|
Utcák
Aug 23, 2009 19:35:12 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 19:35:12 GMT 1
Utcák
|
|
|
Utcák
Mar 14, 2010 20:37:22 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Mar 14, 2010 20:37:22 GMT 1
Útközben össze szedtem Ichirout és a húgát és nem épp kedvesen szedtem ki belőle hol van Ryota. Amint megláttam őket oda siettem Ichirou elégé maga alatt volt elmondta mi történt a Gei része nem lepet meg visszont Chiyu elégé. - Tudod hol vannak ? - kérdeztem Ichiroutól aki a fejét ingatta. Chiyu mögöttem állt így elkaptam a karját és az egyik fához löktem. - Hol van Ryota ?! - kérdeztem komolyan de Chiyu nem válaszolt így elég ideges lettem de mielőtt megütöttem volna Ichirou lefogott. "- Takeda állj le ! - mondta komolyan de hátra löktem. - Nem ... nem állok le végre megtudhatnánk hol vannak ! ...... sietnünk kell ! ... mi lesz Geivel és Arisával ?! - kérdeztem dühösen közben Ichirou felállt. "- Nem tudom .... de nem hagyjon hogy bántsd a húgom világos ?! - kérdezte ridegen. - Remek .... akkor ne hagyd - mondtam egyszerűen majd magamhoz húztam Chiyut de aztán a földre löktem nem kis erővel és elővettem a telefonom megnézni mennyi az idő. Közben Ichirou felsegítette Chiyut. "- Chiyu ... esküszöm nem foglak semmibe venni .... csak kérlek segíts nekem .... hol van Ryota - kérleltem Chiyut majd letöröltem a könnyeit. '- Gei úgy is lefog foglalni .... ismét - mondta halkan közben a földet nézte én közben leültem az egyik famellé. "- Igérem nem így lesz - sóhajtott Ichirou majd átölelte Chiyut aki elég nehezen de elmondta merre van // Kasai Rinkai Park //
|
|