|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 22:17:48 GMT 1
Szálloda
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 20, 2010 16:38:03 GMT 1
Vissza sétáltunk a szállodába apám már ott volt és az ajtóba állt elég mérgesnek látszott John elém lépett. '- Jó estét Terasima úr - mondta tisztelet tudoan apám halványan rámosolygott. "- Nicsak nicsak John hallottam kész van az új filmed .... tegnap beszéltem apáddal igazán büszke rád ..... gratulálok remek rendező vagy - mondta kedvesen. '- Ugyan egyszerűen csak a megfelelő emberekkel dolgozom .... sokat számít ... az egész a stáb és a színészek érdeme - mondta kedvesen. "- Azért még is csak a te érdemed leginkább ha jól tudom te írtad a forgatókönyvet is - mondta mosolyogva apám. '- Jól tudja hát a színészek nagyon jól eljátszották az egészet megvagyok velük elégedve - mondta mosolyogva. "- Csak így tovább .... am Sayu ... nem szeretnél valamit mondani ? - fordult felém apám. - Hát kicsit összetört a kocsi .... sajnálom ... majd megjavítottam - mondtam halkan. "- Nem arról van szó hogy összetört ! .... nem érdekel a kocsi és nem kell megjavítatnod sem már elvontattam holnapra itt lesz az új ... hogy lehetsz ennyire felelőtlen ?! .... meg is halhattál volna ! - mondta mérgesen ennyire még nem is volt rám mérges soha. - De nem haltam meg ... itt vagyok nem ? .... és ha .... - kérdeztem egyszerűen. '- Sayu ! - szólt rám John még épp időben mert apám egyre dühösebb lett rám. - Sajnálom - mondtam halkan apám pedig elsétált. '- Igaza van tényleg elég felelőtlen dolog volt tőled - sóhajtott miközben a szobám felé sétáltunk. - Tudom de nem az én hibám kis híján nekem jött egy örült - mondtam miközben kinyitottam az ajtót. - Am grat nem is tudtam hogy kész a filmed .... neked legalább vannak terveid - sóhajtottam majd a kanapéra dőltem John pedig leült mellém. '- Neked is biztos vannak - mondta kedvesen. '- Mellesleg ..... GD ? - kérdezte. - Mi van vele ? - kérdeztem. '- Találkoztál már vele ? - kérdezte. - Jah osztálytársam én meg kb a kutyája mert soha nem találom a termeket és mindig őt kérem meg hogy segítsen bár az utobbi időben inkább csak követem az embereket csak az a baj hogy volt már hogy az egyik srác kicsit félre vezetett és csak egy randiért cserébe akarta elárúlni hol vagyunk még jó hogy találtam egy másik osztálytársat - mondtam kicsit elgondolkozva. '- Szóval jól kijöttök ? - kérdezte érdeklődve. - John ..... ne gondolj semmi olyasmire oks ? .... am igen fogjuk rá. - mondtam kedvesen majd hátra dőltem és a plafont néztem.
|
|