|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 20:50:58 GMT 1
Metró állomás
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 8, 2009 21:13:33 GMT 1
Az állomáson Kaiji és én elváltunk mivel neki még volt egy kis dolga ezután Takedával futottam össze aki valószínűleg rám várt és nem volt egyedül vele volt az egész bandája. '- Mit csináltál miután eljöttünk? ... csak nem GD-vel enyelegtél ? - kérdezte gúnyosan. - Semmiközöd hozzá - mondtam ridegen majd elsétáltam mellette de vissza rántott. '- De van .. és tudod miért ... mert nem tűröm hogy a barátnőm egy ilyen semmire kellővel mászkáljon világos ? - kérdezte komolyan. - El vagy tájolodva mivel nem vagyok a barátnőd ! - mondtam dühösen. - És Satayu nálad 1000 szer különb .... te vagy az akivel nem kéne találkoznom Takeda ... szóval engedj el ! - mondtam dühösen. '- Mintha bele szerettél volna Satayuban úgy véded ... pedig ő a drága barátnőd volt pasija nem igaz ? - kérdezte gúnyosan. - Nem szerettem bele ! - mondtam dühösen. '- Akkor miért lettél hirtelen ilyen dühös Kiyoko ?... amint szóba hoztam GD-t rögtön dühös lettél - mondta nevetve. - Te tényleg nem vagy normális - mondtam egyszerűen. - Sőt szánalmas vagy ... főleg azért mert azt hiszed hogy vissza mennék hozzád azok után amit velem műveltél - mondtam majd elrántottam a kezem Takeda pedig elégé feldühödött és magához rántott. '- Nagyon nem volt jó napom ma Kiyoko .... ne dühíts fel te is ! - mondta ridegen ~ Egy módon biztos elfog engedni ~ gondoltam majd ránéztem - Tudod mit .... igazad van szeretem GD-t ... jobban mint téged valaha - mondtam ridegen . '- Kösz hogy ilyen szó ki mondó vagy így már lelki ismeretfurdalás nélkül teszem meg azt amit kiterveltem veled és GD-vel - mondta majd hirtelen hátra lökött pont a sínek felé és pont ekkor jött a metró. '- Ég veled Kiyoko - mondta ridegen de Tomoyo hirtelen feltűnt és előre lökött mielőtt leestem volna a sínekre mire megfordultam minden vérben uszott. - Tomoyo ! - a földre rogytam zokogva Kaiji látta az egészet és hozzám sietett amint észre vette hogy Takeda felém indult de mikor Kaiji oda jött hozzám Takeda megállt. '- Sacuky gyere - mondta majd felrántott és kifelé húzott az állomásról Takeda gyilkos tekintettel figyelte Kaijit aki kb. ugyan így tett. - Engedj el ! ... Vissza akarok menni ! .... Segítenem kell Tomoyonak ..... megsérült - mondtam elég sokkosan közben észre sem vettem hogy én is csupa vér voltam Tomoyotól. Kaiji nem foglalkozott azzal amit mondtam mikor kiértünk leültettet egy padra és magához ölelt. '- Nyugi ..... Nyugodj meg - mondta halkan. - Engedj! ..... segítenem kell neki ! - mondtam hisztérikusan. - Tomoyo nem halhat meg ! ... Takeda megakart ölni de Tomoyo megmentett .....miért tette ?! ... miért ?! - kérdeztem még mindig hisztérikusan majd hirtelen magam elé néztem elkerekedett szemmel. ~ Azt mondta hogy .... " Sacuky megvédelek az életem árán is ! Te is megmentettél. Szóval ne aggódj nem hagylak cserben " ~ - Én .... én ... öltem ... meg ... az én hibám - mondtam elcsukló hangon. '- Ne beszélj hülyeségeket - mondta Kaiji kedvesen. - Ő mondta hogy megvéd az élete árán is ... jobban kellet volna figyelnem ... és ha Takedát nem dühítem fel .... nem történt volna ez meg .... Kaiji én megöltem Tomoyot - mondtam sokkosan közben már lehetett hallani a szirénázást is Kaiji felállt és magával húzott hogy ne keljen a rendőröknek magyarázkodnom. Másnap egy teljesen idegen helyen ébredtem és nem is emlékeztem az előző nap történtekre a szobából kisétáltam a nappaliba ahol Kaiji aludt én pedig nem igazán értettem mit is keresek itt. ~ Kaijinál vagyok ? ... de miért ? .... valahogy kikel jutnom az állomásra de nem szeretném felkelteni ~ halkan kisétáltam a házból és kissé nehezen de eltaláltam az állomásra. // Iskola folyosó //
|
|