|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 22:03:03 GMT 1
Szálloda
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 19, 2009 8:47:47 GMT 1
Mikor beléptem a szállodába elég nagy volt a tömeg így alig jutottam fel az emeletre. - Shin késtél - mondta az apám komolyan. - Bocs nem vagyok a határidõ naplód - mondtam egy csepp tisztelet sem volt a hangomban iránta ennek következménye hogy0 elég nagy pofont akart adni de elkapta a kezét. - Nem vagy az apám - mondtam komolyan közben anyám lépett mellém és elkapta a kezem mielõtt megütöm a férjét. - Shin szeretném ha velünk jönnél ..... elköltözünk - mondta anyám a szokásos szigorral a hangjában. - Ugye ezt nem mondtad komolyan ? - kérdeztem anyámtól pont ugyan olyan hangnemben mint ahogy mostoha apámmal beszéltem. - Miért utálsz minket ennyire ? .... miért ragaszkodsz ezekhez a jelentéktelen emberekhez ? - kérdezte anyám dühösen. - Mert utálom ... ha valaki ennyire lenézõ mint ti ketten tudod nem egyszer gondoltam hogy jobb lett volna ha te haltál volna meg - mondtam komolyan ekkor anyám elengedte a kezem és megfordult egy lépést elõre lépet majd megfordult. -Ugyan olyan vagy mint az apád õ is mindig csak mássokkal foglalkozott és látod mit ért vele ? ..... meghalt - mondta enyhe gúnnyal a hangjában közben elengedtem a mostoha apám kezét nem direkt nem is figyeltem de hamar észre vettem mikor most sikeresen elég erõsen megütött. - Tud hogy beszélj Shin - mondta ridegen. - Tudom ... ugy beszélek ahogy megérdemlitek - mondtam tovább hergelve majd kisétáltam. // Utcák //
|
|