persze annak a másik 10 embernek ez nem tetszett. "- Sacuky vidd innen a barátnődet - mondta Yuzuru. - Yuzuru segíts - mondtam zokogva össze voltam zavarodva és nem tudtam mit csinálni Yuzuru oda rohant hozzám majd rám nézett. "- Ne aggódj Matsu szeret téged csak van valami amit nem mondtunk el .... elmondom csak előbb menjetek innen .. jó ? - kérdezte kedvesen de látta hogy nem tudom mit tegyek. "- Nyisd ki a kocsi ajtót - mondta ekkor Matsu elkapott. '- Hova sietsz ? - kérdezte ridegen majd hátra lökött neki a falnak. '- Yuzuru Sacuky nem megy sehova - mondta én pedig nehezen fel álltam a kezem elégé fájt majd mielőtt Matsu oda mehetett volna Tsukihoz hogy ismét bántsa átöleltem. - Ne csináld kérlek - mondtam zokogva és mivel nem volt jobb ötletem megcsókoltam ő pedig eldobta a kést. '- Ne haragudj - mondta halkan de én nem figyeltem rá Tsukihoz rohantam és Yuzuru segítségével betettük a kocsiba. // Setagaya / Kórház //
|
|
|
Utcák
Dec 20, 2009 12:27:32 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 20, 2009 12:27:32 GMT 1
Haza felé sétáltam a hó egyre jobban esett de nem zavart mert imádtam a hóesést talán kicsit tényleg gyerekes voltam de mindig is úgy voltam vele hogy egyszer élünk és még mindig jobb mint ha holt komolya lennék és még csak nem is mosolyognék sosem értettem az olyan embereket akik elfojtsák magukban az igazi érzéseiket és csak azzal foglalkoznak hogy mindenkinek megfelejtenek szerintem azok sosem lehetnek igazán boldogok bár lehet én is megtenném ha olyasvalakiért kéne tennem aki számomra fontos bár nem hiszem nem tudom.
|
|
|
Utcák
Dec 20, 2009 12:42:34 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 20, 2009 12:42:34 GMT 1
Sosem rajongtam a hóért mert ha a hó esett én biztos hogy amint az utcára lépek és is esek siettem mivel elég nagy késésben voltam de nem akartam szólni az ügynökömnek mert megint csak kioktatna hogy fontos az hogy pontos legyek, igen ezt magam is tudom így futni kezdtem bár a havas, jeges úton talán nem tanácsos erre csak késsőn gondoltam mikor megcsúsztam és egy lányra esettem pont a legnagyobb hóban. - Ne haragudj - mondtam közben mögülem egy ismerős nevetést hallottam. '- Sayu miért nem szólsz ilyenkor ? ... és nem kellene kislányokat a hóba löknöd- kérdezte majd közelebb jött látszott rajta a meglepettség. - Hát rendes vagy apa ..... tényleg ... azt sem tudtam hogy itt vagy hogy szóltam volna ? - kérdeztem miközben felálltam és leporoltam magam ekkor vettem észre hogy nagyon figyeli azt a lányt akinek neki rohantam. - Valami baj van ? - kérdeztem halkan.
|
|
|
Utcák
Dec 20, 2009 13:04:12 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 20, 2009 13:04:12 GMT 1
Megpróbáltam megtartani a nekem jövő lányt de aztán együtt borultunk a legmélyebb hóba. - Semmi baj - mondtam nevetve majd felálltam és én is leporoltam magam de mikor észre vettem azt a férfit ökölbe szorítottam a kezem elég mérges voltam rá sosem bocsájtanák meg neki az biztos volt de mikor a lány apának hívta meglepődtem egy ideig egymást figyeltük majd a férfi a lányhoz fordult. '- Mehetünk Sayu ? ... gondolom nem akarsz elkésni - mondta komolyan. " - Állj .... nem értem apa te ismered ezt a lányt ? - kérdezte Sayu komolyan de a férfi nem válaszolt csak kinyitotta a kocsi ajtót. - Persze hogy ismer ... hogy ne ismerne .... nem igaz ? - kérdeztem tőle ridegen. "- Ismerem - préselte ki a fogai közül én pedig közelebb sétáltam láttam hogy, Sayu elégé össze van zavarodva. - Kíváncsi vagy Sayu honnan ismer ? - kérdeztem sunyi mosollyal mindenképp keresztbe akartam tenni a férfinak mielőtt Sayu válaszolhatott volna a férfi elkapta a karomat és magával húzott. "- Ne tedd tönkre Sayu életét.....nem akarom hogy ezt megtudja világos ?- kérdezte hallkan. - De édes nem akarod hogy tökre tegyem az életét ... te az enyémét tönkre teheted ? - kérdeztem egyszerűen. "- Figyelj Sayu Európában már elég híres .... és azért jött csak ide hogy megkeressen titeket mivel megtalált pár olyan képet amit nem kellet volna soha .... de ha miatt nem fogadja el ezt a szerződést ...... - mondta halkan de közbe vágtam. - Akkor mi lesz ?! - kérdeztem komolyan erre nem válaszolt csak elment mellettem. - Sayu holnap ráérsz ? - kérdeztem sunyi mosollyal. '- Persze - mondta kedvesen. - Hisako vagyok - mondtam kedvesen.
|
|
|
Utcák
Dec 22, 2009 10:54:12 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 22, 2009 10:54:12 GMT 1
Láthatóan apámnak nagyon nem tetszett hogy az a lány elhívott sőt az sem hogy találkoztam vele elég gyanús volt vajon miért viselkedik így ? '- Sayu gyere mert így biztos elkésel - mondta kedvesen apám. - Kösz inkább gyalog megyek vagy majd felhívom Lilut - mondtam majd elővettem a telefonomat. - Szia ide tudnál értem jönni ? .... igen tudom bocsi .... kösz - apám elég mérgesen nézett rám és a másik lányra is. '- Jól van te tudod - mondta majd beült a kocsiba és elment pár perc múlva Lilu is megérkezett és elmentem vele. //Sumida étterem //
|
|
|
Utcák
Feb 21, 2010 11:33:55 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 21, 2010 11:33:55 GMT 1
Mikor elindultam még elég jó idő volt de időközben elkezdett zuhogott az eső és elég viharos lett az idő de még mindig jobb volt kint mint bent ahogy sétáltam össze találkoztam Ayakával. '- Mi a frászt csinálsz itt kint ?! .... legalább öltöztél volna fel rendesen - mondta dühösen bár végül is igaza volt nem épp tanácsos egy ilyen időben rövid ujjúba mászkálni de erről meg is feledkeztem. - Csak itt kint sokkal jobb - mondtam kedvesen.ű '- Miért nem mondtad el ?! - kérdezte dühösen bár inkább bántotta a dolog ahogy láttam. - Mert .... reméltem hogy nem fog kiderülni ... de most már úgyis minden mindegy - mondtam halkan majd a földre néztem és halványan elmosolyodtam. - Jobb itt kint talán szerencsém lesz és elüt valami - tettem hozzá erre Ayaka tényleg elég mérges lett. '- Ne beszélj már hülyeségeket ! ..... Gyere haza kísérlek - dühös volt de próbált kedves lenni furcsa ez rá nem volt jellemző.Az eső egyre jobban esett . - De hát oylan szép .... ahog yesik az eső - mondtam kedvesen közben Ayaka levette a kabátját és rám terítette. '- Kérlek szépen ..... gyere haza - mondta aggódva majd átölelet. '- Jaj úgy sajnállak ..... utálom ezt .... miért nem tudtál kicsit ... csak egy kicsit felelőség teljesebb lenni ? - kérdezte halkan majd megfogta a kezem és haza kísért nem ellenkezdtem. // Házak //
|
|