|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 20:39:12 GMT 1
Metró állomás
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 24, 2009 15:36:50 GMT 1
Úgy terveztem itt hagyom az iskolát.Itt hagyok mindent és vissza megyek Itabashiba.Vártam a metrót.A kezem,ruhám csupa vér volt. Ekkor megjelent Ritsuko. -Hova indulsz?-kérdezte meglepődöten. -Vissza Itabashiba.-mondtam. -Dehát tiszta vér vagy.És a bál is nem sokára lesz. Ha a bál ellenére is elmész legalább a másik metróval menny. Gyere fel hozzám fürödj meg,vedd át a ruhád és úgy menj el. -mondta.-Rendben.-feleltem majd elindultunk Ritsuko háza felé. //Házak//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 24, 2009 15:48:02 GMT 1
Az állomásra sétáltam láttam Tsukit de nem mentem oda hozzá inkább elkerültem. '- Sacuky várj már - mondta Matsu de én tovább sétáltam csak hogy vissza rántott. - Engedj el - mondtam halkan. '- Miért nem mondod el Tsukinak az igazat ? - kérdezte. - Persze ... ennyi erővel miért nem megyek rögtön a rendőrségre - mondtam egyszerűen. '- Páran látták Tsukit ... megölni pár embert - mondta. - Persze ... pont Tsuki mi ? .... biztos össze kevertétek - mondtam ekkor Kaiji is oda sétált hozzánk. "- Rég láttalak ... jobban vagy már ? - kérdezte kedvesen Matsu elég furán nézet Kaijira . - Persze ... csak aznap kicsit sok volt hogy Tomoyot előttem lökték ki a metró elé - mondtam kedvesen. "- De remélem nem csinálsz több hülyeséget ... mint a tegnapi esős dolog ... hallottam hogy nem is haza mentél .... pedig megígérted - mondta komolyan. - Bocs de nem volt kedvem haza menni ... így sétáltam egy kicsit - mondtam mosolyogva. "- Sétálni a viharban ? - kérdezte komolyan. - Szeretem a vihart - mondtam nevetve. "- Haza kísérhetlek ? - kérdezte kedvesen. - Öh ... ahogy akarod - mondtam. //Nakano-Házak//
|
|