|
Post by Slice on Aug 27, 2010 0:30:53 GMT 1
Játszi könnyedséggel elkaptam a lányt, hisz nem valami nehéz. Egyenesbe emelem, majd a kezébe nyomom az italát. - Ezt a kedvemért! Mosolygok, majd megvárom amíg megissza. - Az nem közel van. De az a gyerek akkor is ripacs. Rendelek egy üveg Jägert, és Hubertuszt, majd elkezdek sétálni. A lányt is hívom magammal, hogy sétáljunk kicsit. A Jägert a törölközőbe tettem, a Hubit pedig felbontottam, és inni kezdtem. Majd a lány kezébe nyomom. - Egészségedre... És egyébként, tudom, hogy nem szép ilyet kérdezni, de hány éves vagy? Kérdem mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 0:36:38 GMT 1
- Hát nem kellene mert nem szeretnék olyat csinálni amit nem kellene - mondtam nevetve de végül is megittam. - Én nem tudom nem ismerem annyira - mondtam halkan. - 18 - mondtam mosolyogva. - És te ? Amúgy ráérsz ma ?- kérdeztem sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 0:39:07 GMT 1
-Az szép kor. Én 19. Mosolygok, majd bólintok. -Igen, azért jöttem ki a partra, mert unatkoztam, de szerencsére csinos lányokba buktam. Elkezdek kicsit nevetni, majd megszólalok újra. - Mert mit szeretnél, hogy ilyen sunyi a tekinteted? Kérdem, kicsit kaján mosollyal.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 0:44:16 GMT 1
- Oh hát akkor miért nem velük vagy ? - kérdeztem majd az égre néztem és megnyaltam a szám szélét. - Ugyan semmit bár mondjuk most nincs senki aki körbe vezessen mert Natsuko elment - mondtam majd a fiúra mosolyogtam. - Az a baj hogy senkit sem ismerek és nem tudom ki segíthetne - mondtam elgondolkozva.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 0:46:54 GMT 1
~Már tudom~ Gondolom magamban. - Épp az egyikkel sétálok. Mosolygok, majd megszólalok. - Én körbe vezetlek. Egy feltétellel. Mosolygok, majd rávágok. - Ha megmasszírozod a hátam. Ekkor mosolygok, és a szájába nyomom az alkoholos üveget.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 0:52:26 GMT 1
- Kedves tőled hogy ezt mondod - mosolyogtam rá. - Hmm megfontolandó - mondtam elgondolkozva. - Hát lehet róla szó - mondtam egy kis szünet után mosolyogva majd közelebb léptem. - Azt hiszem kicsit sokat ittam szóval bocs ha nem kielégítő a masszásom de egyszer masszíroztam csak meg egy embert az nem értékelte - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 0:58:13 GMT 1
-Nyugi, masszív a hátam, de akkor kezdjük a parton. És ha itt vagyunk használjuk ki. Letoltam a gatyámat, majd bokszerban feszítek. Várok egy kis időt, hogy ő is levetkezzen. Ha megteszi, avgy ha nem akkor is felemelem és befutok vele a vízbe. - Húúú, jó meleg. Bele dobom a vízbe, és utána ugrok, nehogy megfulladjon. - Na, milyen a víz? Kérdem, miközben az ölemben tartom, már olyan mélyen, hogy a lábam sem ér le.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 1:02:59 GMT 1
Elégé meglepődtem mikor felkapott és a vízbe vágott valahogy rögtön magamhoz tértem vagyis nem szó szerint. - Te nem vagy normális - mondtam nevetve. - A víz jó de így itt megfulladok mert most nem hiszem hogy kitudok úszni - mondtam nevetve majd átkaroltam a nyakát talán csak mert nem akartam leesni vagy másért nem tudom.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 1:13:22 GMT 1
- Ez jó volt ébresztőnek a számodra, de viszont a ruháid eláztak... Kimászok vele a vízből. A derekamra kötöm a törölközőmet, majd lehuzom a bokszerem, hogy senki sem lássa. A bokszert kifacsarom, majd oda dobom a lánynak. - Tessék, szuvenír. Mosolygok, majd felhúzom a nadrágom, és oda adom neki a törölközőm. - Gyere, a hotelszobába tudok adni neked száraz ruhát. Megfogom az alkarjánál, és húzni kezdem.
//Folytatás: Oyusi hotel///
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 1:19:15 GMT 1
Megálltam és átöleltem Slicet talán nem is voltam tudatában hisz nem is ismertem ami ezután engem is meglepet hogy megcsókoltam Slicet és kezdtem érezni hogy nem tudok leállni talán Tatsuéknak volt igaz a de most ismét menekültem ezek elől jó volt néha mind ezt elfelejteni bár tudtam hogy pont ugyan azt teszem csak hogy most nem Tatsut veszíthetem el ezzel ha nem Yasuot azt hiszem nekem tényleg nem való senki sem.Az hogy naponta vagy 1 milliárdszor mondom azt hogy jól vagyok egyáltalán nem igaz és ebbe már rég bele törődtem.Úgy döntöttem ha már mindenhol olyankat írtak rólam amik nem voltak igazak akkor legyen ahogy akarják.Elengedtem Slicet és most kicsit zavarban voltam. - Ne haragudj ez biztos a pia hatása - mondta a földre nézte mivel elég kellemetlenül éreztem magam. //Folytatás: Oyusi hotel///
|
|