|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 22:02:45 GMT 1
Szálloda
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 29, 2010 21:03:13 GMT 1
Épp hogy felértünk a szobába Vicky faggatni kezdett persze eszem ágába sem volt válaszolni. '- És meddig jutottál a kis sztárocskákkal ? - a kanapra dőlt én pedig egyszerűen a szobám felé indultam. '- John is itt van Tokióban legalábbis úgy tudom bár ezt te sokkal jobban tudod igaz ? - kérdezte cinikusan hirtelen megálltam és ökölbe szorítottam a kezem az hogy eljöttem otthonról és John is ott hagytam csak azért volt mert Vicky elől menekültem és nem akartam hogy John is bajba kerüljön az ő hazugságai miatt. '- Bár biztos megbocsájtotta hogy fűvel fával megcsaltad - mondta nevetve én pedig remegni kezdtem az idegtől de erőt vettem magamon hogy tovább menjek persze Vicky utánam jött. '- Mit szólsz tökéletes cinlap sztori lenne Satayu és John - mondta nevetve. ~ Ezt tényleg nem hagyhatom itt nem most másképp lesz minden ~ Vicky tovább folytatta. '- Ha jól tudom találkoztál a nővéreddel is aki szintén nem az erkölcsökről híres nincs köztettek különbség ráadásul még ... - nem bírtam tovább hallgatni megütöttem Vickyt soha nem tettem mert nem volt hozzá bátorságom. - Elég volt ! - ordítottam rá dühösen ő pedig gyilkos tekintettel nézett rám miután fel állt. '- Fáj az igazság Sayu ? - kérdezte ridegen és utálatosan majd közelebb sétált. '- Nem hiába ez családi vonás pont olyan vagy mint a nővéred és mint az anyád szerinted miért váltak el a szüleid Sayu ? ... mert az anyád egy kurva volt - nem kellet volna úgy reagálnom ahogy de ott nem számított csak az hogy végre elhallgasson és azon kaptam magam hogy az asztalról ami mögöttem volt lekaptam egy kést és leszúrtam vele ő pedig a földre rogyott fel sem fogtam mit csináltam csak elsiettem. // Nakano - házak //
|
|