|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 21:22:58 GMT 1
Ezen keresztül lehet közlekedni Hokkaidō-ban
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 14:11:02 GMT 1
-Először is majd eszünk. Amikor megérkezünk, leszállunk, elől megyek, és már ott vár az előre rendelt Taxi. -Vigyen minket az étterembe. Hátra dőlök a székben. - Gondolom éhes vagy.
///Étterem///
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 14:17:07 GMT 1
Beszáltam a taxiba majd felsóhajtottam egyátalán nem értettem Slicet. - Nem igazán - mondtam ami nem volt igaz mert tegnap sem ettem semmit. - Ha éhes avgy egyél én kösz nem kérek - jelentettem ki. // Étterem // // Most éhes lettem miattad X'D //
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 15:13:55 GMT 1
- Most kicsit hosszabb utunk lesz. Elmosolyodok, és dúdolgatni kezdek. - Jobban vagy már? Kérdem barátian, és mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 15:28:50 GMT 1
- Nagyon - mondtam eygszerűen. Elég álmos voltam így út közben valahogy el is aludtam és neki dőltem Slicenak de kb 10 perc eltelltétevel fel is ébredtem a vonat dudálására és csak ekkor vettem észre így gyorsan fel is ültem. - Bocs - mondtam majd az ablakon át nézelődtem.
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 15:48:42 GMT 1
- Nyugodtan pihenhetsz, 4 óra az út, és nem állunk meg. Slice csak tovább ült, és nézett ki a fejéből, majd a saját telefonjával babrálgatott, sms-eket irt embereknek. Vett egy üveg ásványvizet, és oda rakta a kéztartóhoz, hogy a lány is tudjon inni,majd mind a ketten egymásra dőlve bóbiskoltak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 15:57:36 GMT 1
Hamar felébredtem ismét mivel a vonat lefékezet és kb mindenki előre esett. - Nem szeretek egy helyben ülni órákig na de a földön sem jobb - mondtam nevetve. - Aucs - tettem hozzá.
|
|
|
Post by Slice on Aug 28, 2010 16:04:20 GMT 1
A lány majdnem magával ránt, de én csak nevetek. Felsegítem a földről, és átkarolva elindulunk lefele, a víz a kezemben van. - Megérkeztünk. Amikor leszálltunk a vonatról, akkor elengedtem,és mondtam, hogy kövessen.
///Tōyako, vasútállomás///
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 16:15:02 GMT 1
- Kösz - mondtam kedvesen. - Nem is érkezünk mert már megint utazunk Slice - mondtam nyafogva. - Adjak egy értelmező szótárat hogy tud mit is jelent az hogy megérkeztünk ?- sóhajtottam de követtem.
///Tōyako, vasútállomás///
|
|