|
Étterem
Aug 23, 2009 22:11:51 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 22:11:51 GMT 1
Étterem
|
|
|
Étterem
Dec 22, 2009 11:30:06 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 22, 2009 11:30:06 GMT 1
Mielőtt az étterembe indultunk a szállodába is bementünk mivel a ruhám elég vizes volt és Lilu mindig figyelt arra hogy én hogy öltözzek fel mire kijöttünk a szállodából a havazást eső váltotta fel csak az a baj ezzel hogy a hó és az eső elég rossz párosítás főleg ha az eső amint leesik meg is fagy szóval nem meglepetés hogy amint kiléptem kis híján hátast nem vágtam és hogy ez nem így történt azért Lilu a felelős mert elkapott. '- Istenem Sayu próbálj jobban figyelni - mondta majd mint egy kisgyereknek megfogta a kezem és a kocsihoz vezetett majd kinyitotta az ajtót nekem. - Lilu te hogy nem csúszol el ? - kérdeztem csodálkozva pedig rajta is magassarkú volt bár ha úgy nézzük Lilu nem igazán volt az a lányos típusú ember bár ha valaki rá néz nem tudná megmondani hogy a katonaságnál dolgozott mint edző. '- Ne kérdezz feleslegesen .... inkább figyelj a lábad elé és remélem legközelebb pontos leszel - mondta komolyan. - Persze bocsánat - mondtam halkan majd elindultunk vagy is csak akartunk mivel az egyik autó megcsúszott és egyenesen felénk csúszott ilyenkor örültem hogy Lilunak jók a reflexei mert amint észre vette elindította a kocsit is tolatni kezdett így meg is fordítva a kocsit és elég gyorsan az étterem felé indult örültem mikor végre megálltunk már kiakartam szállni de Lilu nem hagyta kiszállt a kocsiból és kinyitotta az ajtót majd mellettem sétált. '- Nem keltene jó benyomást ha most elcsúsznál - mondta komolyan majd besétáltunk és az egyik asztalhoz sétáltunk ahol elég sokan voltak Lilu kicsit meglökött. - Elnézést a késésért - mondtam határozottan majd meghajoltam. "- Nem késtél ülj le - mondta egy idősebb férfi kedvesen én pedig leültem elég hosszú és számomra unalmas beszélgetéssel kezdtük közben megjött az étel is amit rendeltünk így végre nem kellet tovább az unalmas kérdésekre válaszolnom épp hogy végeztem ismét a kérdéseket tettek fel és leginkább arra voltak kíváncsiak miért léptem vissza és miért pont ide jöttem és ahogy gondoltam az GD-t is felhozták. - Nem miatta jöttem ide csak már untam Europát és Japán mindig is a kedvenc országaimhoz tartozott.... de maguk is tudhatják hogy amit a hírekben lehet hallani a legtöbb csak kitaláció... és kombináció mivel valóban én is nagyon szeretem GD zenéit de hát senki nem írja elő ki mit szeressen nem kötelességem csak azért mert ő is itt él máshova mennem nem igaz ? .... A vissza lépésem oka pedig az volt hogy több gondom is akadt tavaly és így nem tudtam erre koncentrálni. - mondtam komolyan. "- Elnézést de folytathatnánk ezt a beszélgetést máskor pl jövőhéten ugyan ekkor? - kérdezte kedves mosollyal az idős ember közben felállt és vele együtt a többiek is. - Persze - mondtam kedvesen majd megvártam hogy elmenjenek. '- Sayu már egyszer mondtam hogy ha így viselkedsz elrontasz mindent - mondta komolyan. - De azt is mondtad hogy álljak ki magamért .... mellesleg újra akarnak beszélni szóval nem rontottam el annyira nem ? - kérdeztem komolyan. '- Szerencséd van hogy az öreg kedvel téged - mondta majd felállt. - Menj csak én majd haza sétálok. - mondtam. '- Persze aztán kitöröd a nyakad amilyen "ügyes" vagy - mondta komolyan. - Nem fogom - mondtam Lilu pedig kisétált mivel sietett.
|
|