|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 20:50:05 GMT 1
Metró állomást
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Jan 4, 2010 18:20:35 GMT 1
Kocsival elég gyorsan oda értem és az állomásra siettem viszont Ryota is utol ért. "- Mi történt ? - kérdezte. - Pontosan tudod - mondtam ridegen közben észre vettem Ayakát a peron felé sétálni mikor bemondták hogy nem sokára megérkezik a metró már épp oda indultam volna mikor Ryota lefogott hát ez valahogy nem lepett meg viszont az hogy Ayaka épp a metró elé akart ugrani az igen. - Még hogy bízzak benned mi ?! - kérdeztem dühösen. "- Ugyan .. csak nem szeretném hogy bajod legyen túl veszélyes - mondta cinikus mosollyal közben Ayaka már épp ugrani készült mikor Yuzuru az utolsó másodperceben rántotta vissza. - Ne becsülj le soha Ryota ... mivel gondoltam hogy ismét átversz .... bár arra nem számítottam hogy Ayakának beadsz valamit - mondtam egyszerűen közben elengedett. "- Képzelődsz - mondta sunyi mosollyal. - Tudom miért vagy itt .... de nem fogod megszerezni .... mert nem hagyom - mondtam komolyan. "- Te tényleg nem vagy normális ... nem az én hibám hogy a barátnőd szed valamit .... és mint már mondtam nem szeretem volna hogy magával rántson ha leugrik - mondta majd elsétált én pedig oda sétáltam Yuzuruékhoz. '- Haver ez a csaj tiszta K.O. - mondta komolyan. '"- Nem vagyok .... gyertek ti is .... Yuzuru tönkre teszed a szórakozásom - mondta nevetve. '- Tudok jobb mókát Ayaka nah mit szólsz ? - kérdezte viccelődve én pedig fejbe vágtam. - Legalább most hagyd békén - sóhajtottam majd felhúztam a földről Ayakát. "'- Aj fiúk miért nem hagytok szórakozni kicsit ? - kérdezte nevetve persze nem kevesen néztek minket. '- És most mit csinálunk vele ? - kérdezte Yuzuru. - Figyelünk rá - mondtam. // Házak //
|
|