|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 21:51:34 GMT 1
Szálloda
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Jul 11, 2010 23:04:57 GMT 1
Felsétáltam a szálloda tetejére, és ott néztem a tájat a szálloda sarkába a tetõ részen. Veszélyes, de úgy sincs itt senki, aki úgy mond " meg akar ölni " Leültem, és dúdolnikezdtem. - ...... a nap kihunyt , s a hold felszáll , nem látjuk az mi reánk vár a dobogó szív most megáll.....
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Jul 11, 2010 23:10:14 GMT 1
Felsétáltam a tettőre sok veszteni valóm nem volt már így nem is érdekelt hogy le e bukok és Arisa is szépen felszívodott így értelnét sem láttam hogy abba hagyjam. Fogalmam sem volt róla tulajdon kép miért is kell megölni ezt a lányt de ez volt a feladatom tehát nincs mit megkérdőjelezni halkan közelebb sétáltam és meglöktem az épület szélén ülő lányt.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Jul 11, 2010 23:14:08 GMT 1
Valaki meglödkött, de épp hogy megtudtam kapaszkodni, és meglttam azt a fiút, akivel a múlkor sétáltam. - Takeda?- kérdeztem tágra nyílszemekkel , majd vissza mászta, és hátrébb mentem. - Mi... miért akarsz megölni? - kérdeztem, hát lehet, hogy nem vagyok szeretni való , de megölni sem kéne.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Jul 11, 2010 23:23:39 GMT 1
A lány sajnos nem esett le így kicsit újra kellet gondolnom a tervet. - Ez a munkám bocs - mondtam egyszerűen. - Valaki nem szeret de hogy konkrétam miért kell ezt tennem azt én sem tudom - mondtam.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Jul 11, 2010 23:28:35 GMT 1
-Takeda te képes vagy erre?És mond csak mégis mit kapsz érte he?- kérdeztem dühösen. - Pénzt?Csak mert ha ilyen vagy, akkor szeretetet biztos nem.- mondtam dühösen. - Menj a pokolba!- kiáltottam rá, majd nekirohantam , és lelöktem, vele együtt estem én is. - Remélem örülsz.- mondtam utoljára, és visszagondoltam a régi szép emlékeimre, melyeket még megélhettem halálom napja elõtt.... [ Ez volt Raina Morticia története ]
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Jul 11, 2010 23:46:19 GMT 1
- Neked nem mindegy ? - kérdezetem egyszerűen. - Szeretett azt sem tudod mi az és nem is kell mert torkig vagyok ezzekel a dolgokkal - mondtam ridegen ekkor Raina meglökött. ( Kedves módon X'D ) és sok választásom nem volt mint lezuhanni vele. // Ennyi X'D //
|
|