|
Post by diler on Aug 23, 2009 21:04:32 GMT 1
Új Chitose Repülőtér
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 13:22:01 GMT 1
Felszálltunk a repülővel. Becsatoltuk magunkat. Rendeltem egy aspirint a lánynak és egy gumifáslit. Bekötöttem a kezét neki, és beadtam a gyógyszert. - Most már jobban leszel. Mellesleg Erick Watson a mi csapatunk rajongója, személyesen ismerem, de nem mondom azt, hogy a barátom, de megtudnék vele egyezni. De most van 2 óránk. Az út csak telik, és két óra mulva megérkeztünk.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 13:31:53 GMT 1
- Pff rajongani fog érted ezzek után is főleg ahogy a kedvenc kis sztár lányával bántál - mondtam féllvállról. - És most mit akarsz csinálni egyátalán van ötleted vagy csak szállunk egy ideig ? - kérdeztem egyszerűen. A gyógyszert pedig nem ettem meg ha nem eldobtam ahogy a kezemről is leszedtem a fáslit. - Nem kell hogy segítés kösz - mondtam ridegen. Pedig lehet jót tett volna mivel elégé fájt a karom pláne hogy nem rég gyógyult meg sőt még nem is egészen a lépcsős eset miatt.
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 13:37:03 GMT 1
Kértem gyógyszert még és kötést, de eltettem. Átöleltem Sacukyt, majd kivettem a telefont a zsebéből, mielőtt ellökne, és kikapcosltam, majd az enyémbe tettem és elhúztam a cipzárt - Csak mutatni akarok valamit. Utána majd haza mehetsz, ne rettegj. Felhívtam a szolgáltatót, és egy taxit küldtek értünk. Beültünk és elmentünk.
///Chitose, Vasútállomás///
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 13:47:48 GMT 1
- Ahhoz kicsit több kell hogy én retetgjek - mondtam komolyan. - Vagyis tudod mit igazad van valóban félek de nem miattad ha nem mert fogalmam sincs mi van Yasuoval emlékszel azzal akit agyon vertél ! - mondtam dühösen. - És mi akarsz mutatni ? -kérdeztem egyszerűen. ///Chitose, Vasútállomás///
|
|