|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 21:43:58 GMT 1
tengerpart
|
|
|
Post by atake on Dec 30, 2009 16:01:42 GMT 1
Kiyoko éppen most ment le a tengerpartra napozni. - Ma jó idő van a napozáshoz. -mondta Kiyoko majd leterítette a plédet és ráfeküdt. Egy idő múlva bement úszni egyet, majd nem sokkal utána ki is jött. - Ideje megszárítkoznom. -miután megtörölközött el kezdett szakadni az eső. - Ez nem lehet igaz! Ennek is jó kor kell esnie. A lány fedett helyet keresett és megvárta míg eláll. ~ Nem akar már elállni? -kérdezte dühösen magában.
|
|
|
Post by Ryota on Dec 30, 2009 17:58:35 GMT 1
Az eső egyre jobban esett és a tenger haragosan zugot a hullámok messze kicsaptak elnyelve a száraz földet az égbe emelkedtek a napernyők és a könnyebb tárgyak melyeket a szél egyszerűen mint egy kisgyerek a lufit felkapott és messzire repítette egy kis fiú eltévedt a tömegben akik az eső elől kerestek menedéket. Ritka volt hogy a hullámok cápát vessenek partra de most megtörtén pont a kisgyerek és Kiyoko közé a cápa éles fogat csattogtatva, vergődve indult Kiyoko felé elég ritka volt az ilyen kivételesen szép nagy példány a part közelben.
|
|
|
Post by atake on Jan 1, 2010 19:11:03 GMT 1
Kiyoko elégé mérges volt! ~ Nem elég, hogy el kezd esni az eső, de még egy cápa is felbukkan. Vajon mit csináljak? -kérdezte magában, majd egy MuHaHa hangzott el. ~ Már kezdek nagyon éhes lenni. -mondta kiyoko majd megragadt egy törött napernyőt. - Ikiderimas! (jó étvágyat!) " Nem a napernyőt eszi meg!!" - SUSSSHHIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Ideje ennünk egy cápát. Kiyoko a törött napernyő segítségével nekirontott a cápának, hogy felszeletelhesse. De a cápa megijedt majd elmenekült. - A fenében nincs sushi. -mondta Kiyoko elkeseredetten, majd megkereste a cuccosát és elindult haza felé.
|
|
|
Post by Ryota on Jan 1, 2010 19:30:22 GMT 1
A cápa csak azért fordult meg mivel vízre volt szüksége de amint vissza ment a vízbe látszólag el is ment de ahogy Kiyoko a közelbe jött hirtelen a partara vetődőt és a farkuszonyáva teljes erőből a vízbe csapta Kiyokon majd gyorsan felé úszót ekkor egy lövés hallatszodott és a cápa eltűnt egy idősebb kb 57 éves ember sétált le a partra kitűnt a többi ember közül mivel vadász ruhában volt a vízbe sétált és felsegítette a lányt. - Nos ifjú hölgy egy rész bátor más részt ostoba vagy ....szerencséd volt hogy erre jártam mivel ebben az időszakban sok a cápa a part közelében.
|
|
|
Post by Slice on Aug 26, 2010 23:34:16 GMT 1
Slice végig sétál a parton. Félmeztelenül van, és a slicce is lejjebb van húzva. De nem látszik,mert egy törölköző bele lóg, ami a válláról lóg le. Leteríti a homokba a törölközőt, majd lefekszik. A lányok nézik a felső testét, de nem szólnak hozzá, nem mernek. Sármos fiú és szálkás a teste. Sok lány szemében főnyeremény.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 26, 2010 23:45:14 GMT 1
Egyik távoli barátnőmhöz jöttem vendégségbe mivel megigértem neki hogy szülinapjára lejövők persze Yasuonak nem szóltam mert másnap indulni is akartam. Lesétáltunk a partra és rögtön kiszúrta az egyik srácot aki a parton feküdt de persze nem mert oda menni hozzá és így hagytuk is a témát inkább leültünk inni valamit persze neki kicsit más elképzelésie voltak az ivásról aminek nem örültem mert legutóbb is megszívtam de szülinapja volt így nem volt más választásom közben össze szedet a bátorságát és a fiúhoz sétált én pedig figyeltem. '- szia bocsi ráérsz kicsit ? - kérdezte de elégé zavarban volt.
|
|
|
Post by Slice on Aug 26, 2010 23:55:27 GMT 1
A nap sugarait hamar keresztezi egy lány alakja. Felnézek rá, és felülök. - Szia, persze. Miben segíthetek? Kérdezem udvariasan. Teljesen eltér a modorom a többi fotó modelltől, és a mentalitásom is, nyilván a foci végett. Felszedem a törölközőm, és a vállamra terítem, majd megyek a lány után.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 26, 2010 23:59:22 GMT 1
'- Tudod ma van a szülinapom és reméltem ráérsz egy italra - mondta halkan én pedig nevetni kezdetem lehet már most kezdett megártani aza pár pohár amit rám kényszerített. '- Szóval mit szólsz ? - kérdezte majd vissza indult. '- Amúgy Natsuko vagyok ő pedig Sacuky - mondta a lány kedvesen. - Üdv - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 0:05:00 GMT 1
Csak néztem, hogy a lány csak úgy elvonszolt. Vagyis, senki sem számított rá, hogy meghív egy italra. - Ha már itt vagyok, akkor oké. Megvárom amíg bemutatkoznak. - Örvendek lányok. A nevem Slice, de gondolom tudjátok. Nem is bánom, hogy belementem a szülinapi ivásba, mindenem lefoglalta már a karrier, egy ideje.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 0:08:17 GMT 1
- Jobb ha vigyázol mert még leitat - mondtam nevetve. '- Sacuky neked már most megártott - mondta mosolyogva közben kapott egy sms-t aminek szemmel láthatóan nem örült felsóhajtott majd rám nézett. '- Baj lenne ha pár órára itt hagynálak ? - kérdezte. - Nem vagyok kislány nem veszek el - mondtam kedvesen majd elrohant. - Leitat és itt hagy remek - mondtam nevetve. - Lehet tényleg ismerlek valahonnan de ne vedd sértésnek jelenleg nem ugrik be vagyis azsme de de nem akarok hülyeséget mondani - mondtam elgondolkozva.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 0:13:17 GMT 1
A lány amilyen sebesen oda jött hozzám, és ide vezetett, olyan sebesen tűnt el. Rendeltem két Whisky kólát majd vártam. - Akkor, majd fizetek én, és ne félj, nem harapok. Mellesleg benne voltam a Júliusi PlayGirl számban, és még két másikban, meg a suliban befuttattam a sulit az országos foci ligába. Futó vagyok. Ekkor elénk tolják a két alkoholt. Oda adom az övét. - Fenékig! Felemelem, majd elkezdem inni.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 0:16:32 GMT 1
- Akkor jól sejtettem - mondtam kedvesen közben megittam a Whisky kólát. - Ismered Tatsuyát ? Színész... mi a véleményed róla ? - kérdeztem bár magam sem tudtam miért lehet csak kíváncsi voltam hallot e valamit a kis botrányról amit kavartam bár akkor nyilván nem beszélne velem. - Te itt lax a közelbe ? - kérdeztem szinte rögtön utána.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 0:22:51 GMT 1
- Igen ismerem, egy ripacs. Nagyképű. Egyszer szóljon be nekem, ráküldök 3 ligányi focistát. Megiszom gyorsan, majd jelzek, hogy jöhet a következő. - Jah, a közelben is van egy házam. Meg egy hotel szobám is. Kijön a következő adag, majd oda adom neki. - És te merre laksz?
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 0:26:26 GMT 1
Nevetni kezdtem mert Tatsuyáról nem sokan mondanak iylet sokkal inkább Satayuról. - Hát te mondtad - mondtam mosolyogva majd halkan felsóhajtottam. - Tokió azon belül Nakanoban - mondtam mosolyogva. - Csak lejöttem barátnőm miatt - mondtam majd felálltam a székről és lehet hogy túl nagy lendülettel mert neki estem Slicenek. - Hopsz na szép lesz bocs - mondtam nevetve.
|
|