|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 21:22:38 GMT 1
Ezen keresztül lehet közlekedni Hokkaidō-ban
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 13:52:26 GMT 1
Megérkezünk az állomásra, majd veszek két jegyet. - Nincs semmi baja. Csak sántítani fog. Egy darabig. Amúgy úgy vertem, hogy csak fájjon neki. Felszállunk a vonatra, de még nem indul. - Na kérlek, vedd be a gyógyszert. Mosolygok kedvesen, és egy pohár vizet is kértem, majd emgindultunk.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 13:56:08 GMT 1
- Kösz nem - mondtam makacsul majd levertem a poharat. - Vedd be te - mondtam ridegen. - Oh de jó úgy vertem hogy csak fájjon neki tiszta jó fej vagy erre most mit kéne mondanom oh de kedves vagy ? - kérdeztem cinikusan. - Arról meg nem volt szó hogy elrángasz ide - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 13:59:30 GMT 1
- 1, Ha nem veszed be, magaddal cseszel ki. 2, pontosan, még kedves voltam vele, 3 pedig hogy nem rángattalak, a lábadon jöttél a hoteltől. A vonat kezd felgyorsulni, és bemondja a rádió: -"A vonat Sapporo vasútállomásáig NEM áll meg." - Nah, ez az úti cél, egyenlőre. Ott majd meglátod. Kacsintok, majd mégis adok neki még 1 gyógyszert.
//Sapporo vasútállomás//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 14:08:29 GMT 1
- Akkor magamal cseszek ki - mondtam egyszerűen. - Magamtól jöttem mert nem akartam hogy megöld mert olyan kurva kedves voltál - mondtam ridegen. - És ott mi van ? - kérdeztem. //Sapporo vasútállomás//
|
|