|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 20:46:26 GMT 1
Metró állomás
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 29, 2009 1:13:10 GMT 1
A metróállomáshoz érve leültem egy padra ,és gondolkodni kezdtem azon , hogy mit kellett volna tennem a bálon.Még bőven volt 30 percem a metró ideértére, és az elmélkedésre úgyszintén.
~ Az lett volna a legjobb ,ha ott maradok a bálon Niyával ,és nem esek bele Sacukyba , aki nem mellesleg az unokatestvérem is . Ott kellet volna maradnom ,de még ha el is mentem volna , akkor sem kellett volna leinnom magam , és ezt tenni Sacukyval... Remélem , hogy majd újra össze jönnek Tatsuyával ,és boldogok lesznek ,és hogy Niya is talál magának egy jobb fút , aki kedvesebb , aranyosabb , odafigyelőbb lesz , és jobban szereti majd őt, nem veri át , és nem használja ki.1 - gondoltam , bár elég nehéz vlt még gondolnom is erre ,mert még mindig szerettem Niyát. ~ Remélem , hogy azzal ,hogy most elmegyek megoldok mindent... Elmegyek Okinawára, és ott maradok a házamban... oda járok suliba , de .... de soha az életbe nem lesz innentől oylan lány, akibe bele szeretek ,mert nekem Niya a mindenem ,és... így is nehéz elengedni őt... ~ - gondoltam ,majd elmélkedni kezdtem a váróterem falait ( és persze a rajta lévő firkákat ) nézve azon ,hogy mire jó a bánat... Arra jutottam , hogy a bánat megerősít minket , míg az öröm elgyengít , mert , ha az életünk csupa öröm ,ám egyszer találkozunk a bánattal ... nem fogjuk tudni ,hogy mitévők legyünk. Én sok bánaton átmentem már életemben ,és ez megerősített.. Viszont a Niyával töltött öröm dús percek valahogy ..... valahogy inkább megerősítettek , mintsem elgyengítettek engem... Ez furcsa , mert minden más öröm inkább elgyengített. A mai napon erősödtem meg a legjobban , mert az életem legnagyobb fájdalma ... a mai napon történő elválásom volt Niyától. Köszönöm is , meg nem is az isteneknek ,hogy ez megtörtént velem , mert ez öröm ( az erősödés miatt ) és fájdalom is ( az elválás miatt ) egyaránt. Nos mindegy , mert ha most elmegyek Okinawára a kis nyaralóházamba és ott lakok innentől örökre , ott tanulok ott élek , akkor mindenkinek jobb... De megfogadom ,hogy akármilyen szép ,és jó csajok lesznek ott , akkor sem esek bele egyikbe sem , mert akit igazán szeretek ,az Niya marad örök életemre.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Dec 29, 2009 13:33:28 GMT 1
Leszálltam a metróról , és megláttam egy fiút , aki nyílván a metróra várhatott. Végül is nem érdekelt. Az állomásnál Ritsuko várt , és együtt mentünk a suliba. // Iskola / B folyosó //
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 29, 2009 13:42:39 GMT 1
A metró pont akkor ért ide , mikor az sms-t kaptam. Gyors elolvastam , amíg az emberek leszálltak , és úgy döntöttem , hogy meghallgatom , amit Niya akar , vagy elmondom amit akar tőlem , aztán megyek vissza persze ez attól is függ , hogy mit mond , vagy , hogy mit akar , így hát elindultam. // Suli / "B" folyosó //
|
|