|
Post by diler on Aug 23, 2009 21:12:55 GMT 1
Miyagi Gakuin Egyetemben csak nőket oktatnak ráadásul ez egy magánegyetem.
|
|
|
Post by Ryota on Jan 9, 2011 18:00:53 GMT 1
A gépem előbb érkezett így elég sok időm volt körül nézni Sendaiban s végül megérkeztem az egyetem elé ahol leültem az egyik padra majd pár perc múlva egy lány karolt át hátulról. '- Nicsak mit keresel itt Ryota ? - kérdezte majd egy puszit nyomot az arcomra. - Haza látogattam talán baj Nitha ? - kérdeztem egyszerűen. '- Ez az év poénja bátyus - mondta nevetve majd elém sétált, közel hajolt és komolyan rám nézett. '- Ha még egyszer bajba mered sodorni a családunkat megkeserítem az életed - mondta komolyan majd felegyenesedett hátra a füle mögé tűrte a haját. - Segíts - mondtam halkan ő pedig döbbenten nézett rám ilyet soha nem kérek senkitől főleg nem tőle. '- Mi van ha azt mondom .... - kérdezte majd ismét közel hajolt '- Hogy nem segítek ? - fejezte be a mondatott. - Csak rád számíthatok ... - '- Az embereiddel mi van hogy hogy nem őket küldted ? Nem szokásod személyesen intézkedni ... - mondta majd leült. - Nem tudom kibe bízhatok meg és most így jobb - '- Ez a baj veled Ryota senkibe nem bízol meg bennem is csak azért mert a húgod vagyok .... - - Egyszer már bíztam valakiben és ha jól emlékszem le is csuktak volna rögtön ha nem kötök ki kórházban Nitha - mondtam ridegen. '- Pff de leléptél és azóta max csak embereket küldesz hozzám - - Hát bocs ..... '- Nem tudok segíteni Ryota .... - mondta majd fel állt de mielőtt elmehetett volna vissza rántottam. - Nitha kérlek ne csináld ezt haragszol tudom belekevertelek de ha ennek vége bejezem csak segíts hogy betudjam ...... - Nitha a könnyeit törölgedte. '- Nem akarom hogy bajod essen értsd már meg végre ! Hagyd ezt abba ! Most nem máskor most Ryota ! - - Nem tehetem .... '- De teheted maradj itt ! ne menj vissza ! - Itt sem lenne ennek vége te is tudod '- Akkor menjük el költőzünk innen pakoljunk és induljunk - megcsóváltam a fejem és felsóhajtottam majd megöleltem.
|
|