Post by Reiko Shinzo on Aug 28, 2010 13:34:35 GMT 1
Vártam, hogy a lámpa zöldre váltson és végre átmehessek. Kedvenc énekesem üvöltött a fülembe. A lámpa váltott, én leléptem az úttestre, de nagyon hamar meg is bántam. Egy kocsi eszelős sebességgel közeledett felém, fél pillanaton múlt, hogy el ne üssön. Ahogy hátraugrottam, a lábam megakadt és elterült a járdán. -Nem tudom ki vagy, de ha most megállsz és kiszállsz, én megöllek.- Félhangosan mondtam, többnyire magamnak. Körülöttem többen azt kérdezték jól vagyok-e, de én nem nagyon foglalkoztam velük. Lassan felültem és megtapogattam a lüktető halántékomat. -Őrültek...
Hála egy örülnek aki kicsit gyorsabban jütt sé nem is fért be me jöttej szembe és nekünk jött persze utána el is húzott nem sokon múlt hogy neki ne menjek egy kamionnak így szépen ki is pördült a kocsi és épp hogy meg tudtam állni a gyalogosok előtt. - Ember te beteg vagy?! - kérdeztem de nem minth ahallota volna kinéztem az ablakon és kishíján szívin fartust kaptam mikor észre vettem hogy Reiko félig a kocsi alatt van persze nem lett baja mert meg tudtam állni. - Jól vagy ? - kérdeztem komoylan majd kiszálltam és ebhúztama kocsiba. - Bocs de kellesz kicsit - mondtam komolyan majd tovább indultunk
Post by Reiko Shinzo on Aug 28, 2010 13:46:55 GMT 1
Mielőtt bármit is mondhattam volna Ichiru berángatott a kocsiba. Meglepődtem, mert a kocsiban egy véres srác is volt. Innen sejtettem hova megyünk. // Tokió // Setagaya // Okusawa kórház //