|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 17:02:48 GMT 1
Sunyin elmosolyodtam. - Azt te döntöd el - mondtam mosolyogva. - Mellesleg nyugi jelenlegi felállás szerint most jelenik meg pár héten belül egy olyan filmem ami itt lett forgatva ezért ez nem a legjobb időzités arra hogy itt vagyok de otthon most nagy a felfordulás hála apámnak - mondtam halkan majd átöleltem Garát. - Segítesz nekem ? - kérdeztem sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 17:07:55 GMT 1
- Hát ha akarod mehetünk valahova máshova is.- mondtam kedvesen. - A kérdés az, hogy hova menjünk. - mondtam mosolyogva. - Ezzel az öleléssel most mit akarsz elérni?- kérdeztem. - Amúgy szívesen segítek.- mondtam.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 17:15:13 GMT 1
- Elérni hát igazából semmit - mondtam nevetve. - Döntsd inkább te - mondtam kedvesen. - Rendben szavadon foglak - mondtam mosolyogva. - Lesz mostanában valami meccsed vagy valami ? - kérdeztem majd elengedtem ekkor egy orvos sétált hozzánk. - Elnézést nem láttak egy kislányt erre ? - kérdezte de nem is hagyott szóhoz juttni sem rögtön Karához fordult. - Ma műtenénk és eltűnt - mondta halkan.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 17:21:12 GMT 1
-Akkor másképp kérdezem... Mire volt jó?- kérdeztem nevetve. - Hát nem lesz majd csak 2 hét múlva. Országos döntő. - mondtam mosolyogva , majd egy percre elbambultam a szemén, és tovább is tartott volna, de oda jött egy orvos. - Én azt hiszem láttam, kint az udvaron, az egyik padon ült egy kis barna hajú lány. - mondtam.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 17:28:24 GMT 1
Az orvos megköszönte és elsietett. - Van amire nincs magyaráztat ne haragudj - mondtam kis fázis késéssel . - Nem vagy éhes ? - kérdeztem kedvesen közben az elmebeteg megint feltünt és még mindig kergették az orvosok na persze hogy pont minket szemelt ki. - Hahahaha Pityuka vagyok hehehe te ki vagy ? - kérdezte Karától majd felé nyúlt persze nem féltettem elvégre simán leüti visszont nem akartam jelenetett így közéjük álltam de lehet kicsit lebecsültem az elmebetegek képeségét mivel elég gyors volt és rögtön megkerült majd Karát fogdozta.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 17:34:26 GMT 1
- A kis pedofil állat fogdozni kezdett, naná, hogy tetszett a szitu ha már 1× pont arra a pontra tette a mocskos kezét, amelyikre senki sem teheti. Egyszerűen reflexből lendítettem neki egyet a kezemmel a fejére , és pont ráesett a kis szörny Ellára. - Azt hiszem le kéne lépnünk, ugyan is sok kedvem nincsen most még több hülye "Pityukára". - mondtam, majd elindultam kifelé.
// Kávézó //
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 17:40:01 GMT 1
- Tudod néha ijesztő vagy - mondtam mosolyogva közben Pityuka bemutatkozott a Lilinettnek is és őt sem kimélte . Kisétáltunk a kórházból. // Kávézó //
|
|